مدیران
افزایش مصرف صنایع بزرگ
افزایش مصرف صنایع بزرگ
بررسی وضعیت مصرف برق در بخشهای مختلف خانگی، تجاری، اداری و صنعت نشان میدهد میزان مصرف در صنایع بزرگ با رشد خوبی همراه بوده و فقط در بخش صنایع بزرگ افزایش ۹درصدی داشته است. براساس اعلام شرکت مدیریت شبکه برق ایران، مصطفی رجبی مشهدی گفت: رشد مصرف انرژی در سال جاری به حدود پنجدرصد رسیده که این میزان در سه ماه تابستان جاری 55/6 بود که عدد بسیار بزرگی است. وی با اشاره به اینکه در مهرماه و چند روز ابتدایی آبانماه رشد 7/3 درصدی مصرف انرژی را تجربه کردیم، ادامه داد: این میزان تقریباً نصف رشد مصرف انرژی در دوره تابستان امسال و با گرمای بیسابقه بود. رجبی مشهدی درباره رشد مصرف صنایع انرژیبر تحت پایش مرکز راهبری شبکه برق کشور، گفت: این صنایع رشد 22/9 درصدی را از ابتدای امسال تجربه کردند و آمارها حاکی از آن است 2/29میلیارد کیلوواتساعت انرژی مصرف کردهاند که این میزان در مدت مشابه سال گذشته 8/26 میلیارد کیلوواتساعت بوده است.
برقراری صادرات گاز به ترکیه
صادرات گاز به ترکیه همچنان برقرار است. سعید عقلی، سرپرست دیسپچینگ شرکت ملی گاز در گفتوگو با مهر از برقرار بودن صادرات گاز به ترکیه خبر داد. او گفت: صادرات گاز به ترکیه برقرار است و برههای از زمان به درخواست ترکیه برای انجام تعمیرات صادرات گاز به صورت مقطعی قطع و پس از اتمام تعمیرات مجدداً از سر گرفته شد. وی خاطرنشان کرد: ترکیه براساس نیاز هر سه روز یک بار میزان گاز درخواستی خود را تغییر میدهد. دو روز گذشته خبری به نقل از منابع خارجی در رسانههای داخلی منتشر شد که از قطع صادرات گاز ایران به ترکیه از تیرماه گذشته خبر میداد. در این خبر آمده بود به دلیل مشکلات فنی صادرات گاز ایران به ترکیه از تیرماه متوقف شده است.
افزایش صادرات غیرنفتی
تجارت خارجی کشور در ۷ ماهه سال جاری با 20/6درصد افزایش به رقم ۶۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار رسید. به گزارش گمرک ایران، رضوانیفر، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران گفت: میزان وزنی مجموع مبادلات تجاری کشور در این مدت ۱۰۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 71/23درصد افزایش یافت. رئیس کل گمرک ایران، در خصوص میزان صادرات غیرنفتی به استثنای نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و تجارت چمدانی، اظهار کرد: در این مدت ۷۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع کالا به ارزش ۲۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش 32/29درصدی در وزن و کاهش کمتر از یک درصدی در ارزش داشته است. در این مدت ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۶ میلیارد دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن 21/6درصد و از حیث ارزش 61/12درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش نشان میدهد.