سیاستمداران
به مردم اعتماد ببخشیم

به مردم اعتماد ببخشیم
مصطفی پورمحمدی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در گفتوگو با جماران با تأکید بر اینکه جمهوری به معنای رشد دادن و به کمال رساندن مردم، تعالی بخشیدن به عقلانیت اجتماعی و اتکاء کردن به مردم است، گفت: «به مردم اعتماد ببخشیم، امیدوارشان کنیم و به آنها قول بدهیم که رأیشان تأثیر دارد و در سرنوشتشان تعیینکننده است. اگر شرایط حضور و تحقق خواسته مردم را فراهم کنیم، حتما مردم مشارکت بالا در انتخابات خواهند داشت.» وی در ادامه افزود:«لوازم آن را خود امام فرموده است. بههرحال لوازمش این است که ما ملتزم به اسلام و بهخصوص جامعیت اسلام باشیم؛ معارف کامل و نوشونده اسلام که خاصیت دین جاودان و معجزه جاودان است. خاصیت نوشوندگی آن به معنای متناسب با زمان بودن و پاسخ به سؤالات روز است. جمهوری هم به معنای رشد دادن و به کمال رساندن مردم، تعالی بخشیدن به عقلانیت اجتماعی و اتکاء کردن به مردم است.»
منطق حکومتداری
محمد فاضلی، جامعهشناس در حساب توئیتری خود در واکنش به سخنان احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد درباره لایحه حمایت از حجاب و عفاف قوه قضائیه و تعبیر «لایحه صیانت از بیحجابان» که در سخنان اخیر او مطرح شده بود؛ نوشت:«آقای علمالهدی، هر حکومتی باید هویتش را به کارآمدی، ظرفیت حل مسئله؛ حفظ و ارتقای زیستپذیری طبیعی؛ و رعایت حقوق آنان برای زیستن مسالمتآمیز ملی و بودن در اقتصاد جهانی گره بزند تا گربه حکومت موش بگیرد. ولی شما به حجاب گره زدید.»
مجلسیها موجسواری نکنند
مجتبی شاکری، دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفتوگو با فارس، با اشاره به صحبتهای رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس گفت: «با توجه به سال آخر مجلس، نمایندگان باید فعالیتهای خود را دقیقتر کنند و به نظر بنده، برخی نمایندگان بهخاطر شرایط خاص، سوار موجهای رسانهای نشوند و بهخاطر رأیآوری وارد فضاهای مخرب نشوند و کار اصلی خودشان را انجام دهند. نکاتی که مقام معظم رهبری گفتند کاملاً در راستای این بود که نمایندگان جایگاه خودشان را حفظ کنند، جایگاهشان را نسبت به دولت بدانند و اینکه باید همافزایی داشته باشند و لوایحی که دولت کارشناسی کرده و برای آنها فرستاده، به خوبی بررسی کنند و نسبت به آن قانون بنویسند.» وی در ادامه گفت: «ایشان این موضوع را دوباره تکرار کردند که مجلس یک مجلس انقلابی است، یک مجلس جوان است، یک مجلس باسواد است و مجلسی است که اولویتها را بهخوبی میشناسد، حال به نظر بنده؛ باید از این جلسه به بعد ما بازتاب آن را در صحن مجلس ببینیم، در کمیسیونها ببینیم و در نطقها به آن توجه کنیم و خود نمایندگان مجلس در نطقهایشان این دقت و توجه را داشته باشند که چه صفتی به آنها تعلق گرفته است.»