| کد مطلب: ۴۳۴۳۲

بادامچیان: خائن و نفوذی یعنی کسی که آب به آسیاب دشمن می‌ریزد

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: آیا کسی هست که بگوید باید با خائن مدارا کرد؟! خائن و نفوذی کسی است که مزدور آمریکا یا دیگران باشد یا آب به آسیاب آنها می‌ریزد؛ مواضعش با مواضع آمریکا و ترامپ و بی بی سی و اینترنشنال یکی است. من معتقدم باید با آن خائن‌ها محکم و قاطع اما طبق موازین قانونی و منطقی برخورد کرد و با کسانی که فریب خورده‌اند و اشتباه کرده‌اند هم مدارای اسلامی داشت.

بادامچیان: خائن و نفوذی یعنی کسی که آب به آسیاب دشمن می‌ریزد

به گزارش هم‌میهن آنلاین، مشروح گفت‌وگوی خبرنگار جماران با اسدالله بادامچیان را در ادامه می‌خوانید:

در شرایط فعلی کشور حفظ وحدت و انسجامی که در جنگ 12 روزه به دست آورده‌ایم، چقدر می‌تواند به ما کمک کند؟

جنگ 12 روزه یک رویداد جهانی و در امتداد جنگ آمریکا و استکبار جهانی با اسلام، انقلاب اسلامی و ملت‌های آزاده دنیا بود. از نظر من یک رویداد عادی نیست؛ یک رویداد دارای پیامدهای بسیار گسترده و تحول در جهان است. به حدی که شما ملاحظه می‌کنید الآن ملت‌ها در یک طرف هستند و از ایران حمایت می‌کنند.

اینکه گفته می‌شود نه صلح و نه جنگ، ما همیشه با آمریکا این حالت را داشته‌ایم و شاید از قبل دوران فتحعلی شاه قاجار قصد سلطه بر ایران را داشتند و کودتای 28 مرداد 32 مسلط شدند و اصلا اصلاحات شاه را کندی آمریکایی برای براندازی اسلام تنظیم کرده بود. بعد هم که انقلاب پیروز شد، آمریکا دائم با ما درگیر است؛ ما که هیچ وقت با آمریکا قطع رابطه نکرده‌ایم و آمریکا بود که قطع رابطه کرد؛ به صدام کمک کرد، خواست کودتای نوژه راه بیاندازد و از اعضای گروهک‌ها و منافقین حمایت کرد.

روشن است که انگلیس، فرانسه و آلمان هم با آمریکا یکی هستند. بنابراین، اینها همیشه در صدد براندازی اسلام و انقلاب اسلامی بوده‌اند. ریگان صراحتا گفت که ما می‌خواهیم ریشه ایران را براندازیم. ترامپ و همپیمانان او هم دنبال همین چیزها بودند؛ اما زورشان نرسید. در جنگ 12 روزه، تمام قوای کفر در دنیا مقابل انقلاب اسلامی قرار گرفت. یعنی علاوه بر آمریکا و اسرائیل، سازمان ملل با سکوت و سایر نفوذی‌ها دست به کار شدند.

بعضی‌ها فکر می‌کنند ما از نظر «جنگ» غافلگیر شدیم، در حالی که ما از نظر «زمان حمله» غافلگیر شدیم. اگر غافلگیر شده بودیم، نمی‌شد ظرف یک روز ایران خودش را بازیابی و حمله را شروع کند و ظرف سه روز حمله را برگرداند؛ و کار به جایی برسد که سازمان مللی که در مقابل جنایات غزه ساکت است، در قضیه ایران می‌گوید باید آتش بس شود. ایران هم می‌گوید مگر ما جنگ کرده‌ایم که آتش بس برقرار شود؟! ما جنگ نکرده‌ایم؛ آمریکا و اسرائیل متجاوز هستند و باید مجازات شوند و غرامت و خسارت بدهند.

ما می‌دانیم که آمریکا همیشه با یک سیاست ثابت در صدد براندازی جمهوری اسلامی بوده و الآن هم هست. روشن است که ما در جنگ هشت ساله هم کشورمان را اداره کردیم و الآن هم همین طور است. من احساس می‌کنم ایران اسلامی به رهبری ولی امر و حضور ملت بزرگمان و وحدت ملی که همه با هم یکی شدیم، ضربه‌ای به آمریکا و اسرائیل و سایر کشورهای غربی وارد آورده که آنها دوباره نمی‌توانند به ما حمله کنند؛ من باورم نمی‌آید که آمریکا یا اسرائیل به زودی بتواند دوباره حمله کنند.

من معتقدم دنبال این می‌گردند که به یک نحوی با ایران مذاکره کنند؛ چون نمی‌شود اسم مذاکره را بیاورند، به جایش واژه «دیپلماسی» را به کار می‌برند. می‌بینید که الآن خیلی از دوستانی که همیشه دنبال این بودند که ایران با آمریکا به یک مذاکره سازشی برسد، حالا دیگر اسم مذاکره را نمی‌آورند به جایش واژه دیپلماسی را به کار می‌گیرند و در سرمقاله روزنامه‌هایشان هم مشخص است. اشکالی هم دارد که این را بگویند؛ کسی توجهی به بحث‌های اینها ندارد.

مگر در این جریان 12 روز کسی گوش به این و آن داد؟! مردم به سخنان ولی امر گوش دادند و احساس کردند باید همه با هم باشند. ملت ما هوشیار، بیدار، قوی، «ملت ایران» و «ملت سلیمانی» است. بنابراین علاج وحدت ما همین است. چند نکته وجود دارد از جمله اینکه علت طمع آمریکا و اسرائیل در حمله به ایران چه بود؟ همین که احساس کردند در داخل میان ما اختلاف و درگیری هست. برخی افراد همین چند روز هم به گونه‌ای فضا را منفی جلوه می‌دهند که ایران در حال فروپاشی است. آمریکا و اسرائیل هم هوس کردند حمله کنند و بعد متوجه شدند با ملتی به این قدرت، همت، وحدت مواجه هستند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه سیاست
پربازدیدترین
آخرین اخبار