مقامات
به دفاع از حق افتخار میکنیم
به دفاع از حق افتخار میکنیم
سیدابراهیم رئیسی در آئین آغاز سال تحصیلی دانشگاهها، مؤسسات و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه شیراز با تأکید بر اینکه بنابر مقررات و قوانین بینالمللی کسانی که از این جنایات حمایت میکنند، از جمله رژیم آمریکا باید پاسخگو باشند، گفت: «سوال اینجاست چگونه زن و کودک را در مقابل هجوم ظالمانه و ویرانی خانهها قرار میدهند؟» رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه بیش از دو دهه از حضور آمریکا در افغانستان، نتیجهای جز ۳۵ هزار کودک معلول و ویرانی نیست، گفت: «حضور آمریکاییها در عراق جز ویرانی و تخریب هیچ نتیجهای در بر نداشت.» او با تصریح بر اینکه آمریکاییها دچار محاسبات غلطی هستند و بهجای توجه به مطالبه بهحق فلسطین، حقوق آنها را تضییع میکنند، افزود: «نسل در نسل هیچ فلسطینیای سلطه رژیم صهیونیستی و غصب سرزمینشان را نخواهد پذیرفت. ما هم مدافع فلسطین هستیم و به دفاع از حق افتخار میکنیم.»
پشت وزرای دولت نماز میخوانم
سیدمصطفی میرسلیم، نماینده مجلس یازدهم در اجلاس سراسری حزب مؤتلفه اسلامی گفت: «ما در مجلس سه کار مهم داریم. یکی قانونگذاری است. چون ما حاکمیت حزبی نداریم بین محورهای قوانین ما تناقض وجود دارد. ما باید بتوانیم برای تصویب یک قانون مجموع محورهایی که حزب دارد را استخراج کنیم و اجازه ندهیم قانون از این محورها فاصله بگیرد. وظیفه دوم بخش نظارت است که دو وجه دارد. یکی چگونگی اجرای قانون است.» او ادامه داد: «کار مهم دیگر بحث شایستهگزینی است. فردی را وزیر میکنیم میبینیم بعد از دو هفته گم شد. پاسخی نمیدهد. آدم خوبی بوده اما شایسته نبوده است. همه وزرای این دولت برخلاف دولت قبل افراد باایمانی بودند و بنده پشت آنها نماز میخوانم. اما برخی از آنها یک دفعه بعد یک ماه غرق شدند چراکه توان این مسئولیت را نداشتند.»
باید تندروها را مهار کرد
جلیل رحیمیجهانآبادی، نماینده مجلس یازدهم در گفتوگو با خبرآنلاین درباره حضور اصلاحطلبان در جریان انتخابات مجلس دوازدهم گفت: «به نظر بنده اگر در مجلس دوازدهم اقلیت قدرتمند اصلاحطلب و اعتدالی حضور داشته باشند، بسیار میتوانند اثرگذار باشند.» او درباره تلاش برخی اصولگرایان مطرح برای عدم راهیابی اعضاء جبهه پایداری به مجلس دوازدهم گفت: «ما بهعنوان اصلاحطلب چهرههایی نظیر باهنر و بسیاری از اصولگرایان را در مسائل ملی بسیار همراه خود ارزیابی میکنیم چراکه هر دو طرف به عقلانیت و درکی از منافع ملی دست پیدا کردیم که میتوانیم توافق کنیم.» او ادامه داد: «در حال حاضر نگرانی دو طرف از تندرویها است. البته بنده نمیخواهم از گروه خاصی نام ببرم اما تندرویها در حال آسیب رساندن به کشور و منافع ملی هستند و همه باید دست در دست هم بدهیم که تندروی را مهار کنیم و مجلس آینده یک مجلس معتدل، عقلگرا و طرفدار امنیت و منافع ملی باشد.»