از جامعه چه خبر؟
پلمب ۲۷ خانه پلاک قرمز
پلمب ۲۷ خانه پلاک قرمز
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفته است: «با همکاری دستگاه قضایی و شهرداری تهران، توانستهایم مکانهای اختفای معتادان متجاهر را شناسایی کنیم و در این راستا ۲۷ خانه پلاک قرمز و ۴۰ مرکز نگهداری ضایعات را پلمب کردهایم. همچنین در طرح جمعآوری معتادان متجاهر، یک هزار و ۴۰۰ تبعه خارجی را که عمدتاً در خانههای پلاک قرمز تردد میکردند، جمعآوری کردهایم.» عباسعلی محمدیان در ادامه از جمعآوری ۱۴۰۰ تبعه خارجی که در خانههای پلاک قرمز تردد میکردند، خبر داد.
ثبت روزی ۱۵۰ هزار تماس با 110
رئیس مرکز فرماندهی و کنترل فراجا از ثبت روزانه ۱۵۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ خبر داد. او دراینباره گفت: «باتوجه به فراوانی جمعیت و جرائم، تهران، خراسان رضوی و اصفهان بیشترین تماس را با ۱۱۰ دارند. این مرکز از سال ۷۹ راهاندازی شد و باتوجه به فراوانی ماموریتهای فراجا، تسهیل برای دسترسی به پلیس و ایجاد رضایتمندی برای مردم، مصادف با سالروز ولادت امیرالمومنین (ع) آغاز به کار کرد. طی این سالها ۷۴۰ میلیون تماس با ۱۱۰ برقرار شده است.» او با بیان اینکه وقوع جرائم در هفتماه اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته که حاکی از روند کاهشی جرائم است، درعینحال از روند افزایشی پیگیری و کشف اموال مسروقه خبر داد. به گفته رحمان نعمتی، باتوجه به فراوانی جمعیت و جرائم، تهران بالاترین آمار تماس ۱۱۰ در کشور و خراسان رضوی، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی در رتبههای بعدی قرار دارند. همچنین کمترین تماسهای ۱۱۰ در خراسان جنوبی، ایلام، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد و سمنان است. او گفت که حدود ۲۵ درصد از تماسها مربوط به جرائم عمومی، ۲۲ درصد مربوط به تصادفات، ۲۰ درصد مربوط به درگیری و نزاع و ۱۰درصد نیز مربوط به سرقت است.
پیگیری قضایی مدیر کل بهزیستی استان گیلان
رئیس کل دادگستری استان گیلان از صدور قرار نظارت قضایی مدیر کل بهزیستی استان، بهلحاظ کوتاهی در انجام وظیفه و عدم نظارت بر کمپها در حادثه آتشسوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود خبر داد. اسماعیل صادقینیارکی، رئیس کل دادگستری استان گیلان گفت: «مدیر کل بهزیستی استان، تحت پیگرد قضایی قرار گرفت، بهلحاظ کوتاهی در انجام وظیفه و عدم نظارت بر کمپها، قرار تأمین کیفری برای او صادر شد. همچنین برای او قرار نظارت قضایی صادر و مراتب به سازمان بهزیستی اعلام شد.» رئیس کل دادگستری استان گیلان با بیان اینکه طبق دستورالعملهای مربوطه، مرجع صدور مجوز و نظارت بر کمپها، برعهده بهزیستی استان است، ادامه داد: «از لحظه وقوع حادثه، بررسی دقیق توسط همکاران دادسرای مرکز استان انجام و مشخص شد، بهزیستی وظایف نظارتی و اداری خود را دراینخصوص انجام نداده که منجر به وقوع این فاجعه شده است. مدیر کل بهزیستی و کارکنان مرتبط، تحت پیگیرد قانونی قرار گرفتند و تحقیق توسط همکاران قضایی آغاز و باتوجه به اتهامات منتسبه، ضمن تفهیم اتهام و صدور قرارتامین کیفری، برای او قرار نظارت قضایی صادر شد. همچنین نامبرده به قرار نظارت قضایی اعتراض کرد که پرونده به شعبه ۱۰۷ کیفری ۲ رشت ارجاع، اعتراض نامبرده رسیدگی، قرار نظارت قضایی تایید و مراتب به سازمان بهزیستی اعلام شد.»