| کد مطلب: ۲۵۳۹۷
پزشکیان: برای دوباره رای آوردن دروغ نمی‌گویم

پزشکیان: برای دوباره رای آوردن دروغ نمی‌گویم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، با جمعی از اقتصاددانان تاکید کرد: بنده به مردم قول می‌دهم که در این مسیر صادقانه با آنها سخن بگویم و به آنان اطمینان می‌دهم که همانگونه که تاکنون هیچ‌گاه دروغ نگفته‌ایم، پس از این نیز هرگز از من دروغ نخواهند شنید. بنده به دنبال آن نیستم کارهایی انجام دهم که برای دوره بعدی ریاست‌جمهوری رای جمع کنم، لذا با آرامش و انگیزه بالا به دنبال انجام کار درست هستم.

گروه خبر: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، با جمعی از اقتصاددانان دیدار کرد؛ اتفاقی که  شامگاه یکشنبه 20 آبان رخ داد. در این جلسه ابتدا 12 تن از اساتید و اقتصاددانان به تشریح دیدگاه‌ها و نظرات خود درباره وضعیت فعلی اقتصاد کشور، ضرورت، راهکارها و لوازم اصلاحات اقتصادی پرداختند. رئیس‌جمهور در این نشست تاکید کرد:«در حال تلاش هستیم تا با ترمیم سرمایه اجتماعی و رفع ناترازی‌ها در داخل و کاهش تنش‌ها در عرصه بین‌المللی در راستای بهبود وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم قدم‌های مؤثری برداریم. این جلسه را تشکیل دادیم تا ارزیابی شما از وضعیت و پیشنهادات‌تان برای رفع مشکلات را مورد بررسی قرار دهیم.»

او افزود: «در مدت سپری‌شده از آغاز به کار دولت چهاردهم، دیپلماسی را در سطح گسترده‌ای از منطقه تا دیگر نقاط جهان به کار گرفته‌ایم و بنده و وزیر امور خارجه دیدارها و نشست‌های پرشماری داشته‌ایم که آثار آن نیز قابل مشاهده است. در جریان حمله اخیر رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، کشورهای عربی منطقه یکپارچه این حمله را محکوم کردند و علاوه بر آن امروز فضای مثبتی بر روابط و همکاری‌های منطقه‌ای ما حاکم است.» 

 به دنبال جنگ نیستیم

پزشکیان اظهار کرد: «بنده هم در جریان رقابت‌های انتخاباتی و هم از زمان انتخاب از سوی مردم همواره تاکید داشته‌ام که ما به دنبال درگیری و جنگ نیستیم و تمرکز ما معطوف به توسعه کشورمان است اما رژیم صهیونیستی از همان نخستین روز آغاز به کار رسمی بنده با ترور شهید هنیه در برنامه‌های ما اخلال ایجاد کرد. در عرصه داخلی هم تلاش کردیم در راستای شعار وفاق، با نهایت هماهنگی میان ارکان نظام کارها را پیش ببریم. جلسات منظم و مستمری با سران قوای دیگر دارم و در سطوح دیگر نیز تلاش کرده‌ایم همواره بالاترین سطح هماهنگی را داشته باشیم. در این مدت مقام معظم رهبری نیز حمایت بسیار خوب و مؤثری از ما داشته‌اند و اگر این حمایت‌ها نبود خیلی از اقدامات مثل انتصابات مسئولان عالی اجرایی از میان زنان و افراد اهل اقلیت‌های مذهبی و مدیران بومی در استان‌ها ممکن نمی‌شد. همه این اقدامات در راستای ترمیم اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی انجام شده است.»

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه توزیع یارانه‌ها به شکل فعلی یک نوع بی‌عدالتی است، اظهار کرد: «برنامه‌هایی برای رسیدگی به مهم‌ترین مشکلات از جمله ناترازی‌ها در عرصه‌های مختلف مثل انرژی و پول در حال تدوین هستند و تلاش داریم در نشست‌هایی با صاحب‌نظران عرصه‌های مختلف به این برنامه‌ها غنا و قوت بیشتری ببخشیم. باور عمیق داریم که در فضای دعوا و مجادله، هر چه بیشتر تلاش کنیم برآیند عمل ما بیشتر به صفر نزدیک خواهد شد. به دنبال آن هستیم تا با گسترده کردن چتر وفاق از همه ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات کشور بهره بگیریم و از شما نیز می‌خواهم که با تمام وجود و توان خود به ما برای حل مشکلات کمک کنید.»

ایجاد شفافیت در لایحه بودجه

او با تاکید بر اینکه چاره‌ای جز اصلاح ساختارها و روندها نداریم، اصلی‌ترین و اساسی‌ترین ملاحظه دولت در این مسیر را پرهیز از وارد کردن شوک به جامعه و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر برای جلوگیری از اعمال فشار به آنها در این روند عنوان کرد و گفت: «موفقیت در این مسیر در گرو ایجاد نگاه و زبان مشترک است؛ دولت در این راستا برگزاری نشست‌هایی را با صاحب‌نظران آغاز کرده که جلسه با جامعه‌شناسان و اقتصاددانان در این راستا بوده و با صاحب‌نظران سایر عرصه‌ها نیز نشست‌های منظم، مستمر و تخصصی خواهیم داشت.»

پزشکیان تصریح کرد: «ایجاد شفافیت در لایحه بودجه از جمله اقدامات دولت برای اصلاح روندها و مقدمه اصلاح ساختارها است. عده‌ای تصور کردند که دولت بودجه برخی بخش‌ها را افزایش داده، درحالی‌که ما فقط ردیف‌ها و اعتبارات بودجه‌ای را شفاف کردیم.»

او با تاکید بر اینکه برای نجات کشور از مشکلات پیش‌رو و تسریع مسیر پیشرفت راهی جز این نداریم که همه دست به دست هم دهیم و از همه ظرفیت‌ها بهره بگیریم، عنوان کرد: «بنده به مردم قول می‌دهم که در این مسیر صادقانه با آنها سخن بگویم و به آنان اطمینان می‌دهم که همانگونه که تاکنون هیچ‌گاه دروغ نگفته‌ایم، پس از این نیز هرگز از من دروغ نخواهند شنید. بنده به دنبال آن نیستم کارهایی انجام دهم که برای دوره بعدی ریاست‌جمهوری رای جمع کنم، لذا با آرامش و انگیزه بالا به دنبال انجام کار درست هستم.»

پیشنهاد برای عمل به برنامه هفتم توسعه در خصوص خودرو

حسین عبده‌تبریزی، اقتصاددان و یکی از مدیران بازار سهام در کانال شخصی‌اش با اشاره به این نشست نوشت: «در این جلسه به شرح وضعیت خودرو در بازار سرمایه پرداختم. قبل از جلسه با ۳۶ نفر از کارشناسان رشته صحبت کردم. 32 نفر قاطعانه معتقد بودند که در شرایط فعلی حتما بهتر است خودرو در بورس کالایی معامله شود. چهار نفر ضمن توافق با اینکه در این شرایط بهتر است خودرو در بورس کالایی معامله شود، معتقد بودند که این امر نباید به موضوعی بلندمدت تبدیل شود و باید نهایتاً هم واردات آزاد شود و هم خودروسازان خود فروشنده‌ کالای خود باشند؛ شروطی که بعید است مخالف چندانی در بازار سرمایه داشته باشد.»

او همچنین توضیح داد:«بنده در جلسه خواستار آن شدم که یا طبق برنامه‌ هفتم، خودرو از موضوع قیمت‌گذاری آزاد شده و شرکت‌ها خود به فروش اقدام کنند و یا در بورس کالایی به فروش برسند و اضافه‌قیمت آنها نسبت به قیمت‌های مصوب صرف بازپرداخت بدهی آنها به بانک‌ها شود. هم‌چنین درخواست کردم کل موضوعات مربوط به خودرو از قبیل واردات خودرو، بدهی خودرویی‌ها، واگذاری مدیریت آنها به بخش خصوصی، تودلی‌های دو خودروساز بزرگ،... در طرحی جامع با سرعت بررسی و تصمیمات اجرایی شود. امیدوارم با عرضه‌ خودرو در بورس کالا، یا خروج خودرو از قیمت‌گذاری، حرکت کوچکی در جهت اصلاحات در بازار سهام ایجاد شود.»

دیدگاه

ویژه تیتر یک
  • نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز گذشته در وین آغاز به کار کرد. پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی تروئیکای…

  • هرچند تعبیر دوشنبه‌های ملاقاتی و سه‌شنبه‌های نظارتی و چهارشنبه‌های درایتی به طعنه به کار رفته اما اتفاقاً شاهد…

  • نمایندگان مجلس با تقاضای یک فوریت بررسی لایحه «اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» با ۳۸ رأی موافق، ۲۰۷ رأی…

سرمقاله
آخرین اخبار