خبرسازان
افشاگری درباره آلودگی هوا
افشاگری درباره آلودگی هوا
عضو شورای شهر تهران گفت: «شهروندان بدانند که یکی از دلایل آلودگی هوای شهر تهران در ۶ ماه دوم سال، مازوتسوزی و موارد اینگونه است، اما متاسفانه بهدلیل عملکرد بد شهرداری تهران بهویژه مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی در تبیین این موضوع، اولین نهادی که در این روزهای آلودگی هوا مورد انتقاد است، مدیریت شهری است و شهروندان خواستار حل این موضوع از سوی مدیریت شهری هستند.» به گزارش سایت شهر، سوده نجفی با بیان اینکه رئیس سازمان حفاظت محیطزیست هفته گذشته موضوعی را مطرح کرد مبنی بر اینکه قول نمیدهد در فصل زمستان مازوتسوزی انجام نشود، گفت: «این موضوع بهنوعی شفافسازی است، اما سوال من این است که وظیفه رئیس سازمان محیطزیست چیست؟ اجرای قانون هوایپاک چه میشود؟ این اظهارات شانه خالیکردن از اجرای قانون و انجامندادن مسئولیتهای اصلی سازمان است. وقتی کسی که مسئولیت اصلی در زمینه آلودگی هوا دارد، چنین اظهاراتی را مطرح میکند، چه انتظاری از دیگر مسئولان باقی میماند؟»
کلاهبرداری اینترنتی
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به ترفند جدید کلاهبرداران سایبری با موضوع اینترنت رایگان برای دانشآموزان، هشدار داد و از خانوادهها خواست که به چنین پیامهایی توجه نکنند و از لمس و واردشدن به لینکهایی که در انتهای چنین پیامهایی در فضای پیامک یا شبکههای اجتماعی و پیامرسانها ارسال میشود، بیتوجه باشند. داود معظمیگودرزی به ایسنا گفت: «اخیراً پیامکی برای برخی از شهروندان ارسال شده که بر اساس متن آن، نقلقولی کذب به وزارت آموزشوپرورش نسبت داده شده است. در این پیامک چنین ادعایی شده که با تصمیم وزارت آموزشوپرورش به هریک از کاربران نرمافزار شاد ۳۲ گیگ اینترنت تنها در ازای پرداخت دوهزار تومان تعلق خواهد گرفت. همچنین در ادامه این پیامک نیز برای ترغیب بیشتر افراد به خرید این بسته گفته شده که حجم اینترنت اختصاصیافته قابل استفاده برای نرمافزارهای دیگر مانند تلگرام، واتساپ و... نیز خواهد بود.»
جریمه پزشکنماها: فقط 5 میلیون
مدیر پژوهش معاونت آموزشی سازمان نظام پزشکی، با هشدار نسبت به گسترش پزشکنماها به اظهارنظر اخیر رئیس اداره نظارت بر مؤسسات درمانی وزارت بهداشت، مبنی بر تخلفات مرتبط با دخالت در امور پزشکی ازسوی آرایشگاهها اشاره کرد و گفت: «از نظر قانونی جریمه ۵ میلیون تومانی نمیتواند تضمینی برای جلوگیری از بازگشت مجدد مداخلهگران غیرمجاز امور پزشکی به تخلف باشد.» فربد رهنمایچیتساز با بیان اینکه پس از بازنگری قوانین عملاً مجازات حبس و زندان برای دخالت غیرمجاز در امور پزشکی حذف شد، افزود: «در سالهای اخیر پس از بازنگری قانون امور پزشکی، جریمه دخالت افراد غیرمجاز در امور پزشکی را بلاتغییر باقی گذاشتهاند. اصلیترین مشکل ما نبود مجازات بازدارنده، برای افراد فاقد صلاحیت در امور درمانی است؛ حتیدرصد بسیار زیادی از جراحیهای لیپوماتیک؛ ابدو مینوپلاستی و پلاستیک که بعضاً خارج از شئون و عرف در فضای مجازی تبلیغ میشوند، توسط غیرپزشکان انجام میشود و برخی افراد شاغل در مراکز درمانی، تخلف میکنند. چنانچه به ایجاد قوانین بازدارنده، برای مداخلهگران غیرمجاز در امور پزشکی دست پیدا نکنیم، در بقیه موارد دخالت در امور پزشکی هم ناچار میمانیم.»