| کد مطلب: ۲۱۷۶۹

رهبری: این خسارت‏‌ها حزب‏‌الله را از پا درنمی‌‏آورد

رهبری: این خسارت‏‌ها حزب‏‌الله را از پا درنمی‌‏آورد

مقام معظم رهبری دیروز در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت، با اشاره به شرایط کنونی منطقه و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، مجاهدت و ایستادگی نیروهای جبهه مقاومت در فلسطین و حزب‌الله در لبنان را «از جنس جهاد فی‌سبیل‌الله در دوران دفاع مقدس» خواندند و تاکید کردند: «به‌رغم حوادث تلخ و جنایات رژیم غاصب صهیونی در غزه، کرانه باختری و لبنان، تاکنون پیروز صحنه طرف جهاد فی‌سبیل‌الله بوده است و به توفیق الهی پیروز نهایی این صحنه، جبهه مقاومت و حزب‌الله خواهند بود».

ایشان گفتند: «یک کشور اسلامی یعنی فلسطین به دست خبیث‌ترین کفّار عالم غصب شده و حکم قطعی و شرعی این است که همه تلاش کنند فلسطین و مسجدالاقصی را به صاحبان اصلی آن بازگردانند». آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: «حزب‌الله لبنان که بخاطر غزه سینه خود را سپر کرده و در معرض حوادث تلخ قرار می‌گیرد، در حال جهاد فی‌سبیل الله است».

ایشان با اشاره به شباهت دیگر این نبرد با جنگ هشت‌ساله تحمیلی، گفتند: «در این نبرد دشمن کافر و خبیث از بیشترین تجهیزات برخوردار است و آمریکا نیز پشت سر او قرار دارد و ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه از اقدامات صهیونیست‌ها اطلاعی ندارند و دخالتی در موضوع ندارند، خلاف واقع است».

رهبری با اشاره به «برخورداری دشمن صهیونیستی از پول، سلاح و تبلیغات جهانی»، گفتند: «تجهیزات و امکانات طرف مؤمن و مجاهد بسیار ناچیزتر از طرف مقابل است؛ اما طرف پیروز، مجاهد فی‌سبیل‌الله یعنی مقاومت فلسطین و حزب‌الله لبنان است». آیت‌الله خامنه‌ای دلیل پیروز بودن جبهه مقاومت را «اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونی در کشتار وسیع بیگناهان و زنان و کودکان و بمباران مدارس و بیمارستان‌ها» دانستند و افزودند: «اگر رژیم صهیونیستی توانسته بود نیروهای مبارز را چه در غزه و کرانه باختری و چه در لبنان شکست دهد، احتیاج به این شکل از جنایت برای تظاهر به غلبه و برتری، نداشت».

ایشان ضربات واردشده به نیروهای مقاومت و شهادت عناصر مؤثر و ارزنده حزب‌الله لبنان را «خسارتی برای این گروه قهرمان» دانستند، اما افزودند: این موارد خسارتی نیست که حزب‌الله را از پا درآورد؛ چراکه استحکام سازمانی و نظامی حزب‌الله و اقتدار آن بسیار بالاتر از اینها است». رهبری تأکید کردند: «جبهه مقاومت تا امروز پیروز بوده و به توفیق الهی پیروزی نهایی نیز از آنِ این جبهه خواهد بود».

حرف زور را قبول هم نخواهیم کرد

رهبری در ابتدای این دیدار که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، ابتدا به تبیین چرایی وقوع جنگ هشت‌ساله ایران و عراق پرداختند. رهبری با تأکید بر اینکه «مخاطب این سخنان همگان بخصوص نسل جوان هستند»، در تبیین علت آغاز جنگ علیه ملت ایران در سال ۱۳۵۹ گفتند: «انگیزه حمله به مرزهای ایران مخصوص صدام و حزب بعث نبود؛ بلکه سردمداران نظم جهانی آن روز یعنی آمریکا و شوروی و دنباله‌روهای آنها هم انگیزه زیادی برای تهاجم داشتند».

ایشان «دلیل دشمنی ابرقدرت‌ها با انقلاب مردمی بی‌نظیر ایران» را «غیرقابل تحمل بودن تفکر نوین و پیام این انقلاب برای آنها» دانستند و افزودند: «علت خصومت آنها این بود که انقلاب اسلامی یک فریاد صریح علیه نظم باطل و ویرانگر حاکم بر جهان و نظام سلطه یعنی تقسیم دنیا به سلطه‌گر و سلطه‌پذیر و تحمیل فرهنگ و نظر سلطه‌گران به سایر کشورها بود».

آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه «سلطه‌گران نمی‌توانستند سخن نوی انقلاب اسلامی را که برای ملت‌ها جذاب و قابل‌توسعه بود تحمل کنند»، خاطرنشان کردند: «آنها منتظر فرصت حمله به ایران بودند و صدام که فردی جاه‌طلب، طمّاع، وقیح، ظالم و بی‌ملاحظه بود این فرصت را برای قدرت‌ها مهیا کرد و با تحریک آنها، به ایران حمله کرد». ایشان با اشاره به «اظهارات برخی‌ها در داخل» مبنی بر اینکه «جمهوری اسلامی با همه دنیا بد و قهر است»، گفتند: «اگر مقصود آنها، قطع ارتباطات سیاسی و اقتصادی با دنیاست که به‌وضوح خلاف واقع است؛ چراکه امروز با کشورهایی در ارتباط و تعامل هستیم که نیمی از مردم دنیا در آن کشورها زندگی می‌کنند.

اما اگر منظور از قهر بودن، مخالفت با نظم سیاسیِ نظام سلطه است، این حرف درست است و ما همچون اول انقلاب با نظام سلطه که امروز غربی‌ها و در رأس آنها آمریکا قرار دارد، صریحاً مخالف هستیم و این مخالفت را اعلام می‌کنیم». رهبری با تأکید بر اینکه «امروز به برکت ایستادگی و حضور ملت ایران در عرصه‌های مختلف، جرأت حمله به مرزهای ایران وجود ندارد»، افزودند: «آنها امروز به شکل دیگری مشغول موذی‌گری و عناد هستند و باید از بن دندان درک کرد که علت خصومت‌ها، بهانه‌هایی همچون انرژی هسته‌ای و حقوق بشر و حقوق زن نیست؛ بلکه آنها با سخن نوی جمهوری اسلامی در مقابل نظم فاسد جهانی مخالف هستند و تا وقتی که مردم و نظام اسلامی حرف زور آنها را قبول نکنند، این مخالفت‌ها برطرف نمی‌شود که البته حرف زور آنها را قبول هم نخواهیم کرد».

ضرورت گزارش توصیفی و تبیینی جنگ

ایشان در بیان بخش دوم از سخنان خود یعنی گزارشی از جنگ گفتند: «یک گزارش از جنگ، گزارش توصیفی است یعنی بیان وضعیت ارتش دشمن از جمله تجهیزات و سازماندهی کامل، پشتیبانی مستمر آمریکا و شوروی و اروپا از صدام، انتقال اطلاعات میدان به‌وسیله آمریکا و تأمین مالی از طرف برخی دولت‌های همسایه». آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به «وضعیت نامناسب کشورمان از لحاظ تجهیزات نظامی و سازمان رزم در ابتدای جنگ»، خاطرنشان کردند: «طبق پیش‌بینی‌ها و قواعد عادی و مادی باید طرف متجاوز ظرف یک تا چند هفته به تهران می‌رسید؛ اما با گذشت یک سال، با فتوحات درخشان همان نیروهای ما که در اول جنگ کم‌توان بودند، ضرباتی مهلک به ارتش مجهز صدام وارد شد و پس از هشت سال هم از مرزهای کشور بیرون رانده شدند که عامل اصلی در این پیروزی ایمان و مجاهدت بود».

ایشان نوع دیگری از گزارش جنگ را که مهمتر از گزارش توصیفی است، «گزارش تبیینی جنگ» خواندند و با تاکید بر لزوم اطلاع نسل جوان از هر دو نوع گزارش جنگ، گفتند: «بر اساس این گزارش، جنگ فقط برای دفاع از وطن نبود البته دفاع از وطن، یک ارزش است؛ اما مسئله جنگ، بالاتر از این ارزش یعنی دفاع از اسلام و عمل به دستور قرآن بود که به آن در ادبیات اسلامی، جهاد فی‌سبیل‌الله گفته می‌شود». 

آیت‌الله خامنه‌ای در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه «رزمندگان و مجاهدان ما برای جلوگیری از برافراشته شدن پرچم دشمن در مرزهای کشور، جان خود را فدا و خانواده‌هایشان را داغدار کردند»، گفتند: «با وجود این فداکاری‌ها، ملت ایران نمی‌پذیرد که پرچم‌های نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن و وسوسه‌های خصمانه آن به وسیله افراد نفوذی و فریب‌خورده در کشور و دستگاه‌های مختلف برافراشته شود».

ایشان مسئولان بخش‌های مختلف بخصوص وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت بهداشت، مطبوعات و صداوسیما را به «مراقبت در مقابل نفوذ» توصیه مؤکد کردند و افزودند: «باید با هوشیاری کامل اجازه نداد دشمنِ شکست‌خورده از رزمندگان ما در مرزها، در داخل کشور بتواند با انواع ترفندها و حیله‌ها کار و توطئه خود را پیش ببرد».

اخبار مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدها
وبگردی