| کد مطلب: ۹۵۲۲
چهره‌ها

چهره‌ها

پیام‌های درگذشت آیت‌الله فاضل‌گلپایگانی

فاضل گلپایگانی1

پیام‌های درگذشت آیت‌الله فاضل‌گلپایگانی

در پی درگذشت آیت‌الله محمدحسن فاضل‌گلپایپانی، رئیس‌جمهور و برخی از شخصیت‌های دینی و مقامات کشوری، از جمله رؤسای قوای سه‌گانه و رئیس مجلس خبرگان این ضایعه را تسلیت گفتند.
در پیام سیدابراهیم رئیسی آمده است: «رحلت عالم ربانی حضرت آیت‌الله فاضل‌گلپایگانی(زالی) استاد حوزه علمیه و نماینده مجلس خبرگان رهبری موجب تأثر خاطر شد. این روحانی وارسته در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از همراهان حضرت امام(ره) و پس از انقلاب نیز عمر بابرکت خویش را در سنگرهای مختلف تدریس علم و اخلاق در حوزه علمیه قم و دانشگاه‌های تهران سپری نمود تا اینکه نمایندگی مردم شریف تهران در مجلس خبرگان رهبری را برعهده گرفت و نامی نیک و کارنامه پرباری از خود به یادگار گذاشت که یقیناً توشه‌ای گرانبها برای آخرت ایشان خواهد بود.»
همچنین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه نیز در پی درگذشت محمدحسن فاضل‌گلپایگانی(زالی) نماینده تهران در مجلس خبرگان رهبری، پیام تسلیتی صادر کرد. در این پیام آمده است:«درگذشت استاد برجسته اصول فقه، اخلاق و عرفان و یکی از نمایندگان مردم شریف تهران در مجلس خبرگان رهبری، حضرت آیت‌الله محمدحسن فاضل‌گلپایگانی(زالی) موجب تأثر و تألم شد.»
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در پی این اتفاق پیامی منتشر کرد که در بخشی از آن آمده است:«این عالم وارسته و مهذب از مبارزان دوران نهضت‌اسلامی، یار صدیق امام راحل(ره) و رهبری نظام و خدمتگزاری صدیق با سوابق ارزشمند در عرصه‌های تبلیغی، حوزوی، نشر معارف اسلامی و تربیت طلاب و ترویج شعائر اهل‌بیت‌ علیهم‌السلام بودند.»
محمدحسن زالی، معروف به فاضل‌گلپایگانی متولد سال ۱۳۲۷ در گلپایگان، نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری بود. او روز جمعه، 28 مهرماه 1402 و در سن 75سالگی دار فانی را وداع گفت. او از ۱۶سالگی وارد حوزه علمیه شده و دروس حوزوی را در محضر اساتیدی همچون حضرت آیت‌الله‌العظمی گلپایگانی، آیت‌الله شهید بهشتی، آیت‌الله شهید قدوسی فراگرفت. آیت‌الله زالی از اساتید حوزه علمیه قم بود که در دوران نهضت اسلامی نیز نماینده مشترک امام خمینی(ره) و آیت‌الله گلپایگانی در استان چهارمحال و بختیاری بود. از جمله آثار آن مرحوم ولایت فقیه از دیدگاه شیخ انصاری، فطرت عشق، رشحات‌المعارف، همزیستی مسالمت‌آمیز از دیدگاه حکمت متعالیه می‌باشد.

mousavi lari

بیم جدی‌تر شدن قهر مردم

سیدعبدالواحد موسوی‌لاری، وزیر کشور دوره اصلاحات در گفت‌وگو با جماران درباره اصلاح قانون انتخابات گفت: «موضوع مشارکت با هشدار حل نمی‌شود و با تدابیر مردم‌خواهانه حل می‌شود؛ و آن هم این است که دست‌اندرکاران بپذیرند که مردم ولی‌نعمت هستند و مردم هستند که باید همه سطوح مدیران را انتخاب کنند. متأسفانه این «مردم‌باوری» دچار مشکل شده و لذا بیم این می‌رود که قهر مردم نسبت به صندوق‌های رأی جدی‌تر از سال 98 هم باشد.» وی در بخش دیگر سخنانش به نقش‌آفرینی جبهه پایداری در انتخابات اشاره کرده و گفت:«جبهه پایداری با یک مجموعه بسیار محدود همه تقدیر انتخابات را به دست گرفته‌اند. دولت آقای رئیسی هم در اختیار آنها است.» موسوی لاری درباره اصلاح قانون انتخابات گفت:«اصلاحی صورت نمی‌گیرد. چون اصلا قانون را آوردند تا رویه‌هایی که از نظر من رویه‌های غیرقانونی شورای نگهبان بود، تبدیل به قانون کردند. اصلا بنای آنها بر اصلاح نیست. این وضعیت که کاندیدای رقیب نباشد و مردم هم نیایند تا مطمئن شوند هرکسی که آنها اراده کردند از صندوق بیرون می‌آید.»

دیدگاه

ویژه سیاست
آخرین اخبار