| کد مطلب: ۹۴۰۹
سیاستمداران

سیاستمداران

زندگی در غزه رو به اتمام است

5760

زندگی در غزه رو به اتمام است

در دهمین روز حمله حماس به اسرائیل، وزارت بهداشت فلسطین در بیان آخرین آمار قربانیان حملات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به غزه، تعداد شهدا را ۲۷۵۰ نفر اعلام کرد. طبق این گزارش، ۹۷۰۰ نفر نیز تاکنون زخمی شده‌اند؛ این در حالی است که طبق گفته سازمان امدادرسانی غزه هنوز بیش از هزار نفر در زیر آوار مانده‌اند و کار آواربرداری با توجه به حملات پیوسته هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی با کندی صورت می‌گیرد. وزارت بهداشت فلسطین در بخش دیگر گزارش خود خبر داد که از زمان آغاز نبرد طوفان الاقصی ۵۸ نفر نیز در کرانه باختری به شهادت رسیده‌اند.
شبکه «آی ۲۴» گزارش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده است که نیروهای مقاومت حماس، ۲۰۰ نفر را به اسارت گرفته‌اند.
از طرف دیگر، باشگاه اسیر فلسطینی، روز گذشته طی بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته، ۷۰ فلسطینی را در کرانه باختری به اسارت گرفته است و به این ترتیب، شمار فلسطینیانی که از ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی از روز شنبه(۷ اکتبر)، توسط نظامیان اسرائیلی به اسارت گرفته شده‌اند به ۵۴۰ نفر رسید.
آنتونی بلینکن، وزیرخارجه آمریکا که در روزهای گذشته بعد از فلسطین اشغالی به چند کشور منطقه سفر و با مقامات آن‌ها درباره تحولات اخیر دیدار و گفت‌وگو کرد، روز گذشته بار دیگر به اراضی اشغالی بازگشت. کزارش‌ها حاکی از آن است که تنها نیم ساعت پیش از ورود هواپیمای حامل «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو، فرودگاه بن‌گوریون هدف یک حمله موشکی قرار گرفت. بلینکن قرار است با مقام‌های صهیونیست درباره تحولات اخیر در فلسطین اشغالی و غزه گفت‌وگوهای بیشتری داشته باشد.
شبکه «سی‌ان‌ان» گزارش داده انتظار می‌رود او با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «کابینه مدیریت جنگ اسرائیل» دیدار کند. شبکه ان‌تی‌وی به نقل از منابع دولتی گزارش کرد که اولاف شولتز، صدراعظم آلمان نیز قصد دارد فردا به اراضی اشغالی سفر کند اما سخنگوی دولت آلمان در خصوص برنامه سفر شولتز هیچ اظهارنظری نکرده است. «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی النُجَباء عراق در تماس تلفنی با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس، عملیات پیروزمندانه «طوفان الأقصی» را تبریک گفت و این «پیروزی بزرگ و ضربه غافلگیرانه و سختی» که به دشمن صهیونیست وارد شد را مایه دلگرمی امت اسلامی و همه جهان دانست. «انور ابراهیم» نخست‎‌وزیر مالزی نیز در جلسه پارلمان اعلام کرد که این کشور به فشارهای غرب برای محکوم کردن حماس تن نمی‌دهد. نخست‌وزیر مالزی اعلام کرد که این کشور به رغم فشارهای غرب، به داشتن روابط با جنبش حماس ادامه خواهد داد.
کمیسرکل «آنروا» با هشدار درباره وضعیت بغرنج فلسطینیان در نتیجه اقدام رژیم صهیونیستی در قطع آب، برق و سوخت نوار غزه اعلام کرد که زندگی در غزه دارد به پایان می‌رسد. «فیلیپه لازارینی» کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) در یک نشست خبری هشدار داد که این نهاد امدادی وابسته به سازمان ملل توان کمک‌رسانی به صدها هزار فلسطینی ساکن نوار غزه را ندارد. مسئول سوئیسی آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک گفت: «اقدامات آنروا بزرگ‌ترین حضور سازمان ملل متحد در نوار غزه است و ما در آستانه فروپاشی هستیم. این کاملا بی‌سابقه است». دفتر هماهنگی‌های امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که توقف ژنراتورهای پشتیبان در بیمارستان‌های غزه جان هزاران نفر را در معرض خطر قرار داده است. دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل همچنین گفته است: «توقف ژنراتورهای پشتیبان در بیمارستان‌های نوار غزه هزاران بیمار را در معرض خطر مرگ قرار می‌دهد.» «سامح شکری»، وزیر خارجه مصر با اشاره به اینکه قاهره در تلاش است تا اوضاع اراضی اشغالی را آرام کند، گفت که تل‌آویو هنوز اجازه ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را نداده است. وزیر امور خارجه مصر گفت: «اسرائیل اجازه بازگشایی گذرگاه از طرف غزه را نداده است. ما آماده ارسال کمک‌ها هستیم و امیدواریم گشایشی صورت گیرد». منابع خبری فلسطینی و مصری، صبح دیروز خبر داده بودند ۱۰۰ کامیون حامل حدود ۱۰۰۰ تن کمک‌های بشردوستانه در مصر منتظر کسب مجوز و ورود به نوار غزه هستند.

دیدگاه

ویژه بین‌الملل
پربازدیدترین
آخرین اخبار