| کد مطلب: ۹۳۸۹

فعالان خصوصی

فعالان خصوصی

قیمت تخم‌مرغ اصلاح شود

حمید کاشانی

قیمت تخم‌مرغ اصلاح شود

قیمت تخم‌مرغ در چند وقت اخیر روند ثابتی داشته است اما با توجه به افزایش هزینه‌های تولید بایستی قیمت‌ تخم‌مرغ نیز اصلاح شود. به گزارش ایسنا، حمید کاشانی، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرغداران گفت: در حال حاضر تخم‌مرغ هزار تومان کمتر از قیمت مصوب عرضه می‌شود.یعنی قیمت مصوب در مرغداری کیلویی ۴۷ هزار و ۳۰۰ تومان است که با قیمت ۴۶ هزار تومان عرضه می‌شود. در میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز تخم‌مرغ کمتر از نرخ مصوب به دست مصرف‌کننده می‌رسد، در سطح شهر نیز نزدیک قیمت مصوب است. او افزود: با توجه به افزایش قیمت مؤلفه‌های تولید به دولت پیشنهاد دادیم که قیمت تخم‌مرغ نیز بر این اساس اصلاح و واقعی شود و با وجود اینکه وزارت جهادکشاورزی با این پیشنهاد موافق بود، اما ستاد تنظیم بازار موافقت خود را با آن اعلام نکرده است.

اصغر ملکی

بازار گوشت در سکوت

همه فروشندگان گوشت منتظر مشتری هستند و بازار گوشت مسکوت، بسته و ضعیف است. به گزارش ایلنا، علی‌اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، دلیل کاهش تقاضای گوشت در ماه‌های شهریور و مهر را به شروع مدارس و پایان تعطیلات تابستانی نسبت داد و گفت: به دلیل بازگشایی مدارس و سفرهای تابستانی و هزینه‌های آنها برای خریدهای فرزندان، مردم در این ماه‌ها توان خرید کمتری دارند. او افزود: به‌طور کلی قیمت بالای گوشت و پایین آمدن قدرت خرید مردم، باعث رکود بازار این محصول شده که به همین دلیل گوشت تنظیم بازار برای بالا بردن توانمندی خرید به بازار عرضه شده است تا اقشار ضعیف‌تر هم بتوانند از آن استفاده کنند. البته معمولا در فصل سرما مصرف پروتئین افزایش می‌یابد و مسئولان نیز وعده‌هایی داده‌اند مبنی بر اینکه عرضه گوشت‌های تنظیم بازار تا پایان سال جاری همچنان ادامه داشته باشد تا بتوان بازار را کنترل کرد.

محمدرضا آل سارا

تایید افزایش قیمت لاستیک

با انجام کارشناسی‌های دولت، با افزایش 20درصدی قیمت لاستیک موافقت شده است. به گزارش ایلنا، محمدرضا آل‌سارا، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه لاستیک و روغن تهران، گفت: «در ماه‌های اخیر عرضه لاستیک کاهش یافته بود که اکنون با افزایش منطقی تولید کارخانه‌ها، قطعاً شاهد کاهش قیمت در بازار خواهیم بود. مشروط بر اینکه کارخانه‌ها حمایت خود را از بازار دریغ نکنند و افزایش را اعمال کنند.» او دلیل کاهش تولید لاستیک را اظهارات تولیدکنندگان در مورد عدم تخصیص ارز و بالطبع افزایش قیمت تمام‌شده دانست و افزود: «با انجام کارشناسی‌های دولت، با افزایش 20 درصد آن موافقت شده و با پذیرش این درصد ما امیدواریم شاهد عرضه بیشتر این کالا به بازار باشیم که قطعاً باعث کاهش قابل‌توجهی در قیمت‌ها می‌شود، دیگر صفی برای خرید لاستیک نخواهیم داشت.» آل‌سارا در مورد تخصیص ارز به تولیدکنندگان لاستیک نیز گفت: «براساس شنیده‌ها، این تخصیص ارز داده شده است.»

دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدها
وبگردی