حسنعلی مهدویچشمهگچی فعال سیاسی در استان کرمانشاه مطرح کرد: لابی نمایندگان مجلس و ابقای حامیان جلیلی
حسنعلی مهدویچشمهگچی، عضو هیئترئیسه شورای راهبردی حامیان دکتر پزشکیان در کرمانشاه، با اشاره به تعبیر نادرست گفتمان وفاق در این استان، جزئیاتی درباره انتصاب نیروهای منتسب به جلیلی و جبهه پایداری در کرمانشاه ارائه داده است.
حسنعلی مهدویچشمهگچی، عضو هیئترئیسه شورای راهبردی حامیان دکتر پزشکیان در کرمانشاه در گفتوگو با هممیهن، با اشاره به تعبیر نادرست گفتمان وفاق در این استان، جزئیاتی درباره انتصاب نیروهای منتسب به جلیلی و جبهه پایداری در کرمانشاه ارائه داده است که در ادامه میخوانید.
*انتصابهای اخیر استاندار کرمانشاه با اعتراضاتی از سوی فعالان سیاسی و بهویژه فعالان ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان همراه بوده است. علت اعتراض به انتصابهایی که بهویژه منجر به استعفای مشاور ارشد استاندار نیز شده چیست؟
ایشان در ابتدا تعدادی از دوستان اصلاحطلب را منصوب کردند منتهی در ادامه روند، متاسفانه با مجمع نمایندگان استان که اکثر آنها هم اصولگرا هستند و در انتخابات ریاستجمهوری از کاندیداهای رقیب آقای پزشکیان حمایت کردند، وارد معامله شد و شروع به ابقای مدیران مورد نظر آنها و یا انتصاب گزینههای مورد معرفی این نمایندهها در فرمانداریها و ادارات کل نمود و وقعی به حامیان آقای دکتر پزشکیان ننهاد. الان هم شاهد تداوم این روند هستیم و ایشان بیشتر از اینکه با حامیان دولت در تعامل باشد، متاسفانه شاهد انتصاب نیروهای منتسب به جریان پایداری و جریان آقای جلیلی در استان هستیم که مناصب را یکییکی در اختیار میگیرند و مدیرانی را ابقا کردند.
*با این توضیحات آیا میتوانیم از تحقق وفاق ملی در این استان صحبت کنیم؟
استاندار در مراسم معارفه خود صحبتی کردند که من مدیون هیچ حزب و گروهی نیستم و کسی هم از من حمایت نکرده است و لذا خودم تصمیم میگیرم. متاسفانه کلمه وفاق به تعبیری، تقسیم غنائم معنی شده است و دارند پستها را بین آنهایی که اعتقادی به برنامههای رئیسجمهور محترم نداشتند و الان هم ندارند تقسیم میکنند. کلمه وفاق موضوعی شده که براساس آن ادعای ارث میکنند و میخواهند در مناصب ابقا شوند.
*کدام مدیران در جای خود ابقا شدند؟
برای مثال رئیس میراث فرهنگی با حمایت نماینده سنقر وکلیایی که در انتخابات حامی آقای جلیلی بودند ابقا شدند، الان هم بحث ابقای مدیرکل فرهنگ و ارشاد هست و بیشتر سراغ حوزههای فرهنگی رفتهاند. بحث ابقای چند مدیر دیگر نیز مطرح است.
*دلیل خاصی دارد که مدیران فرهنگی استان از طیف اصولگرا منصوب میشوند؟
دلیل دقیقی برای این موضوع ندارم اما شاید به این دلیل باشد که رفاقتی ممکن است در بالا با وزرا و معاونین وزرا در این نهادها داشته باشند و در این حوزه راحتتر بوده که نیروهای منسوب به خود را نصب کنند. برای مثال وزیر ارشاد را در نظر بگیرید که درست است آشکارا برای رقبای آقای پزشکیان کار نکردند اما دفاع آشکاری هم از جریان اصلاحات نداشت و در بدنه وزارت ارشاد الان نیروهای منتسب به آقای جلیلی قرار دارند.