برقیسازی ناوگان عمومی
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست از پیگیری برقیسازی و هیبریدی کردن خودروهای حملونقل عمومی در کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوا خبر داد.
![برقیسازی ناوگان عمومی](https://cdn.hammihanonline.ir/thumbnail/YkzaKn6OBScb/Z0T8H9pYUbXo0sZ7HQQFz9UG9s6dnp6IytzOmejeVA8UDNnz2X4Q8b7KI_cVTAGflZBGJeEAmHRmAW9R8oQU4E4IMK8vpcX_fkrywR4aMn2EPPe4XWLmAA,,/%D8%B4%DB%8C%D9%86%D8%A7+%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%A7%D8%B1%DB%8C.jpg)
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست از پیگیری برقیسازی و هیبریدی کردن خودروهای حملونقل عمومی در کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوا خبر داد. به گزارش ایسنا، شینا انصاری در نشست کارگروه استانی کاهش آلودگی هوا گفت: «در کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوا؛ برقیسازی و هیبریدی کردن خودروهای حملونقل عمومی و بازسازی و اسقاط خودروهای فرسوده، در دستور کار است و بهتدریج برنامههای کلانشهرها در این خصوص اعلام میشود.»
معاون رئیسجمهور درباره نحوه تعیین و توزیع عوارض آلایندگی صنایع هم توضیح داد: «سازمان حفاظت محیطزیست درخصوص عوارض آلایندگی صنایع، صرفاً فهرست صنایع آلاینده را به سازمان امور مالیاتی اعلام میکند و نقشی در توزیع عوارض آلایندگی ندارد. درخصوص پایش آلایندهها، تجهیزات، ایستگاههای سنجش آلودگی هوا و... اعتباراتی نیاز است. تجهیزات موجود برای پایش آلایندگیها در استان خوزستان کافی نیست، بنابراین پیشنهاد میشود پنجدرصد عوارض آلایندگی با سازوکاری مشخص و با نظارت و راهبری استاندار خوزستان، به امور پایش و تامین تجهیزات در این خصوص اختصاص پیدا کند.»