رونمایی از «بولوار مرداویج»
کتاب داستان «بولوار مرداویج» نوشتهی امیر فرضاللهی که توسط انتشارات روزنه به چاپ رسیده است، با حضور اهالی فرهنگوهنر در مجموعهی فرهنگان پاسداران رونمایی و نقد شد.
کتاب داستان «بولوار مرداویج» نوشتهی امیر فرضاللهی که توسط انتشارات روزنه به چاپ رسیده است، با حضور اهالی فرهنگوهنر در مجموعهی فرهنگان پاسداران رونمایی و نقد شد. در آیین رونمایی این کتاب خسرو معصومی، پدرام پاکآیین، حسن خلیلآبادی، محمدحسین آسایش، فخرالدین سیدی، افشین عبداللهیان، احمد امینی، لادن طاهری، امیر جلالیان و علاقهمندان فرهنگ و هنر حضور داشتند.
پس از رونمایی، سیدرضا اورنگ و محسن خیمهدوز با حضور نویسندهی کتاب، در تعامل با حاضران به نقد و بررسی «بولوار مرداویج» پرداختند. سیدرضا اورنگ این اثر را کتابی جذاب برای خواندن برشمرد و گفت: «امیر فرضاللهی به نثری رسیده است که اگر پای مطالبش اسمش را هم ننویسد، مشخص است که آن متن را چه کسی نوشته است.»
محسن خیمهدوز هم با اشاره به اینکه «بولوار مرداویج» داستانکهای جذابی برای خواندن دارد و تمرکز خاصی در نگارش آن وجود دارد، جذابترین بخش این کتاب را داستانک «صف» برشمرد و از نویسنده خواست این بخش را برای حاضران در جلسه بخواند.
در ادامهی این نشست، ونداد الوندیپور از منتقدان سینما با پرسشهایی از محسن خیمهدوز به زیرلایههای این اثر پرداخت و خیمهدوز با اشاره به زمینههای انتقادی و چندبعدی «بولوار مرداویج» به بیان و تشریح این زمینهها پرداخت. سیدرضا اورنگ با اشاره به اهمیت مطالعهی این کتاب، بخشهای خاصی از آن را نقد کرد.
در پایان این نشست صمیمانه و چندساعته، نویسنده «بلوار مرداویج» با اشاره به اینکه نمیتواند انکار کند خوانش «ایستگاه آبشار» نوشتهی پرویز دوایی یکی از مشوقهای اصلی برای نگارش اثر تازهاش بوده است، افزود: «مخاطبان این کتاب از مردم کوچه و خیابان تا فرهیختهترین افراد جامعه هستند.»
فرضاللهی با اشاره به اینکه نگارش این کتاب سه سال طول کشیده است و یکی از جذابترین نوشتههایش است، بر ضرورت اهمیت گسترش فرهنگ مطالعه و روزگارنویسی تاکید کرد.
بعد از «آسیبشناسی سینمای کودکونوجوان» و «جستاری پیرامون مدیریت سینما»، «بولوار مرداویج» سومین کتاب امیر فرضاللهی است.