| کد مطلب: ۴۳۰۰۴

ناصر ایمانی روزنامه‌‏نگار و تحلیلگر سیاسی اصولگرا:حمله به دولت خیانت است

ناصر ایمانی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی اصولگرا در گفت‌وگویی با خبرنگار هم‌میهن، درباره طرح موضوع احتمال وجود عامل نفوذی در جریان حمله به جلسه شورایعالی امنیت ملی گفت

ناصر ایمانی روزنامه‌‏نگار و تحلیلگر سیاسی اصولگرا:حمله به دولت خیانت است

ناصر ایمانی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی اصولگرا در گفت‌وگویی با خبرنگار هم‌میهن، درباره طرح موضوع احتمال وجود عامل نفوذی در جریان حمله به جلسه شورایعالی امنیت ملی گفت: «به‌طور قطعی در جریان این عملیات رژیم صهیونیستی با نفوذ انسانی و استفاده از ابزار تکنولوژیک موجود در غرب روبه‌رو بودیم. ضربه‌هایشان را با استفاده از ترکیب این دو ابزار وارد کردند. باید به این نکته توجه کنیم که آن‌ها مجدد درصدد این هستند که بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، نیروها، امکانات و شناسایی‌ها را تکمیل و برای دور بعدی اقدامات‌شان آماده شوند. ممکن است دور بعدی اقدامات اسرائیل، جنگ نباشد.

مانند اتفاقاتی که در لبنان رخ داد یا در ایران و خلال جنگ ۱۲ روزه شاهد بودیم، صرفاً اقدام به ترور کنند. پیش از این اقدامات مشابه را در ایران هم انجام داده بودند که در رأس آن‌ها ترور دانشمند شهید محسن فخری‌زاده بود که ترکیبی از نفوذ انسانی و تکنولوژیک را مورد استفاده قرار دادند. باید به این موضوع توجه کنیم که در حال حاضر هیچ چیزی تمام نشده و دشمن در حال بازسازی خود برای اقدامات بعدی است.»

او اضافه کرد: «بر خلاف بعضی که با خوش‌بینی معتقدند نفوذ صرفاً در مراکز نظامی و هسته‌ای رخ داده، معتقدم این گونه نیست. در بخش‌های دیگر نظام اعم از فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هم نفوذ رخ داده است. اما چون که ما آثار آن را نمی‌بینیم، با خیال راحت سر جای خود نشسته‌ایم. درحالی‌که آن‌ها هم در کارها خلل ایجاد می‌کنند و می‌بینیم که دشمن در فضای مجازی و فضای اجتماعی کشور و حوزه فرهنگ وجود دارد و کار خود را پیش می‌برد. فقط منحصر به عرصه نظامی و هسته‌ای نیست.»

ایمانی درباره بعضی اظهارنظرها و اقداماتی که در فضای عمومی و رسانه‌ای کشور انجام می‌شود و تشخیص عمدی یا جاهلانه بودن آن برای جامعه سخت است، گفت: «جهل در زمان جنگ مانند الان به سرعت تبدیل به خیانت می‌شود. خیانت که همواره عمدی نیست. هر گونه اقدام جاهلانه مانند حمله به ارکان نظام و به طور مشخص دولت را دیگر نمی‌توان جهالت نامید. خیانت است اما از نوع غیرعمد. همه ما از مسئول تا مردم عادی باید این نکته را تا بن دندان باور کنیم که در شرایط جنگی هستیم. معتقدم خیلی‌ها هنوز این موضوع را حس نکرده‌اند که ما در یک جنگ تمام‌عیار هستیم.

شاید الان این جنگ ساکت شده باشد و حتی تا چند سال در همین شرایط بمانیم و درگیری نظامی رخ ندهد، ولی در جنگیم. باید تمام ساختارها از پدافند غیرعامل تا افکار عمومی را از نگاه شرایط جنگی ببینیم. در این شرایط حتی با کسانی که از روی جهل اقداماتی انجام می‌دهند هم باید برخورد جدی صورت بگیرد. شاید چند سال این شرایط طول بکشد و کشور باید در حالت جنگی باقی بماند. دولت، مجلس، دستگاه‌های اطلاعاتی و به خصوص مردم باید به این موضوع توجه داشته باشند. باید صادقانه با مردم مطرح کنیم که با چه دشمنانی روبه‌رو هستیم.

اگر تا قبل از جنگ ۱۲ روزه می‌گفتیم دشمن چنین و چنان است، بعد از این جنگ می‌دانیم با چه چیزی روبه‌رو شدیم. مردم باید کاملاً هوشیار باشند و فریب برخی از رسانه‌ها را نخورند، اسیر فضای مجازی نشوند، اخبار را از منابع درست پیگیری کنند و با دستگاه‌های متولی امر امنیت نیز برای شناسایی جاسوسان و نفوذی‌ها همراه باشند. همه دستگاه‌ها در سطوح مختلف باید کشور را از دریچه شرایط جنگی نگاه کنند. اگر این کار را بکنیم و تاب‌آوری اجتماعی را بالا ببریم، از این دوران به سلامت خارج خواهیم شد. اگر نه، این داستان ادامه پیدا می‌کند.»

این تحلیلگر سیاسی درباره علت عدم اعلام رسمی جزئیات این حمله نیز اظهار داشت: «آقای رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار آمریکایی به این موضوع اشاره کردند. برخی دیگر از مسئولین و چهره‌ها نیز به این موضوع تا حدودی پرداختند. صرف نظر از اخباری که ممکن است من و شما هم در اختیار داشته باشیم، تا زمانی که اعلام رسمی در این مورد صورت بگیرد، نباید منتشر کنیم.

اینکه جلسه‌ای در شورایعالی امنیت ملی برگزار شد، اسرائیل به چه نحوی حمله کرد و چه شد که مسئولان کشور توانستند به سلامتی از آنجا خارج شوند، باید از سوی مراجع رسمی اعلام شود. تا این اتفاق نیفتد، به دلیل شرایطی که گفتم، باید در همین حد اظهارات افرادی مثل آقای پزشکیان و لاریجانی باقی بماند. نباید از این حد جلوتر برویم تا زمان آن برسد یا شرایط برای این کار فراهم شود.»

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه تیتر یک
پربازدیدترین
آخرین اخبار