ممنوعیت استفاده از جوششیرین در نانواییها
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوششیرین برای پخت نان ممنوع است، گفته است که در صورت بروز تخلف، براساس نوع تخلف انجامشده با متخلفان برخورد میشود.
به گزارش ایسنا، جعفر جندقی با بیان اینکه نکات متعددی درباره تولید نان مطرح است، ادامه داد: «میزان نمک خمیر و استفادهنکردن از جوششیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حائز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد.»
او با بیان اینکه میزان نمک مورد استفاده در نان بهطور مدوام مورد ارزیابی و پایش قرار میگیرد، گفت: «درحالحاضر تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند، به دستگاه شوریسنج مجهز هستند و میزان شوری نان بلافاصله مورد ارزیابی قرار میگیرد.»
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره استفاده از جوششیرین در پخت نان ادامه داد: «اگر جوششیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاههای در اختیار بازرسان غربالگری انجام میشود و موارد مشکوک به آزمایشگاههای مواد غذایی ارسال میشود.»