هشدار به مراکز متخلف مواد غذایی
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفته است برخورد با مراکز متخلف مواد غذایی براساس چکلیستهای تعریفشده صورت میگیرد که اگر یک تخلف جزو موارد بحرانی محسوب شود و تهدیدی برای بهداشت عمومی به حساب آید، مرکز عرضه موادغذایی در لحظه پلمب میشود.
![هشدار به مراکز متخلف مواد غذایی](https://cdn.hammihanonline.ir/thumbnail/zrwr4b4EW6xs/Z0T8H9pYUbXo0sZ7HQQFz9sdEP6gpeoxwm6qBw3FUyban5x7qgvQbtELvwX58zsg5yJEtg8mMOlCeyo0woFaD79kLxmvcp_86atk84Zr3YPTREigT9LQjg,,/jandaghi.jpg)
به گزارش ایسنا، جعفر جندقی درباره رصد و پایش مراکز عرضه موادغذایی گفت: «رصد و پایش مراکز عرضه، فروش و تولید مواد غذایی به دو روش صورت میگیرد؛ «خودکنترلی و خوداظهاری» و «رصد و پایش بازرسان بهداشت عمومی» روشهای رصد و پایش مراکز عرضه موادغذاییاند.»
او ادامه داد: «منظور از خودکنترلی و خوداظهاری مراکز عرضه، تهیه و فروش موادغذایی این است که صنوف میتوانند خوداظهاری را انجام دهند. خوداظهاری میتواند توسط صنوف، مشاورانی که بهصورت آزاد فعالیت میکنند و با مراجعه به دفاتر خدمات سلامت انجام شود. خوداظهاری صنوف فعال در زمینه موادغذایی مورد بررسی قرار میگیرد.»