| کد مطلب: ۲۵۳۵۹
تامین بیش از 90  درصد برق کشور در نیروگاه های حرارتی

سخنگوی صنعت برق خبر داد

تامین بیش از ۹۰ درصد برق کشور در نیروگاه های حرارتی

مدیرعامل شرکت توانیر ناترازی گاز را عامل محدودیت در تامین برق اعلام و خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی و با سوخت گاز تامین می‌شود و هر سال در دوره سرد سال با افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری، سهمیه گاز نیروگاه‌ها محدود ‌شده و سوخت مایع -عمدتا گازوییل- جایگزین آن می‌شود.

به گزارش هم میهن آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)،مصطفی رجبی مشهدی تامین برق پایدار را هدف نخست صنعت برق اعلام کرد و در عین حال گفت: با توجه به ناترازی به وجود آمده در تولید و مصرف گاز، مقرر شده است تا در کل کشور براساس سقف مصرفی در نظر گرفته شده برای هر منطقه، برنامه محدودیت تامین برق بخش خانگی و تجاری برای همه استان‌ها اعمال شود.

وی در همین زمینه افزود: هر مشترک می‌تواند از طریق سایت شرکت توزیع منطقه یا سامانه برق من از اینکه در چه ساعتی دچار محدودیت می‌شود، مطلع شده و مطابق با این محدودیت برنامه‌ریزی کنند. همچنین به شرکت‌های توزیع نیروی برق هم تاکید شده است تا محدودیت‌ها صرفا مطابق برنامه اعلامی اجرا شود.

سخنگوی صنعت برق در عین حال تاکید کرد: صرفه‌جویی همه مشترکان در مصرف گاز و برق می‌تواند بسیار موثر باشد تا این محدودیت‌ها کمتر شده و شرایط به گونه‌ای پیش برود تا با تامین سوخت پایدار برای نیروگاه‌ها و همکاری مردم، محدودیت‌ها به حداقل رسیده و به تامین برق پایدار برای همه به ویژه مشترکان صنعتی و مولد بیانجامد.

رجبی مشهدی ادامه داد: زمان خاموشی‌ها از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۵ بعداز ظهر و حداکثر ۲ ساعت در روز برای هر مشترک خواهد بود و هم‌وطنان می‌توانند در صورت بروز مشکل با شماره ۱۲۱ به مراکز فوریتهای برق شرکتهای توزیع برق اطلاع دهند.

به گفته مدیرعامل توانیر، براساس سیاست‌های اتخاذ شده بخشهای صنعتی و کشاورزی در اولویت تامین برق قرار می‌گیرند و با ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق بخشهای خانگی و تجاری، قطعا می‌توانیم از این ناترازی عبور کنیم.

سخنگوی صنعت برق در پایان گفت: شرکت ملی گاز و پخش فرآورده‌های نفتی حداکثر تلاش خود را برای رساندن سوخت به نیروگاه‌ها به کار بسته و امیدواریم میزان سوخت تحویلی افزایش یابد که در این صورت محدودیت بخش خانگی نیز کاهش خواهد یافت.

 

دیدگاه

ویژه اقتصاد
  • بررسی داده‏‌های قسمت اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ نشان می‌‏دهد که دولت بنا دارد از طریق خلق بدهی، خلق ارزش کند اما وقتی…

  • مرکز مبادله تا این لحظه، کمکی به ما نکرده است. معاملات ارزی بسیار کند است و از سوی دیگر، دستورالعمل‌‏های استفاده از…

  • تمامی مسیر دولت محل اشکال است؛ از اوراق استفاده می‌‏شود ولی همزمان از صندوق توسعه ملی برداشت صورت می‏‌گیرد و چون بودجه…

آخرین اخبار