چهرهها
در عجبم از سکوت وزیر علوم

در عجبم از سکوت وزیر علوم
آیتالله سیدمصطفی محققداماد، رئیس گروه علوم اسلامی فرهنگستان علوم در آیین تکریم از رضا داوریاردکانی در مسئولیت ریاست فرهنگستان علوم و معارفه محمدرضا مخبردزفولی، با بیان اینکه ناسپاسی است اگر از حسن حبیبی در این مراسم نام نبریم، گفت: «فرهنگستانها از میراثهای ارزنده ایشان است. ایشان فرهنگستانها را تشکیل دادند و اساسنامه بسیار خوبی را با همکاری دوستان تدوین کردند.» او ادامه داد: «در آن زمان من عضو دانشگاه بودم، ولی دیدم فرهنگستان مزه دیگری دارد و آن مزه استقلال است و اعضاء را خود انتخاب میکند.» او در ادامه گفت: «به هر حال اساسنامه فرهنگستان تغییر کرد، ولی دکتر داوریاردکانی فرهنگستان علوم را با کمال اقتدار اداره کردند و در دوران ایشان اساسنامه دوم بههیچوجه اجرا نشد و من کمال تشکر را دارم.» او در بخش دیگری گفت: «در تعجبم از وزیر علوم که چرا در موضوع اخراج استادان از دانشگاهها سکوت پیشه کرده است بدون شک آنها که این اتفاقات را ایجاد کرده و اجرا میکنند، بهدنبال ضربه زدن به حکومت و کشورند. استقلال دانشگاه در این زمانه چه جایگاهی دارد؟»
تلاش برای کاهش مشارکت
محمد مهاجری، روزنامهنگار اصولگرا در گفتوگو با جماران درباره آرایش سیاسی اصولگرایان در ماههای باقیمانده تا زمان برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم گفت: «بهطور کلی جریان اصولگرا در حال حاضر به چهار شاخه تقسیم شدهاند. یکی شاخه جبهه پایداری و دولت است که با همدیگر یک مجموعه محسوب میشوند، شاخه دوم جریان آقای قالیباف است، شاخه سوم جریان آقای حداد و بقیه اصولگرایان و شاخه چهارم هم افراد نزدیک به آقای لاریجانی است. تا وقتی که نتیجه ثبتنام نهایی و تأیید صلاحیتها معلوم نشود، آرایش سیاسی فعلا این است؛ ولی بعداً ممکن است به هم بخورد.» او در واکنش به اظهارنظر کریمیاصفهانی، عضو شورای مرکزی مؤتلفه که پیشنهاد داده بود، جبهه پایداری مستقل وارد انتخابات شود تا وزن این جریان مشخص شود، اینگونه اظهارنظر کرد: «تمام تلاش جبهه پایداری و جبهه دولت این است که میزان مشارکت درانتخابات به شدت کاهش پیدا کند. در یک انتخابات حداقلی کاندیدای جبهه پایداری دست برتر را خواهد داشت. وقتی کسی در انتخابات شرکت نکند، آنها مثلا با یک حداقل 12-10میلیونی هم در سراسر کشور، در انتخابات میتوانند سهم قابل قبولی از کرسیهای پارلمان به دست بیاورند. اما جبهه پایداری الان را باید با جبهه پایداری چهار سال پیش متفاوت دید. جبهه پایداری الان به معنای دولت است و چون در واقع آنها دارند از امتیاز شخص آقای رئیسی استفاده میکنند، قاعدتاً وزنشان هم در انتخابات افزایش پیدا خواهد کرد.»
کارهای دولت مشابهی ندارد
سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت سیزدهم درگفتوگو با ایسنا گفت: «رئیسجمهور و وزرا در سفرهای استانی به پیشنهادات مدیران استانی و سایر گزارشها توجه میکنند و تلاش میکنند تا کمبودها و مشکلات رفع شود و خواستههای مردم اجرایی شود.» وی ادامه داد: «بنده خود نیز همراه هیئت دولت به استانها و شهرستانهای مختلف کشور سفر میکنم تا مصوبات سفر اجرایی شود. کاری که ما در این دولت انجام میدهیم مشابهی در دولتهای گذشته نداشته است.»