سیاستمداران
دنبال سکولار شدن مجالس هستند

دنبال سکولار شدن مجالس هستند
آیتالله حسین نوریهمدانی در دیدار با عدهای از فضلا و مبلغین حوزه علمیه گفت: «از مبلغان خواهش میکنم در فضای مجازی شبهات را شناسایی کنند و با تحقیقات جامع پاسخگوی نسل جوان و نوجوان باشند و این تهدید را به یک فرصت تبدیل کنند.» او ادامه داد:«امروز دشمنان در همه زمینهها مشغول القای شبهات هستند، چه کسی باید جواب دهد؟ متأسفانه شبهات زود به جوان ما منتقل میشود و گاهی هم اثرگذار است. این وظیفه ماست برویم و جواب دهیم؛ امروز با شرایط موجود تبلیغ مهمترین وظیفه علماست.» نوریهمدانی گفت: «متأسفانه شما میبینید عدهای بدون توجه، بعضی از فرق را مطرح میکنند که ساخته و پرداختهشده استکبار هستند که یکی از آنها بهائیت است؛ بهائیت یک فرقه ساخته شده است که از طرف استکبار تأسیس و ترویج شده است.» وی ادامه داد: «نکته دیگر این است که عدهای هم بهدنبال سکولار شدن مجالس هستند. باید دقت کرد که اهل بیت (علیهمالسلام) ظلمستیز بودند و در مقابل انحراف و ظلم سکوت نمیکردند.» او اضافه کرد:«امروز همه شاهد هستیم که دنیای استکبار چگونه به بشریت ظلم میکند و کشورهای اسلامی را به جان هم انداخته، اینها باید شناسانده شود. امروز ارزشهای این نظام و انقلاب که امام (رحمتالله علیه) بنیانگذار آن بوده، باید مطرح شود.»
نظم با زور نهادینه نمیشود
علی نجفیتوانا، رئیس پیشین کانون وکلای مرکز در گفتوگو با جماران در واکنش به احکام اخیر رسانهای شده در موضوع حجاب گفت: «چرایی این رفتارها به شیوه مدیریت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ما بر میگردد و قبل از اینکه آنها را تنبیه کنیم، باید خودمان را تنبیه کنیم.» او افزود:«من به مدیران محترم توصیه میکنم در برخورد با این نوع رفتارها به جای تهدید و بگیر و ببند و اقدامات کیفرمحور، چرایی این مطلب را از لحاظ علمی بررسی کنند و برای حل این مشکل در آینده رویکردهای کنشی و پیشگیرانه در پیش بگیرند.» نجفی تواناگفت: «هیچ جامعهای نمیتواند با زور نظم را نهادینه کند. جوامع باید با بسرسازی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و مبارزه با فساد سطح مدیران سلامت نفسانی و رفتاری و قانونپذیری را در مردم نهادینه کنند تا مردم در خلوت خود هم نظام رفتاری داشته باشند.»
روی خوش مردم به اصلاحطلبان
عبدالواحد موسویلاری، وزیر کشور دولت اصلاحات، درباره انتخابات مجلس دوازدهم گفت: «بنده بر این باور هستم که اصولگرایان و اصلاحطلبان شرایط لازم برای حضور در انتخابات را ندارند. جریانهای اصیل اصولگرایی مانند جامعه روحانیت، جامعه مدرسین، حزب مؤتلفه اسلامی، جامعه مهندسین اسلامی و در مجموع گروههایی که تشکلهای اصولگرایی هستند هیچ کدام فرصتی برای حضور ندارند.» او افزود: «اصلاحطلبان پایگاه مردمی خود را دارند اما نه مثل گذشته. در حال حاضر مردم از کل ماجرا اعم از اصلاحطلب و اصولگرا عصبانی هستند اما اگر قرار باشد مردم روزی به انتخابات روی خوشی نشان دهند به اصلاحطلبان روی خوش نشان میدهند نه دیگران.»