| کد مطلب: ۳۱۷۲۵

حصر باید تمام شود

سیدهادی خامنه‌ای در بیست و یکمین کنگره سراسری مجمع نیروهای خط امام (ره) گفت: «یکی از مصادیق کنار گذاشتن افراد لایق و کارآمد حصر پانزده‌ساله آقای موسوی و آقای کروبی و خانم رهنورد است که باید هرچه زودتر به نوعی خاتمه پیدا کند.»

حصر باید تمام شود

بیست و یکمین کنگره سراسری مجمع نیروهای خط امام (ره) برگزار شد. در این نشست، سیدهادی خامنه‌ای، دبیرکل این تشکل اصلاح‌طلب گفت: «ما در آستانه سالروز انقلابی هستیم که قطع وابستگی و پایان دادن به سلطه بیگانه و گسترش فرهنگ اسلامی از اهداف آن بود. آن روز مردم از دخالت بیگانگان و دین‌زدایی حکومت پهلوی ناراضی بودند و در همین مسیر به شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی رسیدند. در حقیقت آن‌ها پیشرفت و توسعه کمّی و کیفی همه بخش‌ها را در جامعه‌ای آزاد و حکومتی مستقل، ذیل فرهنگ اسلامی با مشارکت مؤثر مردم می‌خواستند و امام خمینی(ره) رهبری چنین انقلابی را برعهده داشت و به همین علت همگان از ایشان حمایت کردند.»

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام (ره) ادامه داد: «متاسفانه امروز بعد از گذشت چهار دهه با اهداف آن انقلاب بزرگ که به نام خدا و در دفاع از حقوق مردم اتفاق افتاد فاصله داریم و بخشی از این وضعیت نتیجه ورود و حضور افراد و تفکرات نااهل و نامحرم با اهداف انقلاب اسلامی است که امام بارها درباره آن‌ها هشدار داد. جریان‌هایی که ظاهراً با انقلابی‌گری وارد شدند و پس از تثبیت موقعیت خودشان ضمن ترویج تفکرات متحجرانه، بسیاری از نیروهای خدمتگزار و صادق و شایسته را در پناه روش‌هایی مانند نظارت استصوابی از صحنه خارج کردند و زمینه ورود افراد ناتوان و ناهمسو با انقلاب اسلامی را فراهم کردند که بسیاری از مشکلات امروز کشور از همین روند است.»

سیدهادی خامنه‌ای افزود: «یکی از مصادیق کنار گذاشتن افراد لایق و کارآمد حصر پانزده‌ساله آقای موسوی و آقای کروبی و خانم رهنورد است که باید هرچه زودتر به نوعی خاتمه پیدا کند.»

او در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و نتایج زیانبار تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران گفت: «ما باید با تمام دنیا رابطه سازنده و پویا داشته باشیم و از تعامل و گفت‌وگو نترسیم. بالطبع هرکس بخواهد به ما تعدی کند یا سلطه‌طلبی داشته باشد، باید از آن رویگردان بود، اما تا زمانی که می‌توان منافع مردم را در بستر همکاری سازنده دوجانبه یا چندجانبه دنبال کرد، چرا از آن رویگردان باشیم. چرا جامعه را از بسیاری فرصت‌های اقتصادی و فرهنگی و علمی محروم کنیم.»

وی با اشاره کوتاه به پیشینه مجمع نیروهای خط امام گفت: «از اواخر دوره سوم مجلس شورای اسلامی جلساتی با حضور صدها تن از نمایندگان ادوار و نیروهای اصیل انقلاب برگزار شد که تصمیم آن‌ها برای فعالیت مشترک سیاسی و فرهنگی منجر به تشکیل مجمع نیروهای خط امام (ره) شد. از آن زمان تا امروز بیش از ۳۰ سال می‌گذرد. بدیهی است در این مدت مانند هر فعالیت دیگری فرازوفرودهایی بوده است، مهم این است که ما از اصول بنیادین خود در پیگیری اهداف انقلاب اسلامی و ارزش‌های برآمده از آن در دفاع از حقوق مردم فاصله نگرفته باشیم».

خامنه‌ای خاطرنشان کرد: «مجمع نیروهای خط امام باور دارد با زدودن جهل و بالا بردن آگاهی جامعه به سهم خود در مسیر اصلاح روندهای غلط کوشش کند. اگر آگاهی در جامعه گسترش پیدا کند، در انتخابات مجلس و شوراها و ریاست‌جمهوری و خبرگان هم زمینه برای انتخاب اصلح افزایش پیدا می‌کند و طوفان‌های سیاسی و فکری موجب انحراف جامعه نمی‌شود. در غیر این صورت جریان‌های زودگذر با هیجانات و رفتارهای نمایشی به مطلوب خود دست پیدا می‌کنند. به همین علت تاکید داریم که باید با استفاده از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی، جامعه را رشد دهیم و فراموش نکنیم که قدرت اصلی در اختیار مردم است. هرجا مردم حضور و فعالیت بیشتری داشته باشند، قدرت در همان جا تقویت می‌شود.»

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام (ره) در پایان گفت: «در صحنه‌های سیاسی ما با سه نوع فعالیت تشکیلاتی رو‌به‌رو هستیم، بعضی‌ها انگیزه‌های اقتصادی دارند و به دنبال کسب ثروت و انباشت ذخیره مادی هستند که از حزب به‌عنوان ابزاری برای تقویت سازوکارهای مرتبط با آن استفاده می‌کنند. گروه دوم جریان‌هایی هستند که با هر انگیزه‌ای رسیدن به قدرت سیاسی برایشان اولویت دارد و از حزب در همین مسیر بهره می‌برند و گروه سوم که ما از همین‌ها هستیم، قائل به رشد فکری و فرهنگی و سیاسی جامعه هستند و اگر در انتخابات و موارد شبیه به آن وارد هم بشوند، با همین نگاه و رویکرد است و امیدواریم دوستان در دوره جدید بتوانند بیش از گذشته در این مسیر فعالیت کنند.»

دیدگاه

ویژه سیاست
پربازدیدترین
آخرین اخبار