آذر منصوری: با اینکه میدانند در اقلیتاند اما خود را در جایگاه اکثریت میبینند
رئیس جبهه اصلاحات ایران گفت: « با جریانی مواجه هستیم که با اینکه میداند اقلیت است، خودش را در جایگاه اکثریت میبیند. یک انتخابات برگزار شده و مردم باید تأثیر آن در تغییر رویکردها احساس کنند.»

به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، آذر منصوری رییس جبهه اصلاحات در همایش سراسری اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات استانهای سراسر کشور گفت: دوم خرداد برای ما هم امید بود و هم حرکت؛ دوم خرداد اگر به نقطه عطفی در تاریخ ایران بدل شده، به شخصیتی بر میگردد که مردم ایران همواره از او به نیکی یاد میکنند: سید محمد خاتمی.
منصوری با بیان اینکه انتخابات ۱۴۰۳ پایانی بر پروژه یکدستسازی یا شکست یکدستسازی در حکمرانی ایران بود گفت: اصلاحطلبان همه تلاششان را کردند که مشارکت افزایش پیدا کند و رئیس جمهوری بر سر کار آمد که مورد حمایت اصلاحطلبان بود.
کاهش امید، هشداری برای مجموعه حاکمیت است
آذر منصوری با بیان اینکه حفظ امید مردم نه فقط دغدغه اصلاحطلبان بلکه باید دغدغه مجموعه نظام باشد افزود: بهرغم تلاشهای دولت پزشکیان این امید کاهش پیدا کرده که هشداری برای مجموعه حاکمیت است.
به اعتقاد من وفاق یعنی تفاهمی برای حل مشکلات شکل بگیرد و سالها است آقای خاتمی از گفتوگوی ملی صحبت میکند. ولی متأسفانه عدهای تصویرشان این است که وفاق یعنی استاندار یا فرماندار ار آنها انتخاب شود. این که وفاق نیست؛ اتفاقا این نابود کننده وفاق است.
با اینکه میدانند در اقلیتاند اما خود را در جایگاه اکثریت میبینند
رئیس جبهه اصلاحات گفت:از یک طرف با جریانی مواجه هستیم که با اینکه میداند اقلیت است، خودش را در جایگاه اکثریت میبیند. یک انتخابات برگزار شده و مردم باید تأثیر آن در تغییر رویکردها احساس کنند.
اگر تحریمها برداشته نشود، اقتصاد ما چطوری میتواند پا بر جا بداند. با این نوع اعمال فشار اقلیت تمامیتخواه و این قانون به کارگیری مشاغل حساس امید نداشته باشید که انتخابات بعدی مردم پای صندوق بیایند. خود این قانون ایجاد مفسده کرده است. وقتی چند نفر در یک نهاد میتوانند بگویند یک نفر میتواند وزیر شود یا نشود، دولت چه اختیاری میتواند داشته باشد!؟ این امید مردم را هدف گرفته است. با این وضعیت اگر جنگ هم نشود، باید نگران فروپاشی جامعه باشیم.