مقامات
تمام تصمیمات دانشبنیان شود

تمام تصمیمات دانشبنیان شود
سیدمحمدحسن ابوترابیفرد، امامجمعه موقت تهران در خطبههای این هفته نمازجمعه گفت: «تمام تصمیمات ما در حوزه خانوادگی، فردی، اجتماعی، سیاسی و... باید دانشبنیان باشد.» وی افزود: «کسی که عالمانه قدم برنمیدارد تحت ولایت خدا قرار نمیگیرد. انسان و جامعهای مشمول نصرت خداوند هستند که عالمانه تصمیم بگیرند و عالمانه قدم بردارند. اگر گاهی میبینید تصمیم ما مورد نقد قرار میگیرد، برای آن است که با دانش و علم و پشتوانههای کارشناسی فاصله دارد.»
تلاش بیوقفه دولت
سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسجمهوری در جلسه شورای مدیران منطقه آزاد ماکو، مردمی بودن، عدالتمحوری و تحولگرایی را از ویژگیهای بارز دولت سیزدهم دانست و گفت:«دولت بیوقفه تلاش میکند و مصمم است تمام شعارها و اهدافی را که ترسیم کرده، محقق سازد و اقدامات بزرگی هم در بخشهای مختلف بهویژه آبرسانی آغاز شده است درحالیکه در اوایل دولت سیزدهم به خاطر ضعف و کاستیهای گذشته، با چالشهای آبی و اعتراضات متعددی مواجه بود.» وی در ادامه با اشاره به همگرایی و همافزایی بین قوای سهگانه و نهادهای انقلابی گفت:«امروز باید از فرصت همگرایی ایجاد شده برای رفع موانع و مشکلات و اصلاح و بهبود شرایط کشور استفاده کرد. امروز دیگر کسی تلاش نمیکند ضعف و کمکاریهای خود را با طرح موضوعاتی مانند حاکمیت دوگانه و دیپلماسی و میدان به حاشیه براند بلکه دولت و آیتالله رئیسی با تقویت هر چه بیشتر همگرایی و همکاری با سایر قوا و ارکان انقلابی بهدنبال بهبود شرایط به نفع مردم است. امروز بهترین شرایط برای خدمت به مردم و گرهگشایی از مشکلات فراهم شده است و باید از این فرصت برای افزایش سرمایه اجتماعی و جلب اعتماد و مشارکت عمومی در انتخابات استفاده کرد لذا باید بیوقفه تلاش کنیم تا رضایت عمومی افزایش یابد و تبلیغات منفی معاندان و منافقان برای ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه بیتأثیر شود.»
آخرین وضعیت تناسبی کردن انتخابات
احمد وحیدی، وزیر کشور در گفتوگو با ایلنا، درباره برگزاری انتخابات تناسبی در برخی از کلانشهرهای کشور گفت:«آنچه که در قانون کنونی مجلس است، یک بند وجود دارد که مربوط به تهران میشود، البته تناسبی محض هم نیست و یک ترکیبی از تناسبی و انفرادی است که در یک شرایطی همان هم میتواند به شکل اکثریتی تبدیل شود.» وی در پاسخ به اینکه نظر وزارت کشور بهعنوان مجری انتخابات در خصوص برگزاری انتخابات بهصورت تناسبی چیست؟ عنوان کرد:«ما چند ابهام داشتیم که این ابهامات را مطرح کردیم، این ابهاماتی که ما گرفتیم مورد قبول و درست بود حالا باید راههایی برای رفع ابهامات پیدا شود. اگر ابهامات رفع شود انتخابات تناسبی یک منافع و یک اشکلاتی دارد. این موضوع هم از مدتها قبل، شاید ۱۵ سال پیش، مورد بحث بوده است. یک راه میانه را عزیزان مجلس انتخاب کردند که در تهران انجام شود. طرفداران و مخالفینی دارد. یک عده محسنات و معایبش را میگویند. از دید ما به عنوان دستگاهی که میخواهد انتخابات را برگزار کند ابهاماتی داشت که در حال حاضر فکر میکنند این ابهامات را چگونه برطرف کنند.»