| کد مطلب: ۲۷۹۷۷
نماینده مجلس: ناترازی انرژی واقعیتی است که باید تدبیری برای آن اندیشیده شود

نماینده مجلس: ناترازی انرژی واقعیتی است که باید تدبیری برای آن اندیشیده شود

یک نماینده مجلس گفت: ناترازی انرژی یک واقعیتی است که باید تدبیری برای آن اندیشیده شود و فکری برای تأمین انرژی مردم اعم از برق و گاز در زمستان کرد.

به گزارش هم‌میهن آنلاین، رضا سپهوند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تصمیم اخیر دولت مبنی بر توقف مازوت سوزی و به دنبال آن قطعی برنامه‌ریزی شده برق، گفت: ناترازی انرژی یک واقعیتی است که باید تدبیری برای آن اندیشیده شده و فکری برای تأمین انرژی مردم اعم از برق و گاز در زمستان کرد.

وی افزود: در شرایط ناترازی انرژی برای تأمین برق یا باید سوخت جایگزین مثل مازوت به نیروگاه‌ها داد یا اینکه زیر بار قطعی برق و گاز برویم.

سپهوند توضیح داد: سوزاندن مازوت باعث آلودگی محیط زیست و به خطر افتادن سلامتی مردم می‌شود که شرایط بدی ایجاد می‌کند بنابراین چاره‌ای جز قطعی برق و گاز نیست.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با تاکید بر اینکه باید دو وزات‌خانه نفت و نیرو برای رفع مشکل قطعی برق برنامه‌ریزی دقیق‌تری داشته باشند، گفت: باید این کار در دولت قبل صورت می‌گرفت چراکه چند ماه از عمر دولت چهاردهم می‌گذرد و طبیعتاً نمی‌تواند به سرعت این مشکل را حل کند.

سپهوند افزود: انتظار می‌رود دو وزارت خانه نفت و نیرو با برگزاری جلساتی به راهکاری برای رفع ناترازی انرژی و جلوگیری از قطعی برق برسند کما اینکه باید برای سال آینده ۳۵۰۰ مگاوات برق افزایش تولید داشته و بحث بهینه سازی مصرف سوخت طبق برنامه هفتم دنبال شود تا کاهش مصرف سوخت، برق و گاز رخ دهد.

وی با اشاره به حکم قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر گفت: باید بخش صنعت مازاد مصرف خود را تولید کرده و قرار بود برای این کار تسهیلاتی نیز داده شود اما متأسفانه عملکرد در دو سال گذشته خوب نبوده است.

این عضو کمیسیون انرژی خاطر نشان کرد: کمیسیون انرژی و وزارت نیرو به دنبال اجرای درست قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر است تا در ماه‌های باقی مانده تا پایان سال جاری و سال آینده اجرایی شود.

وی با تاکید بر اینکه مجلس به دنبال اجرای قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر است، گفت: دولت اول باید صرفه جویی را از خود شروع کرده و بعد مصرف انرژی در بخش خانگی فرهنگ‌سازی و کاهش پیدا کند سپس سراغ بخش صنعت به عنوان بخش مولد و تولید رود.

 

دیدگاه

ویژه اقتصاد
پربازدیدترین
آخرین اخبار