| کد مطلب: ۴۲۴۱۳

وزارت بهداشت: آسیب به ۷ بیمارستان در جنگ تحمیلی

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: به دنبال تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، ۵۷۵۰ نفر مجروح شدند که اغلب آنها پس از مداوا مرخص شده‌اند و اکنون نیز ۱۷۰ نفر از این مجروحان همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند.

وزارت بهداشت: آسیب به ۷ بیمارستان در جنگ تحمیلی

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به شمار مجروحان ناشی از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و اقدامات درمانی انجام شده از آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تا کنون، گفت: به دنبال تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، ۵۷۵۰ نفر مجروح شدند که اغلب آنها پس از مداوا مرخص شده‌اند و اکنون نیز ۱۷۰ نفر از این مجروحان همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند.

به گزارش ایسنا، سید سجاد رضوی در نشستی خبری، در تشریح اقدامات درمانی وزارت بهداشت در طی ۱۲ روز جنگ تحمیلی، با اشاره به آمار مجروحان ناشی از حمله رژیم صهیونیستی گفت: به دنبال حملات رژیم صهیونیستی، ۵۷۵۰ نفر در کشور مجروح شدند و به بیمارستان‌ها ارجاع داده شدند. اغلب مجروحان پس از دریافت خدمات مورد لزوم، مرخص شده‌اند و اکنون نیز ۱۷۰ نفر همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند که حدود ۷۰ تا ۷۵ نفر از آنها در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) خدمات لازم را دریافت می‌کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت درباره تامین دارو و تجهیزات پزشکی گفت: در تأمین دارو، تجهیزات و لوازم پزشکی مشکل و کمبودی نداشتیم؛ تنها گاهی برای ایاب‌وذهاب کارکنان با مشکلاتی روبرو می‌شدیم. در مجموع در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی، با کمبود خاصی در حوزه درمانی مواجه نبودیم و حتی نیاز به استفاده از ذخایر استراتژیک پیش نیامد.

رضوی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت از نظر ارائه خدمات درمانی و سلامت در آماده‌باش کامل است، گفت: آنچه از سوی مقامات رسمی کشور اعلام می‌شود، ملاک عمل ماست و تاکنون هشدار رسمی درباره بحران‌های پیش‌رو صادر نشده است؛ بااین‌حال، ما در خدمت مردم هستیم و از نظر خدمات درمانی آمادگی کامل داریم.

وی درباره خدمات مشاوره‌های روانی به حادثه‌دیدگان نیز گفت: نخستین موضوعی که رئیس‌جمهور در جریان جنگ بر آن تأکید کرد، بار روانی ناشی از آن بود. وزیر بهداشت نیز در این زمینه دستورات لازم را برای ارائه خدمات مشاوره روانی صادر کرد و مراکز مشاوره فعال‌تر شدند.

او با بیان اینکه افزایش آسیب‌های روانی در جنگ، مساله‌ای ثابت شده است، گفت: در همین راستا نیز وزارت بهداشت مطالعاتی را درباره اختلال اضطراب پس از سانحه آغاز کرده و در حال اجرای برنامه‌های متعددی برای آسیب‌دیدگان است.

معاون درمان وزارت بهداشت همچنین درباره مراکز درمانی آسیب دیده گفت: حدود هفت بیمارستان ما چه مستقیم چه غیر مستقیم مورد آسیب قرار گرفتند. در کرمانشاه یکی از بیمارستان‌های ما به صورت جدی آسیب دید و بیماران جابجا شدند. یا آسیبی که به بیمارستان سوختگی ما وارد شد، با جابجایی بیماران خدمت رسانی طی سه چهار ساعت انجام شد.

او گفت: متأسفانه در جریان حوادث اخیر، برخی از مراکز درمانی مهم از جمله بیمارستان سوختگی مورد هدف قرار گرفتند. این اقدام نشان می‌دهد که هدف اصلی، ایجاد آسیب و تلفات انسانی بوده است.

معاون وزیر بهداشت گفت: بر اساس برآوردهای معاونت توسعه، بیمارستان فارابی کرمانشاه نیاز به نوسازی کامل دارد. همچنین برنامه‌ریزی‌هایی برای جایگزینی بخش‌های تخریب‌شده از جمله مرکز سوختگی در حال انجام است. راه‌اندازی مراکز تخصصی سوختگی در دانشگاه‌های علوم پزشکی در دستور کار است و این مراکز به زودی راه‌اندازی خواهند شد تا خدمات لازم را در اختیار آسیبدیدگان قرار دهند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه جامعه
پربازدیدترین
آخرین اخبار