مکاتبه برای رفع فیلترینگ با رئیسجمهور
در پاسخ به هممیهن اعلام شد:
در پاسخ به هممیهن اعلام شد:
بیستودوم تیرماه، زادروز دانشمند بزرگ ایرانی، محمدبن موسی خوارزمی، پدر علم دادهورزی (انفورماتیک)، توسط شورایعالی انقلاب فرهنگی بهعنوان روز فناوری اطلاعات نامگذاری شده است. به این بهانه نشست خبری روز فناوری اطلاعات با حضور حسین اسلامی، رئیس سازمان نصر تهران، رضا قربانی، رئیس کمیسیون فینتک نصر تهران و علیرضا کشاورز، دبیر سازمان نصر تهران برگزار شد. در ابتدای نشست حسین اسلامی، رئیس هیئتمدیره سازمان نصر تهران دلیل ترتیبدادن این نشست خبری را رساندن اطلاعات مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات و تاثیر آن بر زندگی عامه مردم دانست. او ادامه داد: «فناوری اطلاعات سبک زندگی ایراناسلامی را دچار تغییر کرده؛ اما هنوز نتوانستهایم اهمیت بازیگران این حوزه را به عامهمردم منتقل کنیم و هنوز هم سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری، فضای سنتی را بهجای فضای اقتصاد دیجیتال ترجیح میدهند که ما میخواهیم این را منتقل کنیم اگر به دنبال واردات و افزایش اشتغال هستیم، باید به این حوزه توجه شود.» همچنین رئیس سازمان نصر تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود از اهمیت اقتصاد دیجیتال بر زندگی مردم گفت: «اقتصاد دیجیتال برای اقتصاد کشور حیاتی است و باید از آن حمایت شود؛ زیرا رفع موانع اقتصاد دیجیتال تنها راه پیشرفت اقتصاد کشور است».
حضور ۲۰درصدی سخنرانهای خانم
رضا قربانی، رئیس کمیسیون فینتک نصر تهران در ابتدا درباره برگزاری نمایشگاه الکامپ نیز بیان کرد: «باتوجه به اینکه محتوای هسته اصلی الکامپ ۲۶ بود، حجم محتوای بسیار زیادی در نمایشگاه تولید شد. در این زمینه، نباید الکامپ ۲۶ را با دوره قبل مقایسه کنیم. در الکامپ، در بخش محتوایی بیش از ۳۳۰مهمان در استودیو داشتیم و حدود ۱۰درصد از مهمانان، خانم بودند که این عدد در پنلهای الکامپ، بیش از ۲۰درصد بود.» او در ادامه اظهار کرد: «در بخش پنلها نیز معادل ۱۱۱مهمان داشتیم که حدود ۲۰نفر از آنها اعضای فعال نصر بودند. درمجموع ۲۹پنل در پنجروز نمایشگاه برگزار شد.» رئیس کمیسیون فینتک نصر تهران درباره نوع محتواهای نمایشگاه الکامپ نیز گفت: «بیشترین موضوعات با سهم ۹درصدی مربوط به حوزه رگولاتوری و بهترتیب حوزههای سختافزار، بلاکچین و دارای دیجیتال هرکدام ششدرصد محتوا را در بر گرفتند. درمجموع ۲۲۸۰دقیقه حجم محتوای تولیدشده در الکامپ بوده است.»
سخنرانی رئیس مجلس در روز فناوری
قربانی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره روز فناوری اطلاعات بیان کرد: «برای برگزاری این روز، بنا را بر این گذاشتیم که بدون ارائههای مرسوم، در کمتر از ۳ساعت این رویداد برگزار شود. از ساعت ۱۶ که پذیرش برای رویداد شروع میشود، مراسم از ساعت ۱۷ بهمدت سهساعت بهشکل گفتوگوهای دونفری برگزار خواهد شد و بهجز رئیس مجلس و معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، سخنرانی مجزایی نداریم.» رضا قربانی همچنین در ادامه وعده داد تا افراد بیرون از اکوسیستم نیز بتوانند حضور داشته باشند که تاکنون بابت این موضوع 1200نفر ظرفیت تعیین شده که حدود 770نفر ثبتنام کردهاند. در ادامه نشست، علیرضا کشاورز، دبیر سازمان نصر تهران نیز اظهار کرد: «در حال رایزنی با اداره ثبت برند هستیم تا سهبرند اصلی سازمان همچون الکامپ، روز فناوری اطلاعات و جام انفورماتیک را ثبت کنیم. بهیاد ندارم که سازمان نصر پیشازاین رویدادی را برگزار کرده باشد که این میزان مدعو داشته باشد و اولین رویداد فناوری است که رئیس مجلس در آن سخنرانی خواهد کرد.»
پاسخ به سوال خبرنگار هممیهن
در بخش دیگری از نشست روز فناوری اطلاعات، مسئولان سازمان نصر تهران به سوالات خبرنگاران حاضر در جلسه پاسخ دادند که شروع سوالات خبرنگاران با خبرنگار روزنامه هممیهن بود. حسین اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار هممیهن درباره تأثیر اختلال اینترنت بر کسبوکارها و برنامه و شیوه تعامل نصر تهران با مسئولان تصمیمگیر و نهادهای نظارتی گفت: «اکنون با دو مشکل محدودیتها و اختلال اینترنت مواجه هستیم و برای رفع هردو مشکل هم بیانیه دادیم، هم با رئیسجمهور نامهنگاری کردیم. درخصوص فیلترینگ طی حکمی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات مسئول شد و در حال رایزنی هستیم تا سیاستی پیش گرفته شود که فعالان کسبوکار، کمترین میزان آسیب را ببینند.» او در ادامهی پاسخ به سوال خبرنگار هممیهن اظهارداشت: «بهتازگی کمیتهای از سمت مرکز ملی فضایمجازی تشکیل شده است که آن را بهفال نیک میگیریم و در تلاش هستیم تا نمایندگان بخش خصوصی در این کمیته حضور داشته باشند.»