حماس: پیشنهادهای میانجیگران با هدف پایان تجاوزات در حال بررسی است
جنبش حماس اعلام کرد با مسئولیتپذیری کامل، پیشنهادهای میانجیگران برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی را بررسی میکند.

به گزارش هم میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، به نقل از پایگاه خبری «العهد»، جنبش حماس تأکید کرد که این جنبش با مسئولیتپذیری بالایی در حال انجام رایزنیهای ملی برای بررسی پیشنهادات میانجیگران است.
این جنبش افزود: میانجیگران تلاشهای زیادی برای پر کردن شکاف بین طرفین، دستیابی به چارچوب توافق و آغاز دور جدی مذاکرات انجام میدهند، هدف ما دستیابی به توافقی جهت تضمین پایان تجاوزات، عقبنشینی (رژیم صهیونیستی) و کمک فوری به ملت فلسطین است.
حماس همچنین تأکید کرد: جنایت وحشتناکی که ارتش تروریسم صهیونیستی علیه منزل دکتر مروان السلطان رئیس بیمارستان اندونزی مرتکب شد و به شهادت وی به همراه همسر و پنج فرزند او منجر شد، جنایت جنگی است که در چارچوب طرح نسلکُشی وحشیانه مستمر، علیه ملت فلسطین در نوار غزه صورت گرفت.
این جنبش همچنین تأکید کرد که این جنایت وحشیانه، بار دیگر، اهمیت اقدام برای توقف جنایتهای رژیم فاشیستی و ارتش عاری از ارزش و اخلاق آن را ثابت کرد و ارجاع سران این رژیم به دادگاههای بینالمللی و مجازات آن به دلیل ارتکاب جنایتهای ضد بشری، ضروری است.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آوَرَد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.