| کد مطلب: ۷۸۵۰
دیپلمات‌ها

دیپلمات‌ها

اظهارات امیرعبداللهیان در ژاپن

Abdolahian

اظهارات امیرعبداللهیان در ژاپن

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طی کنفرانس خبری در توکیو در پاسخ به سوالی در ارتباط با موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم‏ها گفت: «گفت‏وگو و مذاکراتی که با تلاش و میانجی‏گری اتحادیه اروپا و آقای بورل انجام شد، ناظر به بازگشت تمامی طرفین به تمام تعهدات‌شان در برجام است.» او در ارتباط با موضوع تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا نیز گفت: «تبادل زندانیان یک موضوع انسانی است و ما در این خصوص گفت‌وگوهای غیرمستقیمی را از سال گذشته با طرف آمریکایی داشته‏ایم.» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی در ارتباط با بحران اوکراین و نگاه ایران به این موضوع گفت: «ما همواره بر این موضع ثابت و اصولی خود در مورد بحران اوکراین تاکید کرده‏ایم که جنگ راه‏حل این بحران نیست. ما از ابتدای جنگ در اوکراین تلاش‏هایی را در عالی‏ترین سطح برای توقف جنگ و انجام گفت‏وگو برای حل این بحران در دستور کار قرار دادیم و در این ارتباط اقدامات فعالانه‏ای را به عمل آوردیم.» امیرعبداللهیان گفت: «ما ناتو و تحریکات ناتو را از ریشه‏های اصلی جنگ اوکراین می‏دانیم. ما به تلاش‏های خود برای توقف جنگ و تمرکز طرفین بر راه‌حل سیاسی جهت پایان یافتن این بحران ادامه می‏دهیم.»

kanani

احضار سفیر دانمارک

ناصر کنعانی، سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دیروز (دوشنبه) ۱۶مردادماه از احضار سفیر دانمارک به وزارت خارجه در صبح دیروز خبر داد. به گزارش فارس، وی گفت: «سفیر دانمارک در تهران در اعتراض به تکرار هتک حرمت قرآن کریم توسط مدیرکل اروپای غربی وزارت خارجه به وزارت خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید ایران به ادامه این روند به سفیر دانمارک ابلاغ و از وی خواسته شده مراتب اعتراض را سریعاً به پایتخت خود اعلام کند و انتظار ایران را مبنی بر برخورد مسئولانه و بازدارنده دولت دانمارک را منتقل کند.» کنعانی عنوان کرد: «سفیر دانمارک توضیحاتی را در خصوص اقدامات دولتش برای ممانعت از این روند به اطلاع مدیرکل اروپای غربی رساند. این تلاش‌ها را مورد توجه قرار خواهیم داد و این تلاش‏ها را در دانمارک به اطلاع سفیر ایران رساندند.» سخنگوی وزارت خارجه اضافه کرد: «برای ما ملاک آن چیزی است که در حوزه عمل مشاهده می‏کنیم. اهانت به قرآن را پروژه سخیف صهیونیستی می‏دانیم. این واقعیت از مسئولیت دولت‏های میزبان محل وقوع این جنایت‏ها و اهانت‏ها کم نمی‏کند.»

United States of AmericaUSA

تنش‌آفرینی آمریکا در خلیج‌فارس

ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا، دیروز، از ورود بیش از ۳۰۰۰ ملوان و سرباز آمریکایی به غرب آسیا در روز گذشته در چارچوب طرحی که پیشتر وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، آن را اعلام کرده بود، خبر داد. به نوشته وب‌گاه شبکه سعودی «العربیه»، در بیانیه ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا آمده است: «یک فروند ناو تهاجمی آبی‏خاکی و یک فروند لندینگ کرافت (ناوچه آب‏خاکی و نیروپیاده‏کن) به دریای سرخ رسیده‏اند، تا امکانات هوایی و دریایی بیشتری را برای این منطقه فراهم کنند.» طی هفته‏های گذشته، نیروی هوایی آمریکا یک اسکادران از هواپیماهای F-35 و یک اسکادران دیگر از هواپیماهای F-16 را به این منطقه اعزام کرد و از بهار گذشته، نیروی هوایی یک اسکادران از هواپیماهای E-10 را در منطقه حفظ کرده است.

دیدگاه

ویژه دیپلماسی
آخرین اخبار