| کد مطلب: ۵۲۷۴

دیپلمات‌ها

نفی درگیری در قفقاز تکذیب مصاحبه با دانشمندان شرط آمریکا برای همکاری علیه ایران

دیپلمات‌ها

Shamkhani 2

نفی درگیری در قفقاز

آرمن گریگوریان، دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که پیش‌ازظهر یکشنبه وارد تهران شد، با دریابان علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و منطقه‌ای گفت‌وگو کرد. در این دیدار علی شمخانی با بیان اینکه تنش و درگیری در منطقه قفقاز به‌نفع هیچ کشوری نیست، تصریح کرد: «هرگونه تغییر در جغرافیای منطقه قفقاز جنوبی، اقدامی تنش‌زا و در جهت خواست دشمنان امنیت و ثبات منطقه است و باید گفت‌وگو و تعامل مستمر جایگزین هرگونه رویکرد سخت برای پایان دادن به چالش‌های منطقه‌ای شود.» شمخانی با اشاره به اینکه منطقه‌‌ قفقاز شرایط حساسی را طی می‌کند، اظهار امیدواری کرد‌ جمهوری‌آذربایجان و ارمنستان با خویشتن‌داری و تدبیر بتوانند تنش‌ها را مدیریت و حل‌وفصل کنند. در این دیدار آرمن گریگوریان، دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان نیز با اشاره به روابط دیرینه تهران - ایروان، توسعه و تعمیق همکاری‌های همه‌جانبه با جمهوری اسلامی ایران را خواست دولت و ملت ارمنستان و از اولویت‌های کشورش در حوزه سیاست خارجی برشمرد.

eslami

تکذیب مصاحبه با دانشمندان

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به اینکه ایران مجوز مصاحبه با دانشمندان هسته‌ای را صادر کرده است؟ گفت این مسئله صحت ندارد و کذب است و اصلاً مطرح نبوده است. یکی از خبرنگاران رسانه‌های صهیونیستی این سؤال را پرسید و آقای گروسی هم وقتی پاسخ داد، پاسخ او منتشر نشد، بلکه سؤال خبرنگار در رسانه‌ها منتشر شد. او ادامه داد: «آنچه ما با آژانس تفاهم کردیم، این است که آژانس ایران را بر اساس ضوابط برجام اندازه‌گیری نکند. ما متعهد به پادمان و ان‌پی‌تی هستیم و برای ما مهم است که اعتماد و تعامل آژانس با ما برقرار باشد و آژانس دانشش از روند فعالیت‌های ایران تداوم داشته باشد. بر اساس بیانیه تهران تفاهم کردیم یک الگوی نظارتی برای خلأهایی که آژانس احساس می‌کند با اعتبار ان‌پی‌تی را ترسیم کنیم.»

departman of deffenc

شرط آمریکا برای همکاری علیه ایران

طبق گزارش روزنامه اورشلیم‌پست، در یکی از اسناد درزیافته پنتاگون سناریویی در ارزیابی آمریکا درباره کمک‌های نظامی رژیم صهیونیستی به اوکراین مطرح شده است که واشنگتن در آن برای مجاب کردن رژیم اسرائیل به عرضه این کمک‌ها به اوکراین، با خواسته‌های این رژیم در زمینه اقدام علیه ایران همراهی می‌کند. اورشلیم‌پست در ادامه با توجه به موارد ادعاشده در نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «محتمل‌ترین سناریو که در این سند به آن اشاره شده است، «مدل تُرک» است که در آن، اسرائیل از طریق طرف سومی این تسلیحات را به اوکراین عرضه کرده و در عین حال، از گفت‌وگوها میان اوکراین و روسیه نیز حمایت می‌کند. در این سند ارزیابی شده است که اسرائیل فقط در صورتی به اوکراین تسلیحات مهلک عرضه خواهد کرد که روابط دیپلماتیک آن با روسیه در موقعیتی بحرانی قرار بگیرد، چه به‌واسطه روابط روسیه با ایران و چه خسارت دیدن جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل توسط سامانه دفاعی روسیه در سوریه.»

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه دیپلماسی
آخرین اخبار