چهرهها
محدودساختن دانشگاه

محدودساختن دانشگاه
مسیح مهاجری، در مطلبی در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:«اخبار مربوط به یکدستسازی دانشگاهها و اخراج اساتیدی که با تفکر جناح حاکم موافق نیستند، بهقدری غیرعادی به نظر میرسیدند که تا همین روزهای اخیر برای دوستداران کشور و انقلاب و نظام اسلامی غیرقابل باور بودند. نکته مهمتری که باید حتماً مورد توجه طرفداران یکدستسازی دانشگاهها قرار گیرد این است که در شرایط کنونی که فضای مجازی در انتقال افکار و اندیشههای داخلی و خارجی بیرقیب و یکهتاز است، محدود ساختن فکر و علم در دانشگاه نهتنها جواب نمیدهد بلکه نتیجه عکس خواهد داد. راه درست این است که مسئولان دست از طرح یکدستسازی بردارند و به ضوابطی که برای گزینش و ادامه کار اساتید وجود دارد، عمل کنند. خوب است حضرات در این نکته نیز تأمل کنند که وقتی یکدستسازی در مدیریت کشور تجربه ناکامی از آب درآمد، امید بستن به یکدستسازی در عرصه علمی و فکری مثل دل بستن به سراب است.»
واژه خالصساز معرکه بود
محمدعلی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارز، در واکنش به اخراج اساتید نوشت: «واژهسازی آقای علی لاریجانی در کلمه خالصسازی معرکه بود. از درون اصولگرایان و خودشان توانست بهترین واژگان را خلق کند و بهترین تعریف از وضع موجود ارائه دهد. همه در واژه خالصسازی میگنجد. آنچه در ابعاد مختلف در حال انجام است، خالصسازی حاکمیت است. حلقه برش خالص کردن چنان سرعت پیدا کرده که هم دور ریزش زیاد شده و هم خودمنبعی که در حال تراشیده شدن هست، نازک شده. اخراج استادان دانشگاه، جایگزینهای استادان با خالصشدگان، ورود فلهای نیروهای خالصشده به جای نیروهای کاربلد در ادارات. تمهیداتی که برای انتخابات در نظر گرفتهاند و خیلی چیزهای دیگر. همه در واژه خالصسازی میگنجد. اما دوستان خالصساز حواسشان باشد که این حلقه برش آنقدر سرعت نگیرد که چیزی برای خالص کردن باقی نماند. بهخاطر خودتان میگویم. والا من که...»
ادامه دعوای شاسیبلندها!
مصطفی میرسلیم، نماینده مجلس در گفتوگو با رویداد 24 گفت: «ته قضیه شاسیبلندها را درآوردیم و فهرست آماده کردیم اما هر چیز را منتشر نمیکنند. در ماجرای شاسیبلندها ویژهخواری وجود داشت.» او ادامه داد:«١۵٠ نماینده و کارمند مجلس به اسم خانوادهها یا آشنایانشان خودروهای شاسیبلند گرفتهاند. یکسری هم به اسم کارکنان مجلس بود مثلاً مدیران مجلس. متهم اصلی پرونده شاسیبلندها مدیریت مجلس است و در فرآیند اعطای خودرو فساد صورت گرفته است.» او درباره مدیریت قالیباف در مجلس گفت:«اگر مدیریت قالیباف را قبول داشتم نامزد ریاست مجلس نمیشدم. قالیباف نگاه پادگانی به مجلس دارد. به قالیباف گفتم به چه حقی جلوی خروج نماینده از صحن مجلس را میگیرید.» مجتبی توانگر، دیگر نماینده مجلس در واکنش به سخنان میرسلیم در توئیتر نوشت: «عجیب اینکه فردی که بهخاطر دروغگویی، محکوم و با رضایت آقای قالیباف آزادانه میگردد، مجدد دروغ میگوید! آیا ریشه عصبانیت میرسلیم از قالیباف، تصویب قانونی است که جلوی کاندیداتوری پیرمردها را گرفته؟ این عضو کمیسیون اصل 90چرا گزارش شاسیبلندها را که مطالبه رئیس مجلس است را منتشر نمیکند؟»