| کد مطلب: ۸۳۱۸

از جامعه چه خبر؟

اختتامیه دومین جایزه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران برگزار شد خبرنگاران هم‌میهن در میان برگزیدگان

اختتامیه دومین جایزه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران برگزار شد

خبرنگاران هم‌میهن در میان برگزیدگان

مراسم اهدای جوایز برندگان دومین دوره جایزه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران صبح پنجشنبه 2 شهریور 1402 در محل انجمن برگزار شد. در این مراسم آثار برگزیده و شایسته قدردانی معرفی شدند که گزارش مشترک الناز محمدی و زهرا جعفرزاده از گروه اجتماعی و فرزانه طهرانی از گروه اقتصادی روزنامه هم‌میهن هم در میان آنها بودند؛ گزارش گروه اجتماعی با تیتر «سرگردانی در دو سوی میله‌ها» درباره وضعیت خانواده‌های افراد بازداشت‌شده در پاییز پارسال و در محوطه بیرونی سه زندان تهران بود و گزارش فرزانه طهرانی، دبیر اقتصادی روزنامه هم‌میهن هم تخلفات شهرک‌های صنعتی در جاده تهران-ساوه.
در این مراسم به‌طور ویژه از الهه محمدی، خبرنگار روزنامه هم‌میهن و نیلوفر حامدی، خبرنگار روزنامه شرق که نزدیک به یک سال گذشته در بازداشتند، به دلیل نوشتن گزارش‌های تاثیرگذار در سال گذشته تقدیر شد. آنها در اولین دور جایزه انجمن، جزو برگزیدگان بودند.
این جایزه امسال در سه بخش گزارش مکتوب، مصاحبه مکتوب و چندرسانه‌ای برگزار شد. در بخش گزارش مکتوب، آثار برگزیده بخش گزارش مکتوب، گزارش با تیتر «بامداد خمار» نوشته علیرضا غلامی و حسن همایون از روزنامه فرهیختگان برگزیده شد و گزارش‌های «سرگردانی در دو سوی میله‌ها» نوشته الناز محمدی و زهرا جعفرزاده از روزنامه هم‌میهن، گزارش «خطر سیاه‌رود» نوشته فرزانه طهرانی از همین روزنامه و «زخم بیماری یا جراحت طرد» نوشته نسترن فرخه از روزنامه شرق شایسته قدردانی شناخته شدند.
در بخش مصاحبه مکتوب، گفت‌وگویی با تیتر «می‌خواستم خاتمی را با خودم منفجر کنم»، نوشته مهدي‌بيك‌اوغلی از روزنامه اعتماد برگزیده شد و آثار شایسته قدردانی هم عبارت بودند از:
«تحول پارادایمی عظیم در ذهنیت ایرانی»/ محسن آزموده و مرتضی ویسی/ روزنامه اعتماد
«مطالبه‌ای که سال‌ها مسکوت مانده بود»/ فرشته حبیبی/ مجله زنان امروز
«ابتکار: دیگر کسی مرا نماینده حاکمیت نمی‌داند»/ مستوره برادران نصیری/ خبرگزاری خبرآنلاین
در بخش چندرسانه‌ای هم گزارش ویدیویی «و ما آب شدیم»، اثر هدی هاشمی از شبکه شرق برگزیده شد و آثار شایسته قدردانی عبارت بودند از:
«کارآفرینی که ۳۵۰ سال کار کرد»/ امیر داداشی/ تجارت‌نیوز
«شن کف رودخانه زاینده‌رود را کجا می‌برید؟»/ فرزانه احمدی/ عصر ایران
«صدای مرگ مرا می‌شنوید؟»/ فرانک جواهری و ریحانه جولایی/ شبکه شرق
«جاده مرگ و انقراض یوزپلنگ ایرانی» علی رنجبران/ روزنامه پیام ما
امین شول‌سیرجانی، عضو هیئت‌مدیره انجمن و دبیر دومین دوره جایزه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران پیش از این گفته بود که ۳۵۵ اثر از ۲۰۴ روزنامه‌نگار در سه قالب گزارش مکتوب، مصاحبه مکتوب و آثار چند‌رسانه‌ای از سوی هیئت داوران بررسی شدند و پنج داور در بخش مکتوب و سه داور در بخش چند‌رسانه‌ای این وظیفه را برعهده داشتند: «داوران براساس شاخص‌های تعیین‌شده از سوی هیئت‌مدیره انجمن انتخاب شدند. همچنین به‌منظور پیشگیری از بروز هرگونه شائبه درباره روند داوری، هیچ‌یک از داوران در انجمن صنفی مسئولیتی ندارند و به‌صورت مستقل کار داوری را انجام دادند.» به گفته او، داوران به صورت جداگانه و بدون اطلاع از رای همکاران‌شان آثار هر بخش را بررسی کرده و سرانجام در جلسه نهایی، داوران درباره آثار برگزیده تبادل‌نظر و جمع‌بندی کردند.
عضو هیئت‌مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران درباره برخی انتقادهای مطرح‌شده مبنی بر محدود بودن قالب‌های جشنواره هم توضیح داده بود: «مقایسه جایزه انجمن با جشنواره سراسری مطبوعات که از سوی وزارت ارشاد برگزار می‌شود از اساس اشتباه است. انجمن صنفی یک نهاد مستقل است که می‌کوشد براساس سیاست‌های خودش رویدادهایی را برنامه‌ریزی و اجرا کند. فلسفه شکل‌گیری جایزه روزنامه‌نگاری انجمن در دوره اول این بوده که به گزارش‌های تحقیقی و اثرگذار جایزه بدهند. ما امسال در هیئت‌مدیره گفت‌وگو کردیم که یک گام رو به جلو برداریم و به‌رغم تنگناهای مالی و اجرایی دو بخش مصاحبه مکتوب و چند‌رسانه‌ای را به فراخوان اضافه کردیم.»

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه جامعه
آخرین اخبار