سالمرگ معلم تار
هوشنگ ظریف، موسیقدان و نوازنده تار، در هنرستان موسیقی ملی با مدیریت روحالله خالقی زیر نظر اساتیدی چون موسی معرفی، جواد معروفی و حسین تهرانی آموزش دید و پس از فارغالتحصیلی در سال ۱۳۳۷ در وزارت فرهنگ و هنر مشغول کار شد و فعالیتاش را بهعنوان نوازنده و تکنواز در گروههای مختلفی مانند ارکستر موسیقی ملی، ارکستر صبا و... شروع کرد.

هوشنگ ظریف، موسیقدان و نوازنده تار، در هنرستان موسیقی ملی با مدیریت روحالله خالقی زیر نظر اساتیدی چون موسی معرفی، جواد معروفی و حسین تهرانی آموزش دید و پس از فارغالتحصیلی در سال 1337 در وزارت فرهنگ و هنر مشغول کار شد و فعالیتاش را بهعنوان نوازنده و تکنواز در گروههای مختلفی مانند ارکستر موسیقی ملی، ارکستر صبا و... شروع کرد.
او از سال 1342 بهمدت 17 سال به تدریس تار در هنرستان موسیقی پرداخت و حسین علیزاده، داریوش طلایی، ارشد طهماسبی، مجید درخشانی و حمید متبسم ازجمله شاگردان او بودند. این نوازنده همچنین اجراهای زیادی با گروه فرامرز پایور داشت.
او علاوه بر نواختن ساز تار، همچنین سهتار و تنبک نیز مینواخت و در تدوین روش نوازندگی تنبک با حسین تهرانی همکاری داشت که حاصل آن در کتابی با نام «آموزش تنبک» منتشر شد. از دیگر فعالیتهای او تصحیح ردیفهای آوازی محمود کریمی بود که با عنوان کتاب «ردیف آوازی موسیقی سنتی ایران» منتشر شده است. همچنین «دستور مقدماتی تار» و «مجموعه قطعات» ازجمله کتابهای دیگر او هستند. هوشنگ ظریف در هفدهم اسفندماه 1398، در دوران همهگیری کرونا درگذشت.