| کد مطلب: ۵۰۰۲

از جامعه چه خبر؟

از جامعه چه خبر؟

در نامه‌ بیش از 200 روزنامه‌نگار داخل کشور به رئیس قوه‌قضائیه مطرح شد درخواست برای آزادی الهه محمدی و نیلوفر حامدی چهارشنبه‌سوری نماد کفر نیست

elahe niloufar

در نامه‌ بیش از 200 روزنامه‌نگار داخل کشور به رئیس قوه‌قضائیه مطرح شد
درخواست برای آزادی الهه محمدی و نیلوفر حامدی

شمار زیادی از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران کشور در نامه‌ای به رئیس قوه‌قضائیه ، با اشاره به عفو گسترده زندانیان، خواستار آزادی الهه محمدی و نیلوفر حامدی روزنامه‌نگاران زندانی شدند. به گزارش هم‌میهن، بیش از 200 نفر، روزنامه‌نگار و خبرنگار رسانه‌های داخلی کشور، در نامه‌ای به حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین‌محسنی اژه‌ای، تصمیم قوه‌قضائیه برای عفو و آزادی زندانیان اتفاقات اخیر کشور را اقدامی امیدبخش برای روزهای بهتر کشور خواندند. در این نامه با اشاره به تاکیدات رئیس قوه‌قضائیه مبنی بر عفو همه زندانیان به جز کسانی که شاکی خصوصی داشته‌اند، یادآور شدند که الهه محمدی و نیلوفر حامدی، روزنامه‌نگاران زندانی پس از ۶ماه همچنان بلاتکلیف و در زندان هستند. روزنامه‌نگاران همچنین در این نامه با یادآوری نقش رسانه‌ها در روشن‌شدن حقایق، در راستای تصمیم اخیر قوه‌قضائیه و تداوم امیدبخشی به جامعه، خواستار آزادی الهه محمدی و نیلوفر حامدی دو روزنامه‌نگار زندانی شدند. تا لحظه تنظیم این خبر اسامی امضاءکنندگان نامه به رئیس قوه‌قضائیه در حال افزایش است.
متن نامه خبرنگاران و روزنامه‌نگاران به رئیس قوه‌قضائیه و درخواست برای آزادی الهه محمدی و نیلوفر حامدی به این شرح است:
جناب حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای
ریاست محترم قوه‌قضائیه
با سلام؛
اتفاقات و رویدادهای ماه‌های اخیر در کشور‌، تاثر و اندوه بزرگی در میان جامعه و همه دلسوزان کشور برانگیخت؛ با این حال تصمیم جنابعالی مبنی بر پیشنهاد آزادی و عفو زندانیان و موافقت مقام معظم رهبری با این پیشنهاد که موجب عفو گسترده و آزادی شمار زیادی از زندانیان اتفاقات اخیر شد، روزنه‌ای از امید در جامعه گشود.
متاسفانه این اقدام امیدبخش بنا به دلایلی نامعلوم در نیمه‌راه متوقف شد و با وجود تاکید جنابعالی مبنی بر اینکه فقط کسانی که شاکی خصوصی دارند از عفو مستثنا هستند و بقیه شامل عفو خواهند شد، اما دو روزنامه‌نگار داخلی یعنی الهه محمدی و نیلوفر حامدی همچنان بعد از گذشت 6ماه، در بازداشت موقت، بلاتکلیف و در زندان هستند.
ما جمعی از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران کشور، ضمن ابراز خرسندی نسبت به تصمیم‌های جنابعالی برای تزریق امید در جامعه، بر این باوریم که رسانه‌ها و خبرنگاران، نور را بر حقیقت می‌تابانند تا درست از نادرست، دلسوزان از بدخواهان و دوستان از دشمنان تشخیص داده شوند.
بنابراین در ادامه‌ی این تصمیم امیدبخش و در آستانه‌ی سال جدید، خواستار آزادی الهه محمدی و نیلوفر حامدی دو روزنامه‌نگار شاغل در رسانه‌های رسمی و داخلی کشور هستیم تا بتوانیم به فردایی بهتر و اعتمادبخشی میان آحاد جامعه امیدوارتر باشیم.

Fazel Meybodi

چهارشنبه‌سوری نماد کفر نیست

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفته است: «اینکه عده‌ای بخواهند با چهارشنبه‌سوری دربیفتند غلط است، حضرت علی (ع) موقعی که مالک‌اشتر را به مصر فرستادند در آن نامه معروف به مالک نوشتند با سنت‌های مردم درنیفت، لذا ما نباید با سنت‌های مردم دربیفتیم که عده‌ای بخواهند در سخنرانی‌ها بگویند چهارشنبه‌سوری غلط است.» محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، به خبرآنلاین گفته: «اینکه بخواهیم هر چیزی را مذهبی بدانیم فکر نادرستی است، بخشی از فرهنگ جامعه مربوط به سنت‌هایی است که دستاورد دینی نیستند، بلکه ممکن است دستاورد فرهنگ جامعه و عقاید دیرینه مردم باشند. چهارشنبه‌سوری نه نماد شرک و کفر است و نه نماد چیزی‌که با دین در تضاد باشد؛ جزو فرهنگ مردم و فرهنگ باستانی ایرانی است، بالاخره ایرانی‌ها برای چهارشنبه آخر سال احترام قائل بودند، لذا اگرچه خیلی از موارد دینی نیستند اما در تضاد با دین هم نیستند.»

دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدها
وبگردی