| کد مطلب: ۹۵۹۳
خبرسازان

خبرسازان

خروج ۱۱۱پزشک از پزشکی قانونی

manoochehri reza

خروج ۱۱۱پزشک از پزشکی قانونی

معاون سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: «یکی از چالش‌های اساسی سازمان، بحث جذب و نگهداشت نیروی انسانی به‌ویژه پزشکان است و ۱۱۱پزشک از سازمان در ۵سال اخیر جدا شده‌اند.» به گزارش مهر، رضا حاج‌منوچهری افزود: «در حال حاضر یک‌هزار و ۹۴پزشک در سازمان مشغول ارائه خدمت هستند که از این تعداد ۱۷۸نفر پزشک معاضدتی (فاقد رابطه استخدامی با سازمان) هستند». او با اشاره به سختی کار در پزشکی قانونی و مضاعف‌شدن این سختی در برخی استان‌ها ازجمله ایلام افزود: «به دلیل سختی کار در بخش‌های مختلف پزشکی قانونی متأسفانه ما با چالش خروج نیرو از سازمان مواجه هستیم، ازسوی‌دیگر در آزمون ۱۱۸نفره سال‌جاری، به دلیل نبود جاذبه، ۱۸جایگاه در نظر گرفته شده برای پزشکان، خالی ماند و هیچ شرکت‌کننده‌ای نداشت. در آزمون سال ۱۳۹۹، ۱۲پست پاتولوژیست در نظر گرفته بودیم اما حتی یک شرکت‌کننده هم در این بخش نداشتیم و همه اینها به دلیل نبود جاذبه و سختی کار در پزشکی قانونی است.»

saberi alireza

30 درصد نیاز به عمل زیبایی دارند

دبیر انجمن علمی جراحان پلاستیک و زیبایی ایران گفت که از هر 100نفر، 30نفر به عمل زیبایی نیاز دارند. علیرضا صابری به خبرآنلاین توضیح داد: «بیشترین مراجعه‌کننده به ما برای زیبایی صورت است - هم غیرجراحی، هم جراحی- که غیرجراحی مانند تزریق فیلر، چربی و بوتاکس. عمل زیبایی بینی نسبت به سایر عمل‌های زیبایی در ایران بیشتر است، بعد از آن عمل لیفت صورت، تزریق چربی‌های صورت و پلک فوقانی و تحتانی. احتمالاً بیشترین عمل بینی دنیا در ایران انجام می‌شود، به‌همین‌دلیل به پایتخت بینی جهان معروف است.» او ادامه داد: «امروزه سیل عظیمی مراجعه‌کننده داریم که اصلاً نیاز به جراحی زیبایی ندارند. از هر ۱۰۰نفر مراجعه‌کننده، ۳۰نفر آن‌ها به عمل نیاز دارند و ۳۰نفر دیگر واقعاً نیازی به عمل ندارند؛ اما به‌دلیل مسائلی مانند مد روز یا مواردی مثل چشم و هم‌چشمی خواستار عمل زیبایی بینی هستند. ۴۰درصد باقی‌مانده هم کسانی هستند که هم می‌توانند عمل کنند، هم می‌توانند عمل نکنند؛ بنابراین به سلیقه خودشان برمی‌گردد.

nasiri

زلزله را سیاسی نکنیم

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در واکنش به خبر منتشرشده مبنی بر محرمانگی آمارهای مدیریت‌بحران گفت: «هدف مدیریت‌بحران، حفظ جان انسان‌هاست و نباید با برخی واژگان اغراق‌آمیز، آن را دستاویز اقدامات سیاسی قرار داد.» علی نصیری با تأکید بر اینکه مدیریت‌بحران جای تسویه‌حساب‌های سیاسی نیست، گفت: «توجه ناکافی به برخی نکات مطرح‌شده در اصل مصاحبه هنگام تنظیم خبر، سبب شده که برای مخاطبان به‌گونه‌ای تداعی شود که مردم در سه‌روز نخست پس از وقوع حوادث و بحران‌ها، ازسوی دولت و حاکمیت به حال خود رها می‌شوند که این موضوع به‌هیچ‌وجه درست نیست.» او ادامه داد: «مدیریت‌بحران یک موضوع سیاسی نبوده و موضوعی بشردوستانه به‌شمار می‌رود که هدف آن، حفظ جان انسان‌هاست بنابراین هرگونه مداخله غیرتخصصی و غیرعلمی می‌تواند به جان انسان‌ها آسیب برساند. بزرگنمایی در ارائه ارقام مدیریت‌بحران موجب وحشت عمومی می‌شود.»

دیدگاه

ویژه جامعه
آخرین اخبار