| کد مطلب: ۱۰۱۹۳
مدیران

مدیران

توسعه روسی ۷ میدان نفتی ایران

محسن خجسته مهر

توسعه روسی ۷ میدان نفتی ایران

همکاری برای توسعه هفت میدان نفتی توسط شرکت‌های روسی در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار گرفته است. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه رویکرد گسترش‌یافته شرکت ملی نفت ایران استفاده از تکنولوژی‌های دانش‌محور و فناورانه است، افزود: امروز برای اینکه بخش مهمی از افزایش تولید نفت محقق شود باید از تجهیزات فناورمحور حفاری استفاده کنیم. بنابراین ابزار حفاری هدایت‌پذیر دورانی ما را به این هدف نزدیک می‌کند. به گزارش مهر، محسن خجسته‌مهر با تاکید بر اینکه در راستای دانش‌بنیان‌کردن تولید نفت و گاز تصمیم گرفتیم ابزار راهبردی را با راهبری و هدایت معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در داخل کشور بسازیم، ادامه داد: ارزش ساخت اولین نمونه این ابزار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است و شرکت ملی نفت ایران تضمین ۱۰ ساله خرید خدمت را به سازنده این ابزار داده است. معاون وزیر نفت تصریح کرد: تولید نفت در برخی از لایه‌های نفتی بدون حفاری افقی امکان‌پذیر نیست و این ابزار می‌تواند در این موارد تا ۱۰۰ درصد افزایش تولید ایجاد کرده و تولید را تا ۲ برابر بالا برده و افزایش تولید را اقتصادی کند.

121466

اتصال برق بین ایران و اروپا

براساس آخرین اطلاعات منتشرشده از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، امکان اتصال برق بین ایران و اروپا فراهم شده است. معاون انتقال و تجارت خارجی این شرکت گفت: اکنون با ارتباطی که بین کشورمان و ترکیه فراهم شده، امکان تبادل برق با اروپا را فراهم آورده است‎. این کار نیاز به مذاکره‌های قراردادی و حقوقی دارد که در دست پیگیری است. به گزارش ایرنا، محمد الله‌داد افزود:
۲ پروژه «ایر» و «آگیر» نیز برای ارتباط بین ایران و روسیه در دست اقدام است. همچنین پروژه مطالعاتی ارتباط برقی با قطر نیز در حال پیگیری است. معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر خاطرنشان‌کرد: اکنون با همه کشورهایی که مرز زمینی داریم، ارتباط الکتریکی وجود دارد. الله‌داد با اشاره به صادرات برق به کشورهای عراق، افغانستان و پاکستان، افزود: ارتباط با ترکیه به دلیل اختلاف ساعت، روزهای تعطیل و ساعت کاری در اولویت است و اکنون نزدیک‌به ۴۰۰ مگاوات امکان تبادل وجود دارد و در سه و نیم روز واردات و سه و نیم روز صادرات به ترکیه انجام می‌شود.

169543377 عبدالملکی

راه‌اندازی اورژانس کسب‌وکار مناطق آزاد

اورژانس کسب‌وکار در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی راه‌اندازی شد. دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی با بیان این خبر گفت: در حال حاضر یک بانک آف‌شور در کیش وجود دارد و یک بانک آف‌شور دیگر در کیش در حال افتتاح است و موافقت اصولی آن نیز توسط بانک مرکزی صادر شده و فقط به دنبال رسیدن به ترکیب هیئت‌مدیره این بانک هستیم. به گزارش ایسنا، حجت‌الله عبدالملکی گفت: با وجود اینکه طبق یکسال گذشته با ارتباط مستمر با کارآفرینان و سرمایه‌گذاران، مشکلات آن‌ها را پیگیری و بررسی کردیم، تصمیم گرفتیم برای نظام‌مند کردن این فرآیند و با توجه به اینکه حل برخی مشکلات نیاز به اقدامی در سطح ملی دارد، اورژانس کسب و کار را در معاون حقوقی و امور مجلس راه‌اندازی کنیم.

دیدگاه

ویژه اقتصاد
  • اخیراً واشنگتن‌پست فیلمی کوتاه منتشر کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده را در باشگاه گلف بین‌المللی…

  • زمزمه تعطیلی سایپا پس از انتشار خبر تعطیلی کارخانه‌های خودروسازی زیرمجموعه این گروه (شرکت مادر، پارس‌خودرو، سایپا…

  • هرچند رشد اقتصاد هنوز مثبت است اما ریزش این شاخص از ۳/۱ درصد در مرداد به ۱/۹ درصد در شهریور ۱۴۰۳ نشان‌دهنده افت…

آخرین اخبار