| کد مطلب: ۲۵۹۳۲
فلاحیت‌پیشه: هرچه مردم بدبخت‌تر شدند، سفره‌ی کاسبان تنش و تحریم رنگین‌تر شد

فلاحیت‌پیشه: هرچه مردم بدبخت‌تر شدند، سفره‌ی کاسبان تنش و تحریم رنگین‌تر شد

پس از رسانه ای شدن دیدار ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل چهره ها و رسانه های تندرو در داخل و خارج کشور از آن انتقاد کردند. از این رسانه ها چهره ها می توان به حسین شریعتمداری، الیوت ابرامز، نماینده ویژه در امور ایران در دولت اول ترامپ و رسانه حامی اسرائیل «جوئیش اینسایدر» اشاره کرد.

به گزارش هم‌میهن و به نقل از انتخاب، حشمت الله فلاحت پیشه، نماینده اسبق مجلس، درباره‌ی حمله کیهان به پزشکیان در رابطه با مذاکره با ایلان ماسک به «انتخاب» گفت: وعده‌های انتخاباتی پزشکیان، آخرین عهدی است که مردم با نظام بسته‌اند. برخلاف جریانات افراطی در ایران که انتخابات را یک ویترین سیاسی می‌دانند، در دنیا انتخابات به معنای تغییر است. به عبارتی انتخابات می‌تواند تغییر ایجاد کند. آخرین عهدی که مردم با نظام دارند، تعهدات پزشکیان از جمله بحث تنش زدایی با جهان است. قرار نیست شکست خوردگان انتخابات، راهبرد سیاست خارجی دولت را مشخص کنند. اگر قرار بر این باشد، نوعی عهدشکنی با مردم است. نکته‌ی مهم این است که مخالفان تنش زدایی در کشور، عامل اصلی بدبختی‌های مردم هستند. به ویژه اینکه هرچه مردم بدبخت‌تر شدند، سفره‌ی کاسبان تنش و تحریم رنگین‌تر شده است. من معتقدم اگر پزشکیان دولت ایشان سیاست خارجی خودشان را با بولتن‌نویس‌ها هماهنگ کنند یا از ان‌ها ترس داشته باشند، اوج حقارت یک دولت است. دولت هیچ توضیحی درباره‌ی نرفتن پزشکیان به اجلاس جهانی باکو نداد و تنها چیزیکه خود را نشان داد این بود که برخی از رسانه‌های افراطی پزشکیان را تهدید کردند و او سفر را برهم زد. 

وی در رابطه با نقش ایلان ماسک در پیشبرد گفتگو‌های ایران و غرب بیان کرد: پیش قدم شدن ایلان ماسک برای دیپلماسی ایران و آمریکا، نشان‌دهنده‌ی این موضوع است که ایران جز گزینه‌های اصلی چالش آمریکا نیست، بلکه ترامپ سعی می‌کند چالش‌های خود را با کشوری مثل ایران، کم کند و به چالش‌های اصلی خودش در شرق آسیا و داخل آمریکا بپردازد. پادرمیانی افراد غیرسیاسی، یک فرصت برای دیپلماسی ایران است. یک تابو در سیاست خارجی ایران مبنی بر عدم مذاکره با آمریکا وجود دارد و همین تابو باعث شد برجام توسط واسطه‌ها بهم بخورد. چه بهتر که ایران و آمریکا بدون واسطه وارد مذاکره شوند. دیدار ماسک نشان داد که برخلاف تبلیغات نتانیاهو، سیاست خارجی ترامپ از اسراییل خط نمی‌گیرد. 

او افزود: دلیل عصبانیت بیش از حد افراطی‌ها از مطرح شدن افرادی مانند ماسک این است که اگر ایران به سمت تنش زدایی برود، در داخل هم رویداد‌هایی شکل می‌گیرد و افراطی‌ها روز به روز ضعیف‌تر می‌شوند. اسم ماسک حساسیت بیشتری نزد این افراد دارد. توصیه من به پزشکیان این است که او باید بداند تنها عهدش به مردم ایران چیست. الان که با شما صحبت می‌کنم تمام ناترازی‌ها در کشور وجود دارد و ویرانه‌ی سیاست خارجی ایران از ویرانه‌ی غزه بیشتر است. پزشکیان با یک سیاست خارجی پردشمن کار خود را آغاز کرد و نمی‌تواند آن سیاست‌های شکست خورده را ادامه دهد. 

 

دیدگاه

ویژه سیاست
  • کاظم صدیقی امام جمعه تهران: انتخاب این مرد (ترامپ) به عنوان رئیس‏‌جمهور آمریکا برای ما هیچ اهمیتی ندارد. افرادی که…

آخرین اخبار