بیشترین تقلبها در مواد غذایی گران و کمیاب
معاون اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: «بیشتر تقلبها در مواد غذایی گران و کمیاب رخ میدهد و سودجویان با تغییر در ماهیت شکلی یا محتوایی فرآوردههای ارزان آنها را با قیمت بالا به مصرفکننده ارائه میکنند.» هاله سمیعی، با اشاره به پیچیدگیهای تقلب در حوزه غذا گفت: «این موضوع تا حد زیادی با هوش سیاه افراد و شبکههای سودجو مرتبط است و در بیشتر موارد در مواد غذایی گرانقیمت و کمیاب، بروز و ظهور دارد.» او ادامه داد: «احتمال تقلب برای یک ماده غذایی گرانقیمت یا یک ماده غذایی کمیاب و دور از دسترس بیشتر مطرح است، برخی افراد ادعاهایی برای محصول خود مطرح میکنند، درحالیکه ممکن است ادعاها واقعی نباشد.»