| کد مطلب: ۳۷۹۹

از جامعه چه خبر؟

بازرسی‌های بی‌تاثیر نقد هتل‌داران به ناکارآمدی خرما، نیازمند کیفی‌سازی

از جامعه چه خبر؟

bagheri mohsen

بازرسی‌های بی‌تاثیر

«بیرون آمدن گزارش بازرسی‌های کار از اتاقِ مدیران»، گله‌ای است که بارها ازسوی کارگران مطرح شده است. به گفته‌ آنها، بازرسی‌های کار خیلی اوقات به‌جای آنکه به کمک کارگران بیاید به‌ضررشان تمام می‌شود و امید به بهبود اوضاع را به‌طور کلی از آنها می‌گیرد. به‌گزارش ایلنا، محسن‌باقری، عضو هیئت‌رئیسه‌ کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران دراین‌باره گفت: «بارها کارگران به کانون نامه زده‌اند و ما خود بارها دیده‌ایم که بازرس برای تهیه‌ گزارش از کارگاه به دفتر مدیریت یا منابع انسانی می‌رود، خب مسلم است گزارشی که ازسوی این دفاتر بیرون می‌آید، کارفرمایی است و نمی‌تواند کمکی به کارگر کند.» او ادامه داد: «به خیلی از گزارش‌های کار که مراجعه می‌کنیم، می‌بینیم همه‌چیز خوب است اما خیلی اوقات واقعیتِ آنچه در آن کارگاه اتفاق می‌افتد را نمی‌توان از گزارش‌ها فهمید. درواقع تعداد مراجعه‌ کارگران به مراجع حل‌اختلاف‌کار، همچنین آمار بالای حوادثِ کار، چیز دیگری می‌گوید. این ارتباط مستقیم با کارفرما و اصالت دادن به گزارشی که از دفاتر کارفرمایی بیرون می‌آید، عملکرد بازرسی کار را خراب می‌کند.»

hamzezade jamshid

نقد هتل‌داران به ناکارآمدی

رئیس جامعه هتل‌داران کشور گفته است، اکنون میانگین ضریب اشغال هتل‌های کشور کمتر از ۱۵درصد است: «دولت باید با توجه به شرایط به‌وجودآمده برای گردشگری تصمیم‌گیری می‌کرد، اما اقدامی نشد.» جمشیدحمزه‌زاده دراین‌باره گفت: «رکود صنعت هتل‌داری از عید سال ۹۸ شروع شد، تاکنون ادامه پیدا کرده و بر صنعت گردشگری و به‌طور طبیعی بر فعالیت هتل‌ها تاثیر مستقیم داشته است. وقایع ماه‌های گذشته رکود عجیبی در صنعت گردشگری به‌وجود آورد که به اعتقاد ما، تاثیرات منفی آن از کرونا هم بیشتر است. در حال حاضر میانگین ضریب اشغال هتل‌های کشور زیر ۱۵درصد است.» رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌داران ایران با بیان اینکه انتظار داریم دولت برای رفع مشکلات صنعت هتل‌داری قدمی بردارد، گفت: «متاسفانه متولی ما یعنی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هیچ‌گاه درخصوص صنعت گردشگری کار نظام‌مند و ساختارمندی انجام نداده است. اگرچه وزیر نسبت به خیلی از وزرای کابینه قوی‌تر است اما اقدامات بدنه وزارتخانه در بخش گردشگری با شرایط جاری کشور متناسب نیست. نگاه سنتی بر معاونت گردشگری کشور حاکم است.»

poorjam nadir

خرما، نیازمند کیفی‌سازی

رئیس انجمن خرما در استان بوشهر گفته است، یکی از خواسته‌های مهم بخش خصوصی از سازمان‌های صمت، استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی، برنامه‌ریزی برای استقرار نظام‌های کیفی محصول خرما و پیاده‌سازی آن در نخلستان‌هاست. ندیر پورجم دراین‌باره گفت: «یکی از راهکارهای بهبود بازار محصول خرما، افزایش نظام کیفی است که این مهم بدون‌تردید به افزایش بهره‌وری خرما در نخلستان‌های استان بوشهر کمک می‌کند.» او ادامه داد: «باتوجه به اینکه هم‌اکنون در نبود نظام کیفی، بهره‌وری در تولید خرما در کشور نزدیک 2/5تن در هکتار است، استقرار این مهم را ضرورت بخشیده است. در موضوع صادرات خرما به محرکی اساسی نیاز است که باید تمهیدات موردنیاز آن پیش‌بینی شود.»

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه جامعه
آخرین اخبار