| کد مطلب: ۲۸۱۴۷
حمله یکی از طراحان لایحه عفاف و حجاب به منتقدان: در جهل هستید

حمله یکی از طراحان لایحه عفاف و حجاب به منتقدان: در جهل هستید

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص قانون حجاب و عفاف گفت: گروه‌های امر به معروف باید حتماً تابعیت ایرانی داشته باشند.

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از مهر، امیرحسین بانکی‌پور عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص قانون حجاب و عفاف گفت: افرادی که با این قانون مخالفت دارند به این علت است که اطلاعی از این قانون ندارند و آنچه که بیان می‌کنند ذهنیت شأن است. در خواست دارم متن این قانون را بدون سوگیری مطالعه کنند.

وی افزود: این قانون اساساً یک قانون فرهنگی-اقتصادی و دستگاهی است. دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها در این زمینه وظایف خود را به خوبی عمل نکرده‌اند. این قانون برای وزارتخانه‌ها وظایف و مجازاتی در پی عمل نکردن به آن مشخص کرده است. مدیرانی که ترک فعل کنند مجازات خواهند شد، خصوصاً دانه درشت‌ها افرادی چون سلبریتی‌ها و شخصیت مشهوری در جامعه، البته در قانون به عنوان «افرادی که شهرت و تأثیرگذاری اجتماعی دارند» نام برده شده اند.

بانکی‌پور ادامه داد: عدالت حکم می‌کند فردی که شهرت دارد جرم اش با فرد عادی فرق داشته باشد و با شدت سنگین‌تر باآن‌ها برخورد شود، چرا که این‌ها افرادی هستند که مسیر جامعه را تغییر می‌دهند. ما مخالفیم که صاحب رستوران به دلیل بی‌حجابی فردی مواخذه کنیم، چرا اگر خود مسئول رستوران با بی‌حجابی خود ترویج بی‌حجابی می‌کرد باید مواخذه شود و یا فرد بی‌حجابی سوار تاکسی اینترنتی (اسنپ) شده و راننده را مجازات کرده‌اند، همه این موارد در در قانون اصلاح شده است.

وی گفت: از مواردی که در این قانون تصریح شده این بود که؛ موظف کردیم رانندگان تاکسی در صورت تذکر دادن گزارش دهند.

بانکی‌پور در یک برنامه تلویزیونی بیان کرد: گروه‌های امر به معروف باید حتماً تابعیت ایرانی داشته باشند، این مورد را در قانون تصریح کردیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: با توجه به درخواست برخی اتباع در کشور برای امکان انجام کار فرهنگی بین خودشان، سعی کردیم به این درخواست جامه عمل بپوشانیم؛ لذا در بخشی از ماده ۳۲ قانون ذکر کردیم که ایجاد تشکل‌های مردمی آمر معروف و ناهی از منکر از سوی اتباع مجاز برای فعالیت فرهنگی زبانی و نوشتاری بین خودشان بلامانع است. این بند اختصاصاً برای این ضرورت در قانون ذکر شده است.

بانکی‌پور گفت: افراد این قانون را بدون سوگیری بخوانند نه اینکه بخشی از آن را برداشته و آن را تفسیر کنند. در برخی رسانه‌ها حقیقت گفته نمی‌شود و یک ذهنیتی را القا می‌کنند. بیش از یک سال روی این قانون کار شده است و سعی کردیم قانونی متعادل بنویسیم و نظرات همه گروه‌ها در آن گنجانده شود. همه باید این قانون را اجرا کنیم. اگر طبق قانون عمل نکنیم جامعه سمت هرج‌ومرج می‌رود.دغدغه ما حمایت از خانواده است، اگر قانون جوانی جمعیت را نوشتیم به این منظور بوده، اگر قانون حجاب را نوشتیم برای حمایت از خانواده بوده، این جنگی علیه خانواده است.

وی افزود: وضعیت بدن‌نمایی در جامعه کنونی به سمت برهنگی سوق پیدا کرده است، خانواده‌ها را از هم پاشیده باید مواجه هوشمندانه در این خصوص داشته باشیم.

بانکی پور در خصوص انجام کارهای فرهنگی اظهار کرد: به طور مثال در این قانون آورده‌ایم که شهرداری‌ها باید پارک‌ها و مراکز تفریحی مختص بانوان فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه سکوهای اینترنتی اصلی‌ترین مروج بی‌حجابی اند گفت: در ابتدا فرد بی حجاب سیستمی شناسایی شده و به صورت هوشمند به فرد پیامک اخطار داده می‌شود، پس از عمل نکردن به آن پیامک دوم فرد جریمه شده و در مرحله پیامک سوم نیز به مراجع قوه قضائیه خواهد رفت.

 

دیدگاه

ویژه سیاست
پربازدیدترین
یادداشت
آخرین اخبار