تداوم روند کاهشی قیمت ارز
اخبار مثبتی مبنی بر توافق احتمالی موجب شده تا از هفته گذشته شاهد ریزش قیمتها در بازارهای مالی باشیم. این اخبار در کنار سایر اخبار اقتصادی از جمله آزادسازی ارزه
اخبار مثبتی مبنی بر توافق احتمالی موجب شده تا از هفته گذشته شاهد ریزش قیمتها در بازارهای مالی باشیم. این اخبار در کنار سایر اخبار اقتصادی از جمله آزادسازی ارزهای بلوکه شده این روند را تشدید کرده است. به طوری که طی روزهای اخیر قیمت دلار روندی نزولی یافته که این روند روز گذشته نیز ادامه دار بوده است. با وجود اینکه نرخ ارز در ابتدای هفته جاری افزایشی شد، اما در معاملات روز گذشته، دوباره در مسیر کاهشی قرار گرفت بهنحوی که در نیمه پایینی کانال ۴۸ هزار تومانی سیر میکند. به این ترتیب دلار در بازار ارز فردوسی با قیمت ۴۸ هزار و ۱۰۰ تومان فروخته و در کانال ۴۷ هزار تومانی خریداری شد. همچنین قیمت دلار توافقی روز یکشنبه ۲۱ خرداد به ۴۲ هزار تومان رسید. درحالیکه روز شنبه دلار توافقی ۴۲ هزار و ۸۰ تومان ارزش داشت. قیمت یورو توافقی هم با افت به ۴۵ هزار و ۱۶۰ تومان تنزل پیدا کرد.
در این باره رسانههای رسمی بازدیدهای میدانی از روند خرید و فروش ارز در بازارهای غیررسمی داشتند. بنا به گزارشهای ارسالی بازار ارز در رکود کامل است و با وجود اینکه قیمت ارز در کانال 48 هزار تومانی اعلام شده اما کسی خریدار آن نیست. کارشناسان بازار ارز معتقدند در صورتی که پلاس مثبت به بازار ارز متوقف شود، قیمتها با شیب تندی بازنخواهند گشت زیرا بانکمرکزی در تلاش است این قیمتها را تثبیت کند.
روند کاهشی قیمت در بازار سکه و طلا نیز ادامهدار است. براین اساس قیمت سکه بهار آزادی در بازار آزاد روز یکشنبه ۲۱ خرداد با ۹۹۳,۰۰۰ تومان کاهش، ۲۴,۲۰۱,۰۰۰ معامله شد. قیمت طلای ۱۸ عیار نیز روز گذشته در محدودهی ۲۲۴۳۱۰۰ تومان معامله شد و نسبت به روز قبلتر معاملاتی ۴۴/۴ درصد کاهش داشته است.بدون تردید با توجه به فرمایشات رهبری درباره موضوع هستهای پیش بینی میشود روند کاهشی در بازارهای مالی با شیب بیشتری ادامه یابد.