| کد مطلب: ۱۹۰۷۵

پزشکیان در جلسه ستاد اربعین:

نارضایتی مردم در سیستم اداری پذیرفته نیست

نارضایتی مردم در سیستم اداری پذیرفته نیست

گروه خبر: روز گذشته نخستین نشست ستاد اربعین در دولت چهاردهم با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رؤسا و نمایندگان دستگاه‌های عضو برگزار شد. پزشکیان از همه دستگاه‌های خدمت‌رسان در سراسر کشور خواست به وعده‌های خود در خدمت به زائران حسینی عمل کنند.

او با تاکید بر اینکه باید شرایطی را مهیا کنیم تا مردم با عشق و علاقه و بدون مشکل به زیارت اربعین بروند، بیان کرد: «آن چیزی که ما به آن اعتقاد داریم این است که با هماهنگی بتوانیم کاری کنیم که برای مردم عزیزی که در این مسیر با عشق و علاقه می‌خواهند به زیارت بروند، مشکلی پیش نیاید. هیچ چیزی به اندازه فرایضی که نسبت به آن تعهد داریم مورد ارزش و احترام نیست. بنابراین از تمام وزارتخانه‌ها و مدیران درخواست می‌کنم که به تعهد خودشان عمل کنند. یا نباید تعهد کنیم یا وقتی تعهد کردیم باید با تمام وجود تعهدات را عملی کنیم.»

رئیس‌جمهور ادامه داد: «باید این نگاه را در بین مردم ایجاد کنیم که ما به عنوان مسلمان، شیعه و کسی که راه امام‌حسین(ع) را می‌رود به دنبال حق‌طلبی هستیم و اربعین می‌تواند آن فرهنگ حق‌طلبی و عدالت‌خواهی که وظیفه ما است را گسترش دهد.» او با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران حسینی عمل کنند، گفت: «ما نیز به آنچه ستاد اربعین تعهد کرده است، متعهد هستیم.»

پزشکیان با توجه به اجرای تعهدات از سوی هر وزارتخانه، اظهار کرد: این روند برای تمام وزارتخانه‌ها و مسئولانی که در رابطه با اربعین متعهد شدند وجود دارد و هیچ عذری را برای عدم اجرا نمی‌پذیریم. یا بگویید نمی‌توانیم یا وقتی متعهد می‌شوید باید عملیاتی شود. هر کاری هم از دست ما بربیاید حتماً انجام می‌دهیم و ما هم باید به تعهد خودمان درست عمل کنیم و این اصل قضیه است.»

رئیس دولت چهاردهم با تأکید بر اهمیت کسب رضایت زائران اباعبدالله‌الحسین(ع) اظهار کرد:«کسب رضایت مردم اولویت اصلی همه دستگاه‌های مسئول است و هیچ توجیهی درباره نارضایتی مردم در سیستم اداری پذیرفته نیست. تمام تلاش ما جهت راضی نگه داشتن مردم است، یعنی اگر بتوانیم کاری کنیم که مراجعه‌کننده راضی باشد، آن وقت موفق شده‌ایم و از هیچ کسی قبول نمی‌کنیم که مراجعه‌کننده را ناراضی نگه دارد. شما نیز بسیار تلاش کردید و مراجعه‌کننده‌ها هم باید زحمات شما را با رضایتمندی که در زیارت اربعین ایجاد می‌شود، نشان دهند و این نشان قدردانی و تشکر است. وزارت‌خانه‌هایی که تعهد می‌دهند حتماً با عشق باید کمک کنند.»

رئیس‌جمهور همچنین تاکید کرد:«در این مسیر از تحمیل، تحقیر کردن و غفلت باید اجتناب کنیم، افرادی که داوطلب و مشتاق خدمت هستند وارد صحنه شوند و ما هم بستر را برای آن‌ها آماده کنیم، ما زمینه را فراهم کنیم که در این ایام خدمت کنند و نباید مانعی برای آنها ایجاد کنیم. از دولت عراق هم بابت همکاری‌ها تشکر می‌کنیم.»

پزشکیان با تاکید ضرورت مدیریت زمان زائران اربعین، عنوان کرد: «زائران و موکب‌ها حداکثر شش روز را در رفت و برگشت در نظر بگیرند که بتوانند مدیریت کنند. اگر برنامه‌هایی که در نظر گرفته شده، عملیاتی شوند در آن صورت مشکلی نخواهیم داشت. باید بتوانیم بین ارائه‌کننده و گیرنده خدمت و دولت که می‌خواهد این خدمت را مدیریت کنند، کاری کنیم که انشاالله همه راضی باشند؛ اگر همه راضی باشند خدا هم راضی است. یعنی اگر ما کاری کنیم که مردم راضی باشند قطعاً خدا هم راضی خواهد بود.»

او اضافه کرد:«برنامه‌هایی را برای سال‌های بعد داریم تا انشاالله بتوانیم مشارکت مردم را افزایش دهیم و دولت تا جایی که ممکن است خود را کنار بکشد و مردم این روند را ادامه دهند. جایی که مردم نمی‌توانند کمک کنند، دولت باید کمک کرده و پشتیبانی کند، اما آن جایی که مردم می‌توانند کمک کنند، دلیلی ندارد دولت وارد شود و مشکلات بیشتری به وجود بیاید.»

رئیس‌جمهور تصریح کرد: «بنده از عزیزانی که در این زمینه زحمت کشیدند، قدردان هستم؛ از وزارت محترم کشور، دکتر وحیدی و آقای احمدی که مسئولیت‌ها را بر عهده داشتند و همه عزیزانی که در این مسیر تلاش کردند تشکر می‌کنم و امیدوارم که خداوند کمک کند. امام حسین (ع) برای حق قیام کرد. باید حق و حقوق را در جامعه پیگیری کنیم و به آن عمل کنیم. ما باید این نگاه را به مردم اشاعه دهیم که ما به عنوان مسلمان، شیعه و کسی که راه امام حسین (ع) را می‌رود به دنبال حق‌طلبی هستیم و اربعین می‌تواند آن فرهنگ حق‌طلبی و عدالت خواهی که وظیفه ما است را گسترش دهد.»

بودجه چهار هزار میلیاردی برای حمایت از زوار

روزگذشته اما رویداد دیگری نیز در ارتباط با مراسم اربعین رخ داد. به این معنا که در جلسه اخیر هیئت دولت با پیشنهاد وزارت کشور و تأییدیه سازمان برنامه و بودجه، مقرر شد مبلغ ۴ هزار میلیارد تومان به‌منظور پیشگیری از حوادث غیرمترقبه در ارتباط با زائران اربعین حسینی(ع) و بیماری‌های واگیردار و گرمازدگی در مبادی مرزی و طول مسیر زوار، در اختیار وزارت کشور قرار گیرد. مصوبه‌ای که از سوی محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری ابلاغ شده است و براساس آن وزارت کشور موظف است گزارش عملکرد آن را در مقاطع زمانی ۳ماهه به سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت بحران کشور ارسال کند. می‌توان گفت این نخستین ابلاغیه محمدرضا عارف از زمانیست که او به سمت معاون اولی رئیس‌جمهور منتصب شده است.

اخبار مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدها
وبگردی