| کد مطلب: ۳۵۲۶۱

تخلف میلیاردی در خرید تجهیزات سینما

تابستان سال گذشته اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران نسبت به استاندارد نبودن سرورهای نمایش فیلم در سینماها و نداشتن امنیت، هشدار داد و خواستار اصلاح اشکالات موجود شد.

تخلف میلیاردی در خرید تجهیزات سینما

تابستان سال گذشته اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران نسبت به استاندارد نبودن سرورهای نمایش فیلم در سینماها و نداشتن امنیت، هشدار داد و خواستار اصلاح اشکالات موجود شد. همچنین انتقادهایی نسبت به اجرای برخی پروژه‌ها ازجمله «شناسا» که در دولت قبلی مطرح شد، بیان می‌شد. برخی از این مسائل قرار بود در جلسه‌هایی بررسی شوند ولی گزارشی دقیق درباره آن‌ها منتشر نشد تا اینکه مدیریت سینما با استقرار دولت چهاردهم تغییر کرد.

ایسنا ضمن اشاره به این موضوع بر مبنای خبری ارسالی از سوی روابط‌عمومی مؤسسه سینماشهر نوشت، در پی این تغییرات حبیب ایل‌بیگی به جای هاشم میرزاخانی به موسسه سینماشهر رفت و به تازگی اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران با حضور در مؤسسه سینما شهر با ایل‌بیگی دیدار و گفت‌وگو کردند. ازجمله حاضران در این نشست محمد آلادپوش، نادر رضایی، هومان شیدرنگ، کامران سحرخیز، معصومه فردشاهین و جمعی از مدیران و مشاوران موسسه سینما شهر بودند. 

ازجمله نکات بااهمیت این نشست صحبت‌های نادر رضایی در مورد‌ تخلف در قراردادهای میلیاردی با خرید از مغازه‌دار به جای شرکت بود. این صدابردار باسابقه سینما و رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی سینمای ایران با اشاره به ایرادات قانونی در تهیه قراردادها بدون توجه به توصیه کارشناسان که توسط اتحادیه صورت گرفت، عنوان کرد: «ما تا جایی که بررسی کردیم خریدها از یک مغازه‌دار در خیابان جمهوری صورت گرفته بود و باتوجه به هزینه‌های میلیاردی اساساً قراردادها ‌باید با یک شرکت صورت بپذیرد، نه با یک فرد و شخص خاص منعقد شود؛ آن‌هم تجهیزات بی‌کیفیت و اصطلاحاً برای مصرف خانگی که قرار بود به‌منظور استفاده در سالن‌های سینما تهیه شوند و تنها پاسخی که به ما داده شد پیرامون ثبت شرکت آن هم پس از خرید بود تا منع قانونی به وجود نیاید درحالی‌که مراجعه به اسناد موجود تاریخ ثبت شرکت و تاریخ خریدهای میلیاردی گواه این تخلف است.»  

مدیرعامل مؤسسه سینما شهر پس از شنیدن این گزارش‌ انتقادی با تأکید بر عدم ورود این موسسه در حوزه خرید تجهیزات فنی ابراز داشت: «موسسه سینما شهر باتوجه به مشکلات به‌وجودآمده به‌هیچ‌عنوان در بحث خرید تجهیزات فنی ورود نخواهد کرد، چراکه این موضوع سیاستی اشتباه بوده که پیش ‌از این وجود داشته است. به همین دلیل به کمک‌های مشورتی متخصصان اتحادیه‌ و کارشناسان نیازمندیم و ما در موسسه سینما شهر آماده همکاری در وجوه مختلف هستیم.» 

مدیرعامل موسسه سینما شهر همچنین با اشاره به نقش تنظیم‌گری به‌جای تصدی‌گری در این حوزه نیز افزود: «ما در دوره جدید مدیریت سیاست و هدف‌گذاری‌مان تنظیم‌گری به‌جای تصدی‌گری است و قرار نیست رقیب بخش خصوصی باشیم، اساساً نباید فراموش کرد که هرگاه به دنبال تصدی‌گری بودیم نتیجه‌ای جز انحصار به وجود نیامده است.» 

ایل‌بیگی در ادامه اظهار داشت: «موضوع مهم دیگر همکاری با موسسه در تهیه یک پادمان آموزشی مهارت‌محور جهت توسعه و ارتقای فنی مهارت‌ تکنسین‌های سینما است، چراکه در این خصوص ضعف‌های جدی وجود دارد و نیاز است تا مسئولان فنی سینماها به دانش روز مجهز شوند. همچنین همکاری با موسسه در خصوص شناسنامه‌دار کردن تشکل‌ها، شرکت‌های تجهیزات فنی و ارائه‌دهنده خدمات فنی با سینماها موضوع مهم دیگری است که باید موردتوجه قرار گیرد.»

او ابراز داشت: «همکاری درخصوص ارزیابی فنی سینماهای کشور و برآورد تجهیزات فنی موردنیاز تا پنج سال آینده نیز ازجمله برنامه‌های پیش روی موسسه سینما شهر است.» ایل‌بیگی در پایان گفت: «مورد آخر درخصوص تدوین نظام استاندارد خدمات فنی سینمای ایران و ارتقای کیفیت این صنعت است. به‌طور طبیعی اگر خدماتی که ارائه می‌شود براساس کیفیت باشد، اتفاق‌های مثبتی صورت خواهد گرفت و باید به این نکته نیز به‌صورت ویژه توجه شود.» 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه فرهنگ
پربازدیدترین
آخرین اخبار