| کد مطلب: ۲۹۲۱۸

عضو هیات رئیسه مجلس:

مگر به دلار حقوق می‌دهیم که می‌خواهیم قیمت بنزین را به دلار از مردم بگیریم

یک عضو هیات رئیسه مجلس گفت: ما مگر به مردم به دلار حقوق می‌دهیم که می‌خواهیم قیمت بنزین و سایر قیمت‌ها را به دلار و جهانی از مردم بگیریم؛ ما با این موضوع موافقیم که به کارگران و کارمندان به دلار حقوق دهیم بعد این صحبت‌ها را داشته باشیم.

مگر به دلار حقوق می‌دهیم که می‌خواهیم قیمت بنزین را به دلار از مردم بگیریم

به گزارش هم‌میهن آنلاین، مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که این روزها به جای آن‌که به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم پرداخته شود، اخباری مانند افتتاح کلینیک بی‌حجابی، رجیستری آیفون، افزایش قیمت خودرو و... منتشر می‌شود که و برخی گلایه می‌کنند که چرا مطالبات معیشتی نادیده گرفته می‌شود، گفت: نیاز مردم امروز توجه به معیشت آنان است.معتقدم آدرس غلط دادن دو قطبی ایجاد می‌کند.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هر کسی در طول تاریخ دوقطبی‌ ایجاد کرده است؛ حال از دو قطبی سفید و سیاه گرفته تا دو قطبی حق و باطل، اصلاح‌طلب و اصول‌گرا، قومیتی و مذهبی، در واقع می‌خواستند ذهن مخاطب را دچار خطای شناختی و راهبردی کنتند تا ناکارآمدی خود را بپوشانند.

وی با اشاره به اینکه مردم  گله دارند و می‌گویند چگونه است که در زمان جنگ برق مردم تأمین می‌شد، اما امروز در پائیز برق  کشور  قطع می‌شود، عنوان کرد: قطعا هم در دولت قبل اشکالاتی بود، بله ناترازی‌هایی در حوزه صنعت وجود داشت اما در دولت شهید رئیسی برق خانگی قطع نمی‌شد.

یوسفی ادامه داد: در حوزه اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان که دغدغه امروز بازنشستگان است چه کردیم؟ این کار بنا بود برای همه صندوق‌ها اجرایی شود؛ دولت بگوید چرا لایحه دو فوریتی که توسط دولت قبل برای افزایش حقوق حداقل بگیران بازنشسته تأمین اجتماعی و دیگر صندوق‌ها ارائه شده بود، پس گرفته شد؟ 

وی با بیان این‌که دولت اگر امروز اشکالی می‌بیند برای این‌که ناترازی جبران شود ما آماده همکاری هستیم، عنوان کرد: من شخصاً به چند نفر از وزرای دولت به دلیل ناکارآمدی، عدم برنامه و همچنین مواضع و سوابق گذشته آنان رأی ندادم اما قاطبه مجلس همراهی کامل را با دولت انجام داده است که این اتفاق یک بار در دولت اصلاحات رخ داد و این به معنای همراهی کامل مجلس است. 

این نماینده مجلس افزود: مجلس در بودجه با اشکالاتی روبرو است، ما نگران افزایش قیمت‌ها هستیم. بحث‌هایی درباره بنزین دوباره مطرح شده است. صحبت‌های معاون اجرایی رئیس‌جمهور را ببینید؛ ۱۶۰ میلیون تومان یک شبه به‌صورت ناگهانی به قیمت برخی خودروها اضافه شد. گران شدن بنزین به‌نوعی بسیار عادی جلوه داده می‌شود و می‌گویند بنزین از آب ارزان‌تر است. ما مگر به مردم به دلار حقوق می‌دهیم که می‌خواهیم قیمت بنزین و سایر قیمت‌ها را به دلار و جهانی از مردم بگیریم؛ ما با این موضوع موافقیم که به کارگران و کارمندان به دلار حقوق دهیم .

وی ادامه داد: دو قطبی‌هایی همچون فیلترینگ، حجاب،FATF و پالرمو مطرح می‌شوند. بسیاری از این‌ها در اختیار شوراهای زیرمجموعه رئیس‌جمهور است.یا درباره رجیستری موبایل، من از روز اول با ممنوعیت ریجستری موافق نبودم،  اما نکته‌ای را هم می‌پذیرم که در لایحه بودجه سنواتی و حتی تلفیق این موضوع تصویب شود. بله، قطعاً یک موبایل ۱۰ میلیونی، ۱۵ میلیونی یا حتی ۲۰ میلیونی در اختیار همه مردم و برخی دانش‌آموزان است، این باید تعرفه‌اش کمتر باشد و حتی می‌گویم تعرفه‌اش باید ۴ درصد شود از سوی دیگر، اگر کسی می‌خواهد گوشی ۱۰۰ میلیونی یا ۱۵۰ میلیونی استفاده کند تعرفه‌اش نوع دیگری باشد به عدالت هم هست از قدیم گفته‌اند هرکه «بامش بیش برفش بیشتر» در دنیا هم وجود دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انتخابات تمام شد، دولت می‌خواهد فیلترینگ را بردارد، این کار زیر نظر شوراهای ذیل نظر رئیس‌جمهور است و باید تصمیم بگیرند یا درباره FATF به صورت کارشناسی بحث کنند؛ این که دیگر در اختیار مجلس نیست، تصمیم بگیرند. سپس در اختیار مردم و کارشناس‌ها قرار دهند و بگویند به این دلایل ما چنین تصمیماتی گرفتیم. دو قطبی‌سازی یعنی فرار از پاسخگویی به مردم.

وی افزود: لایحه‌ای یک‌فوریتی برای یک نفر که آقای ظریف است آوردند، واقعیت را به مردم بگویند که می‌خواهند از ایشان و یا یک نفر و دو نفر دیگر استفاده کنند. ما اتفاقا می‌گوییم باید از همه دانشمندان و اساتید دانشگاه‌هایمان بهره‌برداری کنیم، برای آن‌ها لایحه بیاوریم و بگوییم آن‌ها اگر تابعیت قهری داشتند و البته اگر علیه نظام نبودند که عمدتاً هم چنین نیستند، در دانشگاه از آن‌ها استفاده کنیم اما اکنون فقط برای یک نفر می‌آورند.

یوسفی با اشاره به ناترازی در حوزه برق گفت: این وضعیتی که در برق  به وجود آمده است را مشاهده می‌کنید، مازوت سوزی در ۳ استان فقط؟ ۲۷ استان‌دیگر چه گناهی کردند که هم برق‌شان قطع شود هم مازوت هم بسوزانند؟ این‌ها واقعیت‌های مردم است و مردم دچار خطای راهبردی نخواهند شد.

وی ادامه ادامه داد: از ابتدای سال ارزش افزوده را از ۹ درصد، ۱۰ درصد می‌گیرند و جالب است هنگام وصول ارزش افزوده ابهام وجود ندارد، اما موقع اجرای همسان‌سازی و رتبه‌بندی ابهام وجود دارد. در پرداخت وام ازدواج، وام جوانی جمعیت، وام درمان بیماری و وام مسکن آقای رئیس‌جمهور می‌گوید که این‌ها تورم‌زا است. در صورتی که باید جلوی وام ایران را می‌گرفتند بله البته درست است که در  دولت‌های قبل این وام پرداخت شده است اما امروز باید بروند و مطالبات خود را وصول کنند.

یوسفی در پاسخ به این که وام ایران‌مال چقدر است، عنوان کرد: از ۲ هزار میلیارد گفته می‌شود اما عددهای متفاوتی وجود دارد؛ شفاف‌سازی در این زمینه ضروری است. همچنین گفته می‌شود که تا ۶۴ همت، همین یک بانک و همین مجموعه پایه پولی را افزایش داده‌اند. بعد در مورد وام ازدواج گفته می‌شود تورم زا است.

وی درباره این که گفته می‌شود در بودجه سال ۱۴۰۴ افزایش قیمت بنزین وجود ندارد اما دولت این اختیار را دارد، گفت: ما نگران هستیم امروز اگر  بنزین را گران کنیم، بیش از این به سفره مردم جواب می‌دهد که کوچکش کنیم. از سوی دیگر ارز اختصاص‌یافته به کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک کاهش یافته و حالا به ۱۱ میلیون یورو رسیده است. همچنین قیمت این کالاها ممکن است افزایش پیدا کند. این موضوعات باید به‌طور کارشناسی بررسی شوند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مردم با تقدیم ۲۳۰ هزار شهید نشان داده‌اند که واقعاً به نظام خود عشق می‌ورزند. البته ممکن است به ظاهر کم‌حجاب باشند، اما به فرمایش حضرت آقا، این افراد هم پای کار نظام هستند حال گلایه‌هایی دارند ،مردم به نظام خود وابسته‌اند. لذا باید در مورد معیشت‌شان بحث کنیم، باید در بحث‌های کارشناسی مشکلات را مطرح کنیم و بگوییم چرا که دو قطبی‌سازی این مباحث، مردم را دچار خطای راهبردی نخواهد کرد.

 

دیدگاه

ویژه سیاست
آخرین اخبار