| کد مطلب: ۳۱۲۹

از جامعه چه خبر؟

محروم از سفر به خارج سد چم‌شیر، زیر سوال کمبود اسپری‌های تنفسی

از جامعه چه خبر؟

javaherzade farid

محروم از سفر به خارج

ایرانیان از سفر به خارج از کشور محروم شده‌اند. فرید جواهرزاده، رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران دراین‌باره گفت: «ایرانی‌ها توان مالی و امکان سفر به خارج از کشور را ندارند و خواسته یا ناخواسته از گردشگری در عرصه بین‌المللی محروم شده‌اند.» او ادامه داد: «با نگاهی به وضعیت گردشگری موجود در ایران مطابق آمار مرکز آمار ایران، می‌توان گفت که ایرانی‌ها توان مالی و امکان سفر به خارج از کشور را ندارند و خواسته یا ناخواسته از گردشگری در عرصه بین‌المللی محروم شده‌اند. اگر کشوری می‌خواهد در صنعت گردشگری وضعیت مناسب، پویا و فعالی داشته باشد و مردم آن بتوانند از خدمات در این حوزه به‌درستی بهره‌مند شوند، لازم است که علاوه بر وجود توان‌مالی لازم، مردم نیز تمایل استفاده از خدمات حوزه سفر و گردشگری را داشته باشند.»

abbas

سد چم‌شیر، زیر سوال

عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران گفته است، کارشناسان سازمان حفاظت محیط‌زیست اعتقاد دارند، در مورد سد چم‌شیر برخی مطالعات انجام نشده و اگر هم انجام شده خیلی سطحی بوده است، یعنی روی ریسک مخاطرات سد خیلی ضعیف کار شده یا اصلا کار نشده که می‌تواند خسارت‌بار باشد و امنیت کل منطقه را به‌هم بریزد. به‌گزارش ایلنا، عباس بحرودی درباره مباحث مربوط به سد چم‌شیر گفت: «مشکل سد، مطالعات نادرست و غیردقیق بوده و از همان فازهای اولیه ایرادات زیادی در بخش‌های زیست‌محیطی و زمین‌شناسی به آن وارد بوده است، طبق گزارش‌های متعددی که نوشته شده، اشکالات زیادی به مطالعات اولیه وارد است درنتیجه خسارت وارده، متعدد خواهد بود.» او ادامه داد: «قطعا آبگیری سد خاک، محیط‌زیست و پوشش گیاهی را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد، همچنین منجر به توسعه ریزگردها در منطقه شده، حتی چشمه‌های آب زیرزمینی و سطحی منطقه را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و می‌تواند باعث ناامنی آبی و غذایی شود. حتی مدتی بعد از آبگیری وقتی عوارض خسارت‌بار حادث شود، ممکن است منجر به نارضایتی اجتماعی شود.»

esmaeeli sajad

کمبود اسپری‌های تنفسی

مشاور رسانه‌ای سازمان غذاودارو با اشاره به چرایی کمبود اسپری‌های تنفسی، از آخرین وضعیت بازار دارویی کشور گفت. سجاد اسماعیلی دراین‌باره گفت: «افزایش قیمتی که در کمیسیون قیمت‌گذاری سازمان غذاودارو صورت می‌گیرد، براساس مستنداتی است که شرکت دارویی ارائه می‌دهد که در آن اثبات‌کرده، قیمت تولید نهایی با قیمت کنونی دارو همخوانی نداشته و عملا قیمتی که روی دارو درج شده، کمتر از قیمت تمام‌شده دارو است. سازمان غذاودارو براساس بررسی مستندات، یک قیمت موردتوافق را در کمیسیون قیمت‌گذاری مطرح کرده و اعضای کمیسیون، این قیمت جدید دارو را تصویب می‌کنند.» او ادامه داد: «پس از تصویب کمیسیون، قیمت جدید به شرکت تولیدکننده و سازمان‌های‌بیمه جهت پوشش‌بیمه‌ای دارو با قیمت‌جدید اعلام می‌شود. تعاملات سازمان غذاودارو با شورای‌عالی بیمه وجود دارد و نمایندگان این‌شورا نیز در کمیسیون قیمت‌گذاری دارو حضور پیدا می‌کنند. این تعاملات بیشتر شده و موجب سرعت‌گرفتن به‌روزرسانی قیمت‌ها در سایت شرکت‌های‌بیمه شده است.»

دیدگاه

ویژه جامعه
پربازدیدترین
وب گردی
آخرین اخبار