خبرسازان
روزنامه هممیهن ، منتشر کننده آخرین و بروزترین اخبار داخلی و خارجی.

خطرناکتر از «گاز متان»
معاون دفتر آب و خاک سازمان محیطزیست، خطر نفوذ شیرابه زبالههای موجود در محلهای دفن پسماند به سفرههای زیرزمینی را خطرناکتر از تشکیل ابر گاز متان دانست. تورج فتحی، معاون دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیطزیست به ایلنا گفت: «اگر الان ناسا تصاویری از تشکیل ابر پنجکیلومتری گاز متان بر فراز ایران بگذارد، باید گفت، آنقدری که آلودگی آبهای زیرمینی به دلیل این پسماندها اهمیت دارد، تشکیل این ابر گاز متان اهمیت ندارد.» به گفته او، محلهای دفن زباله، همواره یکی از عوامل آلودهکننده آبهای زیرزمینی است. معمولا زبالهها، چه در سایتهای دائمی، چه در محلهای موقت باشند، هر زمان انباشته و تلنبار شوند، شیرابه این زبالهها در بستر جایی که تخلیه میشوند به درون زمین و آبخوانها نفوذ کرده و درنتیجه سفرههای آب زیرزمینی را آلوده میکنند.
رتبههای برتر کنکور؛ ساکنان مناطق برخوردار
مدیر شبکه آموزش گفت: «نتایج کنکور در سالهای اخیر نشاندهنده فقدان عدالت آموزشی است. رتبههای برتر کنکور، بیشتر ساکن مناطق برخوردار شمالشهر هستند.» علی عبدالعالی که در حاشیه نشست خبری رویداد ملی ستاپ صحبت میکرد، درباره تحقق عدالت آموزشی در کشور توضیح داد: «محتوای آموزشی در مدرسه تلویزیونی ایران به دلیل اینکه تلویزیون در سراسر کشور در دسترس است، میتواند در تحقق عدالت آموزشی اثرگذار باشد. با این حال بدنه نظام آموزش و پرورش با این حجم از وظایف در تحقق عدالت آموزشی بسیار کند است و نیازمند کمک است.» بر اساس اعلام او، تمام موضوعات آموزشی لبریز از فرصتها و تهدیدات است. هر موضوعی در نظام آموزشی هم میتواند فرصتی برای پیشرفت باشد و همزمان اگر به آن بیتوجهی شود، تهدید است.
اخطار به ۵ ساختمان ناایمن
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران، از اخطار به پنج ساختمان ناایمن پایتخت خبر داد: «دادستانی به یکی از دستگاههای دولتی فرصت یکماهه برای ایمنسازی داده و قرار بر این شده که در صورت عدم اقدام، این دستگاه پلمب شود.» به گزارش ایسنا، مهدی عباسی با اعلام اینکه گزارشی از شهرداری در خصوص آمار ساخت و ساز غیرمجاز در تهران خواستهایم که بر اساس آنچه اعلام شده، این گزارش در حال تکمیل است، ادامه داد: «مقرر شده این ساختمانها نیز در فرصت مناسب، ایمنسازی لازم را انجام دهند.» او درباره وضعیت ساختمانهای ناایمن پایتخت هم گفت: «دادستانی به یکی از دستگاههای دولتی، فرصت یکماهه داده و قرار بر این شده، اگر ساختمان مورد نظر در این یکماه ایمن نشود توسط مراجع قضائی پلمب شود که بر همین اساس آن نهاد نسبت به مقاومسازی اقدام کرده است.» به گفته رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران، با صاحبان تمام ۱۲۹ساختمان ناایمن پایتخت در مناطق، با حضور دادستانی جلسه برگزار شد و همه نسبت به تکالیف توجیه شدند.