| کد مطلب: ۳۲۰۴۱

جلسه سران و معاونین قوا برگزار شد/پزشکیان: با حرف و انگ افراد را حذف نکنیم

جلسه سران و معاونین قوا، صبح دیروز به میزبانی رئیس‌جمهور کشورمان برگزار شد. مسعود پزشکیان، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای و محمدباقر قالیباف در جلسه‌ای که با عنوان «همدلی برای مردم ایران» ترتیب داده شده بود، به اظهارنظر و بررسی شرایط روز کشور پرداختند.

جلسه سران و معاونین قوا برگزار شد/پزشکیان: با حرف و انگ افراد را حذف نکنیم

جلسه سران و معاونین قوا، صبح دیروز به میزبانی رئیس‌جمهور کشورمان برگزار شد. مسعود پزشکیان، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای و محمدباقر قالیباف در جلسه‌ای که با عنوان «همدلی برای مردم ایران» ترتیب داده شده بود، به اظهارنظر و بررسی شرایط روز کشور پرداختند. 

 

کسانی که رای ندادند را دریابیم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان با تاکید بر اینکه باید در تصمیمات خود، همه مردم را در نظر بگیریم گفت: «در انتخابات ۵۰ درصد آمدند و ۵۰ درصد نیامدند، آیا کسانی که رای ندادند مردم نیستند؟ آیا ما خدمتگزار آنها نیستیم؟ مشکل کار ما کجاست؟ چرا مردم از ما ناراضی هستند مگر غیر از این است که می‌خواهیم به آنها خدمت کنیم. ۹۸ درصد مردم به این انقلاب رای دادند، حال ما به جای اینکه آنها را جذب کنیم حرفی یا انگی پیدا می‌کنیم که آنها را حذف کنیم. باید نسبت به همه مردم عزیز کشورمان شرح صدر داشته باشیم، ما خدمتگزار تمام مردم ایران هستیم. من به این باور دارم که باید خدمتگزار همه مردم باشیم، براساس عدالت و انصاف با آنها برخورد کنیم و تلاش کنیم تبعیضی بین هیچکس قائل نشویم.»

پزشکیان تاکید کرد: «وظیفه ما بوده است که خیلی از تعهدات را انجام دهیم، اگر نتوانستیم به وعده خود عمل کنیم و کار را درست انجام دهیم، مردم اعتراض می‌کنند، بعد با آنها برخورد می‌کنیم و آنها را به زندان می‌اندازیم، قصور از ما بوده است بعد به جای عذرخواهی برخورد هم می‌کنیم. نباید با کسی که برای گرفتن حق خود اعتراض می‌کند، برخورد خشن کنیم، البته آن عزیزان هم باید مراقب باشند که دشمن به دنبال این است که از حرف حق آنها سوءاستفاده کند تا جامعه را بر هم بریزد.»

پزشکیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود حل مشکلات معیشتی مردم را وظیفه دولت دانست و تصریح کرد: «وضعیت فعلی معیشت مردم، گرانی و فشاری که در این بخش به مردم می‌آید، قابل قبول نیست. بخشی از آن دست ماست و بخشی هم دست ما نیست، مصمم هستیم که سفره مردم را تامین کنیم و این دغدغه را همواره در جلسه سران قوا مطرح کرده‌ایم، انشاالله قبل از عید تمام کارها و اقداماتی که لازم است را انجام خواهیم داد و در سال آینده قطعاً روندی را در پیش خواهیم گرفت که به هر شکل سفره مردم را تامین کنیم و بتوانیم جوابگو باشیم.»

رئیس‌جمهور تاکید کرد: «تولیدکنندگان و کارآفرینان باید باور کنند که ما تسهیل‌گر آنها هستیم و می‌خواهیم راه را برای آنها باز کنیم نه اینکه تصور کنند که می‌خواهیم راه آنان را ببندیم. ارتش، دولت، قوه قضائیه و مقننه نمی‌توانند قوام پیدا کنند، مگر اینکه تجار و صنعتگران کار کنند،‌ اگر آنها نباشند حضور ما بی‌معناست. ثبات، قوام و توسعه و رشد کشورمان با تولیدکنندگان، صنعتگران و تاجران محقق خواهد شد. ایرانیان داخل و خارج کشور باید مطمئن باشند و باور کنند که قوه قضائیه و سیستم امنیتی پشتیبان و مدافع آنان است، نه اینکه به هر بهانه‌ای تولیدکننده را بگیریم و در زندان بیندازیم، آن هم از کار در کشور پشیمان شود و برود.»

 

اقتصاد یکی از مسائل اصلی کشور است

غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا مشکلات اقتصادی را یکی از مسائل اصلی کشور دانست و تصریح کرد: «اگر نتوانیم مشکلات اقتصادی را حل کنیم، آنگاه در عرصه‌های فرهنگی و امنیتی نیز ممکن است با مشکل و معضل مواجه شویم. تجربه ۴۰ ساله نظام ثابت می‌کند که نمی‌توان مسائل اقتصادی را با تصدی‌گری دولت حل کرد و استفاده از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی برای پیشرفت اقتصاد کشور یک الزام است.»

رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه اگر می‌خواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید از توان همه مردم استفاده کنیم، اظهار داشت: «ما باید نگاه خود را به مقوله استفاده از ظرفیت‌های مردمی و جذب سرمایه‌گذاری در تولید و اقتصاد اصلاح کنیم. یک هنرمند در جامعه ما که فردی بسیار ارزشمند نیز محسوب می‌شود، برجسته و دارای ارج و قرب می‌شود، اما چنین اتفاقی برای یک فعال اقتصادی و کارآفرین نمی‌افتد، گاهی خیلی از ما مسئولین از اینکه به محل تولید و فعالیت آن کارآفرین برویم و با او عکس بگیریم، در هراسیم.»

اژه‌ای درباره برخی موانع و مشکلات پیش روی کارآفرینان گفت: «گاهی وقت‌ها می‌گوییم در ازای کاری که می‌خواهی، این کار را برای ما انجام بده و منبع ما در مسائل اطلاعاتی باش. این غلط است. اگر یک کارآفرین می‌تواند کاری انجام دهد ما نباید مقابل آن خواسته‌ای داشته باشیم که اگر آن را انجام نداد، کارش را انجام ندهیم. این درست نیست.»

 

مردم باید خروجی وفاق را ببینند

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس نیز با تاکید بر اینکه تمام مدیران ارشد کشور در این جلسه هستند، اظهار داشت: «بسیار خرسندیم که هر سه قوه با معاونان قوا در این جلسه حاضر بوده و نمی‌توانیم اشکالات را به گردن یکدیگر بیاندازیم. هرچه امروز در کشور می‌گذرد چه خوب، چه بد، بر عهده ماست.»

او تاکید کرد: «همدلی و همکاری باید منجر به هم‌افزایی شود که غیر از آن سودی نخواهد داشت. همچنین باید توجه کنیم که بی‌شک مردم باید ذی‌نفع نهایی این هم‌افزایی باشند به‌ویژه باید به محرومان و مستضعفان و آنهایی که تحت فشارهای اقتصادی هستند، توجه شود.»

قالیباف با یادآوری سخنان امام خمینی (ره) درباره اهمیت توجه به محرومان، گفت: «ایشان فرموده‌اند اگر زمانی رسید که شما حکومت می‌کردید اما مردم در حال تحمل فشارها بودند، ماندگاری شما صرفاً به برکت خون امام حسین(ع) است. از این رو اسم خروجی این همدلی و همکاری چه هم‌افزایی، چه وفاق باشد، مردم باید نتیجه آن را ببینند. امروز همه ما مسئول هستیم و باید برای مردم کار کنیم. ما در حال کار کردن در یک سیستم هستیم که نیازمند کار تشکیلاتی است.»

او با تأکید بر اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که نمی‌توانیم همه امور را با هم پیش ببریم، یادآور شد: «زمان و امکانات اجازه نمی‌دهد همه اقدامات با هم انجام شود. سال 1404، اجرای سند چشم‌انداز 20 ساله به پایان می‌رسد و تنها سند بالادستی ما قانون برنامه هفتم خواهد بود که باید مبنای کار ما باشد لذا پیشنهادم این است که هر سه قوه نهایتاً چند کار مهم و فوری را انتخاب و دنبال کنیم.»

دیدگاه

ویژه تیتر یک
پربازدیدترین
آخرین اخبار