| کد مطلب: ۴۴۳۸۶

حقیقت‌پور: برای ایرانیان خارج از کشور فرش قرمز بیندازیم

نماینده ادوار مجلس گفت: ما باید با ایرانی‌های خارج از کشور با احترام برخورد کنیم و حتی برای آن‌ها فرش قرمز بیندازیم. حالا ممکن است جرائم کوچکی هم داشته‌ باشند، یک جاهایی هم علیه ما حرف زده‌ باشند اما باید بیایند.

حقیقت‌پور: برای ایرانیان خارج از کشور  فرش قرمز بیندازیم

به گزارش هم‌میهن آنلاین، منصور حقیقت‌پور فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به توییت علی اکبر ولایتی مبنی بر تغییر برخی رویکرد‌های اجتماعی حاکمیت و محور قراردادن رضایت مردم در جهت حفظ انسجام ملی عنوان کرد: فکر می‌کنم اگر بخواهیم آدم‌های صادقی باشیم و روی مردم ایران بر مبنای عدالت قضاوت کنیم، باید تعریف‌مان از مردم ایران را تغییر دهیم. یعنی یک تعریف به روز از مردم ایران داشته باشیم. 

وی ادامه داد: این مردم تحت فشارهای فراوان، مضیقه‌های معیشتی و بحران‌های اقتصادی قرار دارند و در این شرایط، به‌ویژه طی دوازده روز جنگ تحمیلی، به‌طرز شگفت‌انگیزی درخشیدند. همه ما به این مردم که مردم باشرف، وطن‌پرست و فهیم هستند، افتخار می‌کنیم. 

این فعال سیاسی تصریح کرد: بحث من این است که آیا ما با همین القابی که به مردم می‌دهیم و آن‌ها را وطن‌پرست، باشرف و فهیم می‌دانیم، نوع برخورد حاکمیتی‌مان با مردم هم همینطور است؟ آیا واقعاً مردم را ولی‌نعمت خود می‌دانیم یا در مراحل مختلف مردم زیر چرخ‌دنده‌های حکمرانی ما خرد می‌شوند؟ وقتی در اداره‌ها و نهادهای مختلف به دنبال حق خود هستیم، با چه برخوردی مواجه می‌شویم؟ من با ناراحتی تمام می‌گویم وقتی به دنبال پیگیری کاری در یک اداره هستید اگر رشوه ندهید کار پیش نمی‌رود. آیا این نحوه برخورد با مردم فهیم، باغیرت، بصیر و باشعور است؟

حقیقت‌پور تصریح کرد: حاکمیت باید رفتارش را نسبت به مردم تغییر دهد. من این را در یک جلسه هم گفته‌ام، ما باید رفتار کرامت‌پایه با مردم داشته باشیم. یعنی مردم را عزیز بدانیم، همان‌طور که علی بن ابی‌طالب (ع) به ما آموخت و خودش هم این کار را انجام داده است، اما ما این کار را نمی‌کنیم و باید تجدیدنظر کنیم. ما در قوانین و مقررات، امور اداری و احترام به منزلت اجتماعی مردم این رفتار را انجام نمی‌دهیم. ما اصلا رعایت منزلت اجتماعی مردم را نمی‌کنیم به عنوان مثال، در روز معلم، اگر معلمی وارد اداره‌ای شود، آیا عوامل اداره به پاس احترام بلند می‌شوند؟ 

وی ادامه داد: به نظر من جامعه‌شناسان باید به کمک دولت بیایند و پس از جنگ ۱۲ روزه آیین‌نامه و دکترین جدیدی برای تکریم و احترام به مردم تدوین کنند. نحوه صحبت و نگرش ما به مردم باید مدنظر قرار گیرد و به هیچ وجه نباید خود را از آن‌ها جدا کنیم. مردم باید احساس کنند که عزیزند و در روز مبادا به داد جمهوری اسلامی ایران برسند و جمهوری اسلامی ایران را پیروز یک نبرد نامتعادل کنند. 

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که آقای ولایتی اشاره کرده‌اند که شیوه‌های منقضی شده دیگر پاسخگوی جامعه پس از جنگ نخواهد بود، این شیوه‌های منقضی شده شامل چه موضوعاتی می‌شود، گفت: به عنوان مثال، موضوع حجاب. در سخنرانی رئیس‌جمهور درباره جمعی از شهدا دیدیم که تعدادی از خانم‌های شهیده بی‌حجاب بودند عکس‌های آن‌ها هم به دیوار زده شده بود. ما باید به مردم عزت و منزلت بدهیم و به آن‌ها احترام بگذاریم. 

حقیقت‌پور گفت: یک مورد از این موارد، عفاف و حجاب و یک مورد دیگر فیلترینگ است. مگر نمی‌گوییم مردم بصیر، مردم بصیر ما فیلترشکن داشتند اما گوش به حرف‌های رسانه‌ها و شبکه اجتماعی بیگانه ندادند، این مردم هم از کشور و مردم دفاع کردند؛‌  به طور مثال ما باید با ایرانی‌های خارج از کشور با احترام برخورد کنیم و حتی برای آن‌ها فرش قرمز بیندازیم. حالا ممکن است جرائم کوچکی هم داشته‌ باشند، یک جاهایی هم علیه ما حرف زده‌ باشند اما باید بیایند. در یک کلام، مردم شایسته بهترین‌ها هستند، بهترین دیدن و بهترین شنیدن. مردم می‌خواهند حرف‌شان شنیده شود و دیده شوند. ما نمی‌توانیم در شرایط مطلوب زندگی کنیم و مردم در شرایط سخت و بدون امکانات اولیه برق و آب باشند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه سیاست
آخرین اخبار