| کد مطلب: ۲۳۷۵۰

اسرائیل شروط توقف جنگ در لبنان را اعلام کرد

۲ مقام آمریکایی و ۲ مقام اسرائیلی به «آکسیوس» گفتند، تل‌آویو طی روزهای گذشته سندی را به ایالات متحده ارائه کرده است که شامل شرط و شروط آن برای «راه‌حل دیپلماتیک» به منظور پایان دادن به جنگ در لبنان و اجازه بازگشت غیرنظامیان آواره از ۲ طرف مرز به خانه‌های خود می‌شود.

اسرائیل شروط توقف جنگ در لبنان را اعلام کرد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، در شرایطی که جنایات رژیم صهیونیستی در سایه حمایت ‌غربی‌ها، به‌ویژه ایالات متحده، بعد از غزه به لبنان هم کشیده شده است و همچنان ادامه دارد، مقامات اسرائیلی گفتند که دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی این سند را پیش از سفر «آموس هوکشتاین» فرستاده بایدن به بیروت در روز دوشنبه به کاخ سفید داده است تا درباره آنچه آنها «راه‌حل دیپلماتیک» برای این مناقشه خواندند، گفت‌وگو کند.

مقامات آمریکایی و صهیونیست به آکسیوس گفتند، «ران درمر» وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی که یکی از معتمدین «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است، این سند را روز پنجشنبه برای هوکشتاین ارسال کرده است.

مقامات رژیم صهیونیستی گفتند، این سند از گفت‌وگوهایی که ران درمر با وزارت جنگ و نظامیان صهیونیست درباره اصولی که تل‌آویو خواسته است بخشی از هر راه‌حل دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ با حزب‌الله لبنان باشد، بیرون آمده است.

یک مقام اسرائیلی گفت، یکی از خواسته‌های رژیم صهیونیستی این است که ارتش این رژیم اجازه داشته باشد در «اجرای فعال» شرکت داشته باشد تا «مطمئن شود حزب‌الله دوباره مسلح نمی‌شود و زیرساخت‌های نظامی خود را در مناطق جنوب لبنان نزدیک به مرز بازسازی نمی‌کند.» این مقام افزود که رژیم صهیونیستی همچنین از نیروی هوایی خود می‌خواهد که در حریم هوایی لبنان «آزادی عملیات» داشته باشد.

این ۲ خواسته در تضاد با قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد است که بیان می‌کند نیروهای مسلح لبنان و نیروی موقت سازمان ملل در لبنان (یونیفل) آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله را اجرا می‌کنند.

براساس گزارش وب‌سایت «آکسیوس» این مقام رژیم صهیونیستی گفت: «ما در مورد قطعنامه ۱۷۰۱ صحبت می‌کنیم که اجرای آن افزایش یافته است. پیام اصلی ما این است که اگر ارتش لبنان و یونیفل بیشتر کار کنند، ارتش اسرائیل کمتر وارد عمل می‌شود و برعکس.»

در همین حال یک مقام آمریکایی گفت بعید است که لبنان و جامعه بین‌المللی با این شرط و شروط موافقت کنند چرا که به طور چشمگیری حاکمیت لبنان را تضعیف می‌کند.

 

دیدگاه

ویژه بین‌الملل
پربازدیدترین
آخرین اخبار