| کد مطلب: ۱۰۴۳۸
از جامعه چه خبر؟

از جامعه چه خبر؟

شناسایی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز

afandizade shahriar

شناسایی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز

معاون حمل‌ونقل وزارت راه، مسکن و شهرسازی از شناسایی 877 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌ها خبر داد و اعلام کرد که نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها تا پایان تابستان سال آینده رفع می‌شوند. به گزارش ایسنا، شهریار افندی‌زاده با اشاره به روند روبه‌رشد تصادفات جاده‌ای در کشور، گفت:‌ «از ابتدای امسال در کمیته ایمنی راه‌ها تلاش کردیم تا با اجرای یکسری دستورات و مصوبات تعداد تصادفات به‌خصوص تلفات ناشی از حوادث رانندگی را کاهش دهیم.» او با اشاره به نقاط حادثه‌خیز ترافیکی در جاده‌های کشور، گفـت: «در سال گذشته ۸۸۷ نقطه پرحادثه و پرتصادف را در جاده‌ها شناسایی کردیم و در همین راستا هم مقرر شد که ۴۰۰ نقطه با اعتبار سه هزار میلیارد تومانی و با محوریت سازمان راهداری، ایمن‌سازی و رفع عیب شود. همچنین بنا شد که تا پایان تابستان سال آینده، دیگر نقاط باقی‌مانده یعنی ۴۸۷ نقطه حادثه‌خیز هم ایمن‌سازی شود.»

salajegheh

ورود ۱۰۰۰ اتوبوس برقی

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از ورود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی تا دوماه آینده به کشور خبر داد. به گزارش ایسنا، علی سلاجقه در توضیح بیشتر گفت: «امسال وزارت صمت اقداماتی را انجام داده است و تا دوماه آینده ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی وارد کشور می‌شوند علاوه بر آن، شهرداری تهران نیز برای حمل‌ونقل عمومی اقداماتی انجام داده است. جابه‌جایی نیروگاه اصفهان در دستور کار و قرار است کوره‌های آجرپزی، کارگاه‌های ذوب طلا و فلز به خارج اصفهان منتقل شود.» او که در نشست هم‌اندیشی - مدیریت و پیشگیری گونه‌های حیات‌وحش صحب می‌کرد، ادامه داد:«متاسفانه خلأ قانونی در زمینه مقابله با قاچاق حیات‌وحش وجود دارد و لازم است در قالب لوایح و تصویب قوانین، این خلأ را برطرف کنیم. ارزشگذاری اقتصادی حیات‌وحش در چرخه حیات نیز از اهمیت زیادی برخوردار و لازم است در دستور کار قرار گیرد.» به گفته او، ۱۲ تا ۱۷ صدم‌درصد بودجه کشور مربوط به محیط‌زیست است. این درحالی‌است که این سازمان مسئولیت‌های متنوعی مانند حفاظت از تنوع زیستی کشور را برعهده دارد.

safaee ehsan

شکایت از سعدآباد

معاون خدمات شهری شهرداری منطقه یک از شکایت از مجموعه سعدآباد بابت قطع ۱۵ درخت خبر داد. احسان صفایی درباره نحوه مواجهه شهرداری منطقه یک با قطع درختان در مجموعه سعدآباد به ایسنا گفت: «کارشناسان ما بعد از بررسی محوطه کاخ سعدآباد، تعداد ۱۵ درخت قطع شده را از روی شرایط شناسایی کردند، چراکه در آن محوطه تعدادی از درختان نیز تنه‌شان قطع نشده بود، بلکه سر درخت و تاج درخت خشک‌شده را قطع کرده بودند که ما این موارد را جزو قطع درخت محاسبه نمی‌کنیم و البته همین موارد هم باید با هماهنگی باشد، اما جزو قطع درخت به‌شمار نمی‌رود و آنچه مربوط به قطع محاسبه می‌شود، تعداد ۱۵ اصله درخت قطع شده بود.» او با تأکید بر اینکه شهرداری منطقه، سه اقدام در مورد این واقعه انجام داده است گفت: «پرونده ۱۵ درخت شناسایی شده در کاخ سعدآباد به کمیسیون ماده ۷ ارسال شد تا براساس نوع درخت و بن درختان، محل کاشت و... جریمه برای مالک که میراث فرهنگی است، در نظر گرفته شود. بعد از مشخص‌شدن رقم جریمه، این موضوع به مدیریت سعدآباد اعلام می‌شود.»

دیدگاه

ویژه جامعه
آخرین اخبار