| کد مطلب: ۳۷۲۹۴

گرایش دانش‌آموزان اصفهانی به رشته‌های مهارتی، ۴.۵درصد بیشتر از میانگین کشوری است

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان در نشست با اصحاب رسانه گفت: در سال گذشته، میانگین کشوری گرایش به هنرستان‌ها ۴۷ درصد بود، در حالی که این رقم در استان اصفهان به ۵۱.۵ درصد رسید؛ با مشارکت خیرین، سی‌ودو هنرستان در استان تکمیل یا در حال راه‌اندازی است و مجوز احداث بیست هنرستان دیگر نیز در شورای آموزش و پرورش صادر شده است.

گرایش دانش‌آموزان اصفهانی به رشته‌های مهارتی، ۴.۵درصد بیشتر از میانگین کشوری است

به گزارش هم‌میهن آنلاین، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان در نشست با اصحاب رسانه گفت: در سال گذشته، میانگین کشوری گرایش به هنرستان‌ها ۴۷ درصد بود، در حالی که این رقم در استان اصفهان به ۵۱.۵ درصد رسید؛ با مشارکت خیرین، سی‌ودو هنرستان در استان تکمیل یا در حال راه‌اندازی است و مجوز احداث بیست هنرستان دیگر نیز در شورای آموزش و پرورش صادر شده است.

محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: سیاست کلان آموزش و پرورش این است که اگر دانش‌آموزی در کشور حضور دارد، نباید از آموزش محروم بماند.

وی افزود: در اسفندماه سال گذشته جلساتی با هدف تسهیل ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع برگزار شد و اعلام شد که اگر خانواده‌ها مستنداتی در اختیار داشته باشند، ثبت‌نام این دانش‌آموزان انجام خواهد شد؛ اما اگر مدارک ارائه نشود، مدیران مدارس باید پیگیری لازم را از مسیر قانونی داشته باشند تا شرایط تحصیل آنان فراهم شود.

نظریان عنوان کرد: نگاه آموزش‌وپرورش بر آن است که بهترین معلمان در سراسر استان توزیع شوند؛ موارد متعددی داریم که مدیران توانمند توانسته‌اند کیفیت آموزشی یک مدرسه را ارتقا داده و آن را به یکی از مدارس پرمتقاضی منطقه تبدیل کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: در مواردی که خانواده‌ها نسبت به عملکرد مدارس یا روند ثبت‌نام اعتراضی داشته باشند، این شکایات از طریق سایت مربوطه و واحد بازرسی اداره کل بررسی می‌شود و در صورت نیاز اقدامات اصلاحی صورت می‌گیرد.

وی درباره وضعیت فیزیکی مدارس استان با توجه به «فرونشست» پدید آمده در پی خشکسالی‌های چند ساله اخیر گفت: براساس آخرین آمار، بیش از ۲۰ مدرسه در استان تحت تاثیر این پدیده قرار دارد.

نظریان ابراز داشت: بر این اساس مدارس جایگزین در نظر گرفته شده است تا دانش‌آموزان مدارس مواجه شده با فرونشست به مدارس همجوار منتقل شوند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان یکی از آسیب‌ها در زمینه انتقال و ادغام دانش‌آموزان به مدارس همجوار را افزایش تراکم کلاس‌ها و یا ۲ نوبته شدن مدارس عنوان کرد و گفت: برای این منظور، طرح «نهضت توسعه عدالت آموزشی» در استان با کمک نهادهای مختلف و خیرین دنبال می‌شود.

بازگرداندن تارکان تحصیل به مدرسه

وی همچنین درباره اقدامات آموزش و پرورش برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل گفت: بسیاری از دانش‌آموزانی که ترک تحصیل کرده‌اند پس از رصد و بررسی، به مدارس و تحصیل برگشت داده می‌شوند.

نظریان با بیان اینکه هر سال تعدادی از دانش‌آموزان به دلایل مختلف از جمله مشکلات اقتصادی، فاصله محل سکونت تا مدرسه، علاقه نداشتن به تحصیل، بیماری و معلولیت و... ترک تحصیل می‌کنند گفت: در این راستا طرح «شهید محمودوند» با هدف تحقق عدالت آموزشی و شناسایی و پیگیری وضعیت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، با همکاری دستگاه‌های مسئول اجرا شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان ابراز کرد: از این طرح می‌توان آمار دقیق افراد ترک تحصیل‌کرده را به‌دست آورد و براساس اطلاعات به‌دست آمده به جذب دانش‌آموزان به‌صورت خانه به خانه اقدام کرد.

افزایش ۴.۵ درصدی گرایش به هنرستان‌ها در اصفهان

وی همچنین از افزایش گرایش به هنرستان‌ها خبر داد و گفت: در سال گذشته، میانگین کشوری گرایش به هنرستان‌ها ۴۷ درصد بود، در حالی که این رقم در استان اصفهان به ۵۱.۵ درصد رسید؛ با مشارکت خیرین، سی‌ودو هنرستان در استان تکمیل یا در حال راه‌اندازی است و مجوز احداث بیست هنرستان دیگر نیز در شورای آموزش و پرورش صادر شده است.

نظریان خاطرنشان کرد: نیروی انسانی مورد نیاز در برخی حوزه ها به طور کامل تامین شده است و در برخی دیگر از حوزه‌ها، منتظر اعلام سهمیه استخدامی برای جذب نیرو هستیم

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه جامعه
پربازدیدترین
آخرین اخبار